Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Kwiatowy ogródek Monteverde 21:40, 02 gru 2013

Do góry
Luki napisał(a)
Super zima, żeby jeszcze margaretki tak ładnie kwitły, ale cichutko nie narzekamy bo jest łądnie
U mnie pelagonia zbiera się do kwitnienia lekkie przymrozki jej niestraszne.

Zdjęcie zrobiła teraz o 21.00, żeby pokazać Monice pelaśki na balkonie też u mnie kwitną raz wstawiłam na noc do domu, ale wystawiłam na drugi dzień i na razie nie zabieram
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 20:38, 02 gru 2013

Do góry
Luki napisał(a)
Bardzo dziękuje za klonika taki kolor jest moim faworytem
Zestawienie języczki z pysznogłówką kapitalne.

Zaskoczyłeś mnie Łukasz, bo ja do końca nie jestem przekonana, szukając miejsca na klony w ogrodzie,

jednocześnie kochając byliny, robię takie eksperymentalne zestawienia, jesteś pierwszy, któremu się to

podoba, mam nadzieję, że mi nie kadzisz
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 20:09, 02 gru 2013

Do góry
WilczaGora napisał(a)
Łuksz !!!
ale przepieknościowe...ten jasny to mój faworyt
zaskoczyłeś mnie bardzo !!!

super

Dziękuje, bardzo mi miło W tej tonacji powstanie jeszcze choinka i drugi mniejszy wianek z szyszek, ale te muszą wyschnąć bo świeżo zebrane
Jeszcze może kilka innych rzeczy zrobie, ale to już zależy wszystko od czasu.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 20:00, 02 gru 2013

Do góry
Debora bardzo dziękuje sam jestem zdziwiony, że to tak szybko minęło

Gosiu dla dokladności jedna 7 i druga 8 metrowa fala a ta obecna została połączona w całośc i ma obecnie gdzieś z 15 metrów

Aga w takich rzeczach to jestem uparty, jak zaczne to już musze skończyć bo gdybym zostawił na drugi dzień musiałbym przerabiać inaczej

Dzięki Sebek
Kwiatowy ogródek Monteverde 19:58, 02 gru 2013

Do góry
Super zima, żeby jeszcze margaretki tak ładnie kwitły, ale cichutko nie narzekamy bo jest łądnie
U mnie pelagonia zbiera się do kwitnienia lekkie przymrozki jej niestraszne.
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 19:55, 02 gru 2013

Do góry
Bardzo dziękuje za klonika taki kolor jest moim faworytem
Zestawienie języczki z pysznogłówką kapitalne.
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 19:36, 02 gru 2013

Do góry
Luki napisał(a)
Piękne widoczki. Klony są zachwycające i dobrze, że doskwiera deficyt miejsca bo i tak by przemarzły u mnie, ale podziwiać mam gdzie

To jeszcze raz tym razem dla Ciebie

Acer Shirawasanum aureum

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 16:08, 02 gru 2013

Do góry
Violu dziękuje i dziękuje, zawsze chciałbym zrobić troszke inaczej, ale w tych momentach brakuje sklepu z ozdobami pod ręką

Elu również dziękuje, sysunie już się suszą, nikt nie chciał iść to sam poszedłem, 15 minutek i kolejny karton idzie do przetworzenia będzie duża choinka...
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 16:06, 02 gru 2013

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Wianuszki cudne Pasek ze wstążki jak już to z cieńszej i bardziej czerwonej. Reszta bomba. faceci na Ogrodowisku stale mnie zaskakują. Niesamowity jesteś, ogród ozdoby Gdzie takiego zięcia znaleźć
Cieszy mnie niezmiernie że moja fala ukochana zostaje i nie ucierpi przy rewolucjach gapa ze mnie, prawie przegapiłam. Gratki na setkę

Zmiany w złoto czerwonym wianku będą, a jakie to zależy co znajde jutro w sklepach Bardzo mi miło w tej drugiej sprawie, ale zainteresowania to zazwyczaj największy problem
Fala zostaje i powstaną kolejne kilkanaście mb przybędzie, szacuje na jakieś 15 metrów
Dziękuje za gratulacje
Wilcza Góra 15:31, 02 gru 2013

Do góry
Luki napisał(a)
Nadrobiłem zaległości Zdjęcia niesamowite, widać że wykonywane z pasją. Parapecik z latarenkami bardzo klimatyczny.
Szarlotke to bym teraz zjadł mmm
Przy okazji gratuluje setki

Łukasz,

dzięki, że wpadłeś ...
myślałam, że po sezonie to już wszyscy w sen zapadamy...a tu głowa ciągle pełna pomysłów...
pozdrawiam z Wilczej
Ogrodnik Mimo Woli cd 13:30, 02 gru 2013

Do góry
Pomysł z powiększaniem rabaty świetny, aleee się tam dobra zmieści
Roboty na strychu ciekawe otwór w suficie na święta zawsze można przyozdobić gałązkami i powiesić kilka bombek Las będzie wychodził ze strychu
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 10:25, 02 gru 2013

Do góry
Właśnie zobaczyłem Akademie Super wyszło, oby więcej takich, ogród prezentuje się znakomicie, bukszpany idealne jak zawsze
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 10:22, 02 gru 2013

Do góry
Kolejny, raczej nic zmieniane nie będzie poza jedną swiecą, będzie niższa

Najnowsze dzieło skończone dzisiaj o drugiej w nocy Myśle nad tą świecą...

Pozostało pozbycie się niteczek po kleju

Planuje jeszcze zrobić metrową choinke z szyszek, ale musze kogoś wysłać na spacer bo sysunie się prawie skończyły
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 10:15, 02 gru 2013

Do góry
Sezon ogrodowy kończy się u mnie już w październiku i później nic ciekawego. Czas zmienić tematyke na świąteczną i tak trafiło, że akurat na setke
Moje wypociny z ostatnich dwóch nocy. Proszę o szczere opinie...
Na pierwszy ogień nieskończony jeszcze wieniec,

kolejny etap to malowanie, brąz z pozłacanymi końcówkami i delikatnym złotym brokatem,

efekt końcowy do poprawki, brakło ozdób i nie wiem czy nie wyciepać tego paska wstążki

Zdjęcia to istan walka ze światłem...
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 10:07, 02 gru 2013

Do góry
Katkak napisał(a)
Hej Łukasz, strasznie dawno Cię nie odwiedzałam, ale jakoś chyba w sen zimowy zapadam. Takie błogie nic nie robienie Ale przypominam się, żeby nie było

Ja też zawsze mam problem z tym snem zimowym. Szkoda, że ja nie mogę sobie tak błogo nic nie robić pracy ogrom. Ogrodowo u mnie nic się nie dzieje, ale planuje wiele świątecznych ozdób
Cieszę się, że pamiętasz
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 10:05, 02 gru 2013

Do góry
wojtas2101 napisał(a)
Witaj
Pozdrawiam zimowo i czekam na rewolucje ogrodową.............

Sam jestem ciekaw co z tych planów wyniknie, oby było tylko lepiej
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 10:04, 02 gru 2013

Do góry
polinka napisał(a)
Macham adwentowo

Również macham i mam nadzieje, że zaraz bardziej wprowadze nastrój adwentowy
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 10:04, 02 gru 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Łuki ja tez nie przepadam za cięciem czasami zbieram się do tego jak gotowania Ale poczochrane bukszpany gorsze są dla mnie niż zrobienie obiadu. Zatem ciachamy ostro wiosną

Ja tam lubie gotować Do sezonu 'ostre ciachanie' już zaczynam przygotowania, trzeba jakiś lepszy sprzęt sobie sprawić, żeby przyjemniej i wygodnie się pracowało
Ogród cioci 13:57, 01 gru 2013

Do góry
Luki napisał(a)
Widzę na forum temacik latarenkowy
Bardzo ładny klimat i same latarenki również

Bardzo dziękuję
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 11:30, 01 gru 2013

Do góry
Rench napisał(a)
Rabatki jeszcze bardzo kolorowe,jak na grudzień Masz może fotki z tamtego roku o tej porze ?

REnatko poszukam, sama jestem ciekawa.
Rench napisał(a)
Fajne zakupy,a te bobki to będziesz wieszała na tych stożkach bukszpanowych,czy na innym drzewku ?

Na stożkach będą wyłącznie światełka. Bombki będą na stroiszu świerkowym z czerwonymi gałazkami

Konstancja30 napisał(a)
to już niebawem ... andrzejkowy start ...

no i z dekoracjami świątecznymi wystartowałaś w pięknym stylu ... a to wersja soute bez lampek ... wow ...

Madżen rabaty zimozielone mają to coś we wszystkie cztery pory roku ... Twoje są najlepszym tego dowodem ... dlatego ciągle sobie folder Madżen przeglądam ... i jak Ty to robisz, że wiosną ... latem ... jesienią kolory bylin tak pięknie sobie SOM !!! ... a gdy nadchodzi gorsza pora ich istnienia znikają i wtedy zostaje ON król bukszpan i poczochrane mniej lub bardziej trawki ...

buźka

Król bukszpan i poczochrane trawki też są juź u ciebie jako szkielet. Reszta to sezonowe dodatki . Uczę sie od. Danusi - gdy jest szkielet to wystarczy zmieniać kolory i dodatki.

Agnieszka_B napisał(a)
Nadrobiłam zaległości. U ciebie przez cały rok pięknie

pozdrawiam ciepło, prawiegrudniowo !

A ja pozdrawiam juz grudniowo

dominika_rew napisał(a)
Widzę, że sezon świątecznych dekoracji już ruszył jestem bardzo ciekawa efektu końcowego podglądam jak pięknie macie i inspiruję się, żeby coś stworzyć też u mnie Twój ogród jest piękny przez cały rok - nic, tylko brać przykład pozdrowienia

Grupa Wrocławska bedzie wiankować, wtedy bedzie mnóstwo inspiracji

Gabisia napisał(a)

Same fajne wieści Marzenko przynosisz

Ja juz sie ciesze na Twoje pomysly do kopiowania

Luki napisał(a)
No to mnie teraz dobiłaś tymi stożkami... u mnie za taki stożek życzą sobie 300zł gdzie tu litość.
Zakupy świetne, gałązki bardzo ciekawie wyglądają, a mam tą wierzbe... trzeba pomyśleć.
Z tym malowaniem na czerwono to też mam jedną wesołą przygode

Stożki teraz tanie bo jest po sezonie, nikt tego nie chce kupować, bo juz sie nie sadzi... A ja mam je gdzie zima przechowac aby wiosna wkopać na rabaty. Dlatego bardzo sie ciesze z tego zakupy, bo rzeczywiscie w sezonie są 3 x droższe. Poszukaj moze u Was na giełdzie?
Chociaż ostatnio z Noemi szukalyśmy kul bukszpanowych.... I widzialysmy piękne za 599 zł.... Ale mialy z 1,2-1,5 m średnicy...

AlKa napisał(a)
Ja juz sprawdzałam do Wrocławia mam 3h 20 min w przyszłym roku jak nic pojade po te bukszpany

Na plantacji bukszpanowej wprawdzie nie ma stozków ani kul ale za to materiąl na nie w bardzo dobrych cenach

Evchen napisał(a)

Posadziłam je w dość zacisznym miejscu - między zabudowaniami, powinno im być dobrze
Nadmiar wody też im tu nie będzie szkodził Nie mogę się doczekać wiosny

Ewo a czy posadzilas tulipany? Bo wiśnie i tulipany to jest to w ogrodzie

Enya73 napisał(a)
Niesamowite, że to są dzisiejsze fotki Pięknie

Oby tylko na święta spadł śnieg, co by atmosfera była
Nieźle, że udało Ci się M namówić tak szybko na wieszanie lampek, mój nawet nie chce o tym jeszcze słyszeć, a potem będzie narzekał, że mu palce przymarzają do rynien

Ja też dziś buszowałam z rana po tyskiej giełdzie i obkupiłam się w materiały do wiankowania Idę już na akord

Pozdrawiam Andrzejkowo I gratki serdeczne na kolejną setkę

Wlasnie to przymarzanie placow do rynien jest straszne...ale jeszcze zostały swiatelka na drzewka....jeszcze o tym nie wie..... Więc trrzeba bylo mu zaplanowac pracę na co najmniej dwa weekendy
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies