Szanowni Państwo, mam podobny kłopot z wysoką gołą ścianą sąsiada, w dodatku to trawnik przy szeregowcu, czyli nie dysponuję przestrzenią. Panowie od murali chcą 5tys zł za namalowanie krajobrazu. Może od Państwa poznam pomysły na ten koszmarek i może coś jeszcze co optycznie powiększy przestrzeń.
Serdecznie pozdrawiam
Agnieszka
Mąż przywiózł takie piękne bukieciki! W narozniku bedzie żywopłot grabowy
Po posadzeniu przycięłam każdą gałązke i liczę że za 2-3 lata już się fajnie zagęści Kilka patyczków posadzę w doniczki i będę sobie formować drzewka.
Jestem jakoś zagoniona, rano za późno wstaję i czasu mi na wszystko brak; pewnie i inni maja podobnie.
Alu dzięki muszę powąchać, ale wysoko to kwiecie.
U nas to o zdrowie o polityków najbardziej się dba, oni jak złapią koronę, to już po 3 dniach, jak nowi.
O jej, to miałaś przeżycie, teraz chorować strach. Zdrówka i sił życzę nam obu, ściskam.
Świetna jest
Ja mam tylko Ann Russel i tak wciśniętą w kąt że jej nawet zdjęć nie robiłam Ale kwitnie. Zauważam jak wyjeżdżam rano do pracy, bo przy bramie jest. Potem totalnie o niej zapominam...
Znowu kolano? A w ogrodzie byłaś? Mi lekarz kazał nosić stabilizator, żeby dalej nie uszkadzać. Zauważyłam że bardzo dużo daje. Noga faktycznie nie jest taka zmęczona a i ja swobodniej się poruszam.
Kuruj się, zdrówka życzę
Wymień korę kamienną na grys, wurzuć szmatę, bo aż się nie chce podpowiadac
Masz taką propozycję, drzewo to buk kolumnowy posadzony dalej od okapu dachu. Brzeg trzmielina Frotunego 'Emerald'n Gold. Kreski zielone, to turzyce (Carex 'Evergold').
Iglaki przerób na bardziej uformowane, wszystko można ciąć.