Lidka dziękuję
nawet nie wiesz ile razy przerabiałam wszystko normalnie czasem z dnia na dzień robiłam roszady
teraz na tej nowej też mi nie do końca pasuje kilka roślin ....ale jeszcze nie zmieniam
mam jeszcze kilka fotek dziś kolejny dzień spędziłam leniwo ,to z aparatem wyszłam na spacerek
obiecuję ,że to ostatnie w tym miesiącu ( haha -maj się już kończy ,więc mogę obiecywać )
Czasem tak jest pod górkę, ale za moment będzie wspaniale się prezentować, a takie fotki też potrzebne by się inni nie załamywali, że tylko u nich pod górkęTo na takich zdjęciach tak naprawdę się uczymy jak coś zrobić
Wreszcie sensowny dzień w ogrodzie...! Ze słońcem, kawą, dobrym towarzystwem
Dziś przez cały dzień było pogodnie, w przeciwieństwie do wczoraj, kiedy to był istny festiwal wiatru, chmur i deszczu... Chyba z 15 razy padało, i to tak całkiem gwałtownie i solidnie. Ziemia fajna, mokra, ale praca wczoraj nie należała do przyjemnych. Za to dzisiaj... sama radość
Ewidentnie brakuje kwiatów. Posadziłam miłorzęba Menhira ale jakoś kiepsko ukorzeniony był. Mam nadzieję, że się przyjmie. Fotki nie zrobiłam bo deszcz nas pogonił.
Ewa dziękuję
widziałam u Ciebie tą formę czeka Cię kopanko ....
ja swoje będę przenosić -córa żab się boi ,a te cudaki lubią z oczek do basenu przeskakiwać
Warzywnik swój teraz uwielbiam -w końcu mam miejsce na wszystko