Pokazujesz niesamoiwite 'smaczki' dekoracjne na święta. Uwielbiam takie dekoracje
To ja przed świętami poproszę o zdjęcie choinki, bo mam przeczucie, że piękna to skromne określenie
Bardzo dziękuje, miło jak ktoś docenia to co staram się robić. Jeszcze w tym roku jakiś wianek powstanie a może i dwa...
Oczywiście wianek to 'hybryda'. Zrobiony w zeszłym roku z dwóch starych wianków, nowego podkładu i nowych ozdób, i na dodatek insiprowany wiankiem z gazety
Dziękuje Z drzwiami metalowym jest już niestety większy problem niż z drewnianymi, wiercenie tylko dla odważnych
Danusiu niestety
Dom stary i budynek gospodarczy również. Dziadek prowadził kiedyś gospodarstwo, na miejscu pomieszczeń dla zwierzątek powstały 2 garaże warsztat i dwa pomieszczenia, i całe wielkie piętro, które jest graciarnią, najchętniej połowe bym wyburzył, bo do niczego nie jest to potrzebne... ale cóż. Najgorzej jest wiosną. Miejsca na garaż w innym miejscyu nie ma przez szerokośc działki: 15 metrów.
Będę starał się zrobić wszystko, aby wilk był syty i owca cała Rabaty będą powiększane i nasadzenia zmieniane, pare pytań będę miał
Co do dzwi to do tego sposobu wywiercenie dziurki jest konieczne, ale jest ona bardzo malutka, minimalnie większa od patentowej wsuwki
Witam na pczątku Bardzo dziękuje. Ojj gdybym ja tak przybił gwózdek do drzwi, to chyba bym miał go póżniej przybity do głowy wszystko zależy też od wzoru i faktury drzwi, moje poza rzeźbieniami są gładkie i byłoby bardzo widoczne.
Oj bez przesady nie mniej bardzo dziękuje i strasznie mi miło czytając takie pochwały, harmonia i precyzja przydałąby się w ogrodzie, ale na tym będę pracował od nowego sezonu
Dziękuje bardzo
Bardzo proszę jak się przyda aby jednej osobie będzie mi bardzo miło
Kolorystyka dla mnie zwyczajna, ale od zawsze mam w domu dekoracje na święta w kolorze złoto czerwonym, żadna dla mnie to odmiana, w pokoju zmieniłem sobie na srebrno-czerwoną. Czerwień to dla mnie podstawa w świeta .
Ozdób byłoby zapewne mniej, gdybym wcześniej zdobył większe szklane bombki, ale na chwile robienia wianka, trzeba było skorzystać z tego co było
Dziękuje bardzo
Patrz jaki zbieg okoliczności, na drugie mam Jan Nie każdy ma cierpliwość do takich rzeczy, Ja nie mam za to totalnie talentu plastycznego, wczoraj przy dekorowaniu pierników dostałem okropnej głupawki jak zobaczyłem swój misterny rysunek na ciastku trzeba było zjeść
Cięzki wianek mógłby stłuc witraż, a tego by nikt nie chciał, jakiś sposób musi jednak być patent oczywiście polecam.
Dziękuje Aniu, ale nie ma aż takich cudów, bardzo wiele bym poprawił, większość robiona po nocach w pośpiechu. Nie ma się co dołować, przede mną prawie cała praca do napisania, to dopiero dołujące
Wszytko cudne.... ale zdjecia szronu bajeczne Nawet z własnej woli wybieram szron niż kaktusy
to samo mówię, ale coraz bardziej dochodzę do wniosku, że wygłupiać się nie będę .. pójdę lepiej z chłopakami na strych popracować. to zajęcie bardziej mi chyba odpowiada..
Chwilunia nieuwagii tyle do nadrobienia, ale jak pięknego nadrabiania, wianki są cudowne. Kolorystyka bardzo odważna ale jakże idealnie psaowałaby do przedświątecznej uroczystości u mnie w domu
Choineczka i czerwony wianek, równie piękne.
Niesamowite... jeden dzień śnieg, na drugi dzień go nie ma a ogród bez zmian i gdyby nie kwiaostany hortensji oznak zimy nie widać nigdzie
Czytam o sposobach zawieszania wianków... mam swój dla drzwi drewnianych gdyby ktoś był zainteresowany
Przedstawiam swój sposób na wieszanie wianków na drzwiach, niestety dotyczy tylko drewnianych
Wisi sobie wianek... troszeczke za wysoko powiesiłem do poprawki..
Trzyma się na bardzo ciekawym patencie
Nawiercona dziura w drzwiach, a w niej ... wsuwka do włosów
Dziurke zrobił mój tata, ale siostra montując niedawno drzwi poprosiła stolarza o wykanianie takiego otworu.
Niezawodny, niewidoczny i bardzo mocny sposób zawieszania wianków, nawet tych bardzo ciężkich, sprawdza się już kilka lat. Oczywiście podstawa do drzwi drewniane
Dziękuje Irenko, że zaglądasz, podziwiam za mobilność bo gdzie nie wejde to Cię widze Ja strasznie nieczasowy i tylko szybko biegam po wątkach.
Z tym sadzeniem krzewów w Cz-wie to szkoda gadać, połowa tego żywopłotu już z korzeniami na wierzchu....