Forum zwolńilo gdy minęły upały teraz kazdy grzebie w ogrodzie, rewolucjonizuje, posyła płaczące dzieci do szkoły i przedszkola
Do mnie na razie nie zagladaj bo fotek nie ma
Bedziesz w Wojsławicach?
Wg mnie nie, własnie będe przesadzać szafirki, ktore beda miały problem orzedrzeć sie juz przez moje kostki bukszpanowe.
Ale zobacze jak bedzie z bukszpanami w podjezdzie.... Bo mnie denerwuja i cos mi sie tam marza trawy..... Na razie dosadze traw na zaplociu, po to sie wybieram do Wojsławic....
Irenko było mniej wystawców niz wiosna ale tarw , jezowek, zawilcow było naprawde duzo. To co chciałam kupiłam czyli seslerie , dwa brakujące mi miskanty adagio i jak zwykle nie oparłam sie jezowkom ponadto kupiłam w bardzo dobrej cenie tulipany Ice wonder, były po 1 zł.
Adagio zadolowam, bo dopiero wiosna wykopie zebrinusy pomiedzy ambrowcami a w ich miejscu będą własnie addagio- są niskie i zawsze kwitna. Ceny traw byłu dobre, tzn drozesze niz u Stefana ale za to o wiele tańsze niz w ZC.
Witajcie w tem piekny słoneczny poranek.
Zdjeć wczoraj nei było bo okazało sie ze bateria aparatu sie rozładowała a potem wybyłaś z domu. Dzisiaj moze cos zrobie , ale wkrotce znow wybywam