Wróciłam ze spotkania andrzejkowego i zajrzałam aby zobaczyć stożek.
I co ja mam powiedzieć za 90 zł takie cuuudo szoook wypasiony
Pięknie u Ciebie .
Pozdrawiam już niedzielnie
prawie grudniowy jak nie grudniowy... nie będę oryginalna jak powiem, że stożki jak malowane Badyle mam przed drzwiami od dwóch lat zimą i bardzo je lubię.
Na stożkach będą wyłącznie światełka. Bombki będą na stroiszu świerkowym z czerwonymi gałazkami
Król bukszpan i poczochrane trawki też są juź u ciebie jako szkielet. Reszta to sezonowe dodatki . Uczę sie od. Danusi - gdy jest szkielet to wystarczy zmieniać kolory i dodatki.
A ja pozdrawiam juz grudniowo
Grupa Wrocławska bedzie wiankować, wtedy bedzie mnóstwo inspiracji
Ja juz sie ciesze na Twoje pomysly do kopiowania
Stożki teraz tanie bo jest po sezonie, nikt tego nie chce kupować, bo juz sie nie sadzi... A ja mam je gdzie zima przechowac aby wiosna wkopać na rabaty. Dlatego bardzo sie ciesze z tego zakupy, bo rzeczywiscie w sezonie są 3 x droższe. Poszukaj moze u Was na giełdzie?
Chociaż ostatnio z Noemi szukalyśmy kul bukszpanowych.... I widzialysmy piękne za 599 zł.... Ale mialy z 1,2-1,5 m średnicy...
Na plantacji bukszpanowej wprawdzie nie ma stozków ani kul ale za to materiąl na nie w bardzo dobrych cenach
Ewo a czy posadzilas tulipany? Bo wiśnie i tulipany to jest to w ogrodzie
Wlasnie to przymarzanie placow do rynien jest straszne...ale jeszcze zostały swiatelka na drzewka....jeszcze o tym nie wie..... Więc trrzeba bylo mu zaplanowac pracę na co najmniej dwa weekendy
Pokazałaś tegoroczna odsłonę badyli? Bo ja muszę przemyśleć kompozycje , gdyż moze grać pierwsze skrzypce gdyby mróz ścisnął, bo wtedy stożki lądują w ogrodzie zimowym....
Marzenko, zakupy superowe oj widzę że będzie się działo poproszę zdjęcia z odpalonych światełek. Ja wczoraj też kupiłam światełka na moje kuleczki przed domem. Jeszcze muszę popracować zawodowo 2tygodnie i urlop trzy tygodnie. Jak ja koham ten czas. Buziam Cię mocno niedzielnie...
...witaj Marzenko....szósta seteczka stuknęła....gratulki oczywiście ślę....
...pięknie dekoracyjnie się zrobiło...stożki buksuskowe rewelacja... no i odpalasz iluminacje dzisiaj? jak szaleć to szaleć...