Zdjęcie zrobiła teraz o 21.00, żeby pokazać Monice pelaśki na balkonie też u mnie kwitną raz wstawiłam na noc do domu, ale wystawiłam na drugi dzień i na razie nie zabieram
Dziękuje, bardzo mi miło W tej tonacji powstanie jeszcze choinka i drugi mniejszy wianek z szyszek, ale te muszą wyschnąć bo świeżo zebrane
Jeszcze może kilka innych rzeczy zrobie, ale to już zależy wszystko od czasu.
Super zima, żeby jeszcze margaretki tak ładnie kwitły, ale cichutko nie narzekamy bo jest łądnie
U mnie pelagonia zbiera się do kwitnienia lekkie przymrozki jej niestraszne.
Violu dziękuje i dziękuje, zawsze chciałbym zrobić troszke inaczej, ale w tych momentach brakuje sklepu z ozdobami pod ręką
Elu również dziękuje, sysunie już się suszą, nikt nie chciał iść to sam poszedłem, 15 minutek i kolejny karton idzie do przetworzenia będzie duża choinka...
Zmiany w złoto czerwonym wianku będą, a jakie to zależy co znajde jutro w sklepach Bardzo mi miło w tej drugiej sprawie, ale zainteresowania to zazwyczaj największy problem
Fala zostaje i powstaną kolejne kilkanaście mb przybędzie, szacuje na jakieś 15 metrów
Dziękuje za gratulacje
Pomysł z powiększaniem rabaty świetny, aleee się tam dobra zmieści
Roboty na strychu ciekawe otwór w suficie na święta zawsze można przyozdobić gałązkami i powiesić kilka bombek Las będzie wychodził ze strychu
Sezon ogrodowy kończy się u mnie już w październiku i później nic ciekawego. Czas zmienić tematyke na świąteczną i tak trafiło, że akurat na setke
Moje wypociny z ostatnich dwóch nocy. Proszę o szczere opinie...
Na pierwszy ogień nieskończony jeszcze wieniec,
kolejny etap to malowanie, brąz z pozłacanymi końcówkami i delikatnym złotym brokatem,
efekt końcowy do poprawki, brakło ozdób i nie wiem czy nie wyciepać tego paska wstążki
Zdjęcia to istan walka ze światłem...
Ja też zawsze mam problem z tym snem zimowym. Szkoda, że ja nie mogę sobie tak błogo nic nie robić pracy ogrom. Ogrodowo u mnie nic się nie dzieje, ale planuje wiele świątecznych ozdób
Cieszę się, że pamiętasz
Ja tam lubie gotować Do sezonu 'ostre ciachanie' już zaczynam przygotowania, trzeba jakiś lepszy sprzęt sobie sprawić, żeby przyjemniej i wygodnie się pracowało
Na stożkach będą wyłącznie światełka. Bombki będą na stroiszu świerkowym z czerwonymi gałazkami
Król bukszpan i poczochrane trawki też są juź u ciebie jako szkielet. Reszta to sezonowe dodatki . Uczę sie od. Danusi - gdy jest szkielet to wystarczy zmieniać kolory i dodatki.
A ja pozdrawiam juz grudniowo
Grupa Wrocławska bedzie wiankować, wtedy bedzie mnóstwo inspiracji
Ja juz sie ciesze na Twoje pomysly do kopiowania
Stożki teraz tanie bo jest po sezonie, nikt tego nie chce kupować, bo juz sie nie sadzi... A ja mam je gdzie zima przechowac aby wiosna wkopać na rabaty. Dlatego bardzo sie ciesze z tego zakupy, bo rzeczywiscie w sezonie są 3 x droższe. Poszukaj moze u Was na giełdzie?
Chociaż ostatnio z Noemi szukalyśmy kul bukszpanowych.... I widzialysmy piękne za 599 zł.... Ale mialy z 1,2-1,5 m średnicy...
Na plantacji bukszpanowej wprawdzie nie ma stozków ani kul ale za to materiąl na nie w bardzo dobrych cenach
Ewo a czy posadzilas tulipany? Bo wiśnie i tulipany to jest to w ogrodzie
Wlasnie to przymarzanie placow do rynien jest straszne...ale jeszcze zostały swiatelka na drzewka....jeszcze o tym nie wie..... Więc trrzeba bylo mu zaplanowac pracę na co najmniej dwa weekendy