Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

ren133 23:07, 01 cze 2016

beata_m napisał(a)
Twoje tuje robię świetne tło dla rabatek zdrowe, czyściutkie ślicznie i energetycznie u Ciebie Renia jak zazwyczaj
co do halmen (ja tez zakupiłam takie ponoć w zeszłym roku) i moja całkiem inaczej wygląda ale żadnej pewności nie ma, że moja akurat jest tą za jaką się podaje

Nieskromnie powiem, ze faktycznie smaragdy teraz są piękne Ich soczysta zieleń aż bije po oczach ... a po dzisiejszej burzy rano to będą lśnić w słońcu Piękna jest ta wymiana w ogrodzie - tulipany i czosnki ustąpily miejsca szałwii, jarzmiankom a nawet powolutku różom, naparstnicom a wkrótce pewnie ostrożeniom Niekończąca się feria kolorów to jest to o co mi chodziło Chociaż rożne odcienie zieleni zwłaszcza o tej porze roku też przykuwaja uwagę No przyznam, że naprawdę robi się coraz ladniej
frezja 23:07, 01 cze 2016

ren133 napisał(a)

Ponieważ tyle osób wypowiedziało się, że to jednak może nie być Hameln, zdecydowałam się ją wymienić Mam nadzieję, że tym razem to jest to

Szybka wymiana. Podasz nazwę szkółki..
frezja 23:08, 01 cze 2016

ren133 napisał(a)

Nieskromnie powiem, ze faktycznie smaragdy teraz są piękne Ich soczysta zieleń aż bije po oczach ... a po dzisiejszej burzy rano to będą lśnić w słońcu Piękna jest ta wymiana w ogrodzie - tulipany i czosnki ustąpily miejsca szałwii, jarzmiankom a nawet powolutku różom, naparstnicom a wkrótce pewnie ostrożeniom Niekończąca się feria kolorów to jest to o co mi chodziło Chociaż rożne odcienie zieleni zwłaszcza o tej porze roku też przykuwaja uwagę No przyznam, że naprawdę robi się coraz ladniej

Ostrożeni to nie znam..idę czytać.
ren133 23:09, 01 cze 2016

Madzenka napisał(a)
Jestem, przeczytałam, nadrobiłam zaległosci. Lecę dalej

A Ty ciągle biegusiemTeż tak mam ... dlatego nawet na swój wątek mam czas dopiero późnym wieczorem
ren133 23:10, 01 cze 2016

anna_t napisał(a)

aaaaa to tamta inspirka! ale Ty konsekwentna jesteś, niesamowite

nooo w sumie tak ... można powiedzieć, ze jestem konsekwentna
ren133 23:13, 01 cze 2016

AgataP napisał(a)
Renia przywiozłam od Bożenki werbenę - kurczę obsadzę pół pola, kazała brać bo Ona nie ma gdzie posadzić choćby chciała no to wzięłam...
oj sadzenia będzie dużo, dobrze że deszcze padają to będzie łatwiej.

buziaki i dziękuję baaaaardzo mam nadzieję że będzie jej tak dobrze jak u Ciebie

U mnie z dnia na dzień coraz większa Ale nie ma ten teges ... to co trzeba zostaje a resztę pielę ... może nawet jutro

PS Oby dobrze Ci rosła
ren133 23:16, 01 cze 2016

lindsay80 napisał(a)
Teraz to na pewno jest Hameln! W tej samej szkółce ją dostałaś?

Ufff
W innej szkółce tzn w tej, z ktorej mam AM ... była już wtedy ale pan nie chcial na razie sprzedawać bo za mała ... dzisiaj tez miał opory ... ale ładnie go poprosiłam ... i niedrogo było
ren133 23:16, 01 cze 2016

nawigatorka napisał(a)
No od razu lepiej

Hi hi hi ... rozumiem, że to jest to!!!
amelia_b 23:17, 01 cze 2016

Tak dawno Reniu u Ciebie byłam że nie wiem nawet gdzie mam zacząć Pozdrawiam
ren133 23:17, 01 cze 2016

frezja napisał(a)

Szybka wymiana. Podasz nazwę szkółki..

Oczywiście