Ola - kup sobie rozpław... Pan bylinowy na MIłocińskiej go ma.. jest śliczny i długo kwitnie.... na liliach mszyce rok temu grasowały, ale na nim nie widziałam..
Irenka - ja już tęskniłam w momencie wyjeżdżania...
Wracając do fotek.. po prawej pomarańczowe lilie, a po lewej pomarańczowa trojeść.... może nie jest tak głupio. Tylko teraz czerwone róże....... nie pasi... a pomarańcze takie ogniste i oczotegliwe że hej
Tych lilii nie przypominam sobie bym sadziła..... w dodatku w tym miejscu..... czerwone róże.... i pomarańczowe lilie.... oj tylko u mnie eksperymentalne połączenia kolorów....
Ale lilie ładne.. wielkie kwiaty... kolor też intrygujący...
I tak sobie tu rosną.... ale tylko ja sadzę, wiec to moja robota.... nawet na M nie mogę zwalić winy
Irenka... szybko wskoczyłam w spodnie i bluzeczkę od Ciebie Ale foty nie mam Nie miał kto zrobić
Bo sukienka przy każdym obrocie była za wysoko..grrrrr ale i tak wolę spodnie
Anuś - to dal utrzymania porządku kilka fotek i wracam do pracy Czyli wszytko po staremu
Święto Róż obejrzałam calutkie Pozazdrościłam.... powzdychałam...... a do Was to po trochu też zajrzę Ale ulubionych wątków nawet już nie liczę że nadrobię.. podaję się.. walkowerem
Lilie kolejne..... teraz co dziennie będą chyba już nowe do pokazywania
czy to nie jest przypadkiem rozpław sercowaty ? od dawna noszę się z zamiarem nabycia i jakoś do tej pory go nie mam
a wątek kochana to dzięki Tobie
Buziaki
Ola...super, że masz swój wątek Wstęp już przeczytałam.... w powiadomieniach
Wieczorkiem zajrzę.... bo nie bardzo intryguje Twoje oczko i super topiary.... i jaki ładny awatarek.. chociaż poprzedni też był super Ale poprzedni teraz pasuje pokazywać w wątku
W oczku zakwitły niebieskie kwiatki (nazwa znów mi wyleciała z głowy)... moje ulubione kwiatki oczkowe.. lilie i niebieskie to najpiękniejsze rośliny wodne
ojej, ale łobuz, u mnie Dżaga tez narozrabiała strasznie, wyłamała do końca lilie i paprocie i połowę traw, legowisko tam sobie zrobiła, widać piernaty jej potrzebne
jak się ogarnę, bo ciągle jestem do tyłu podeślę jeszcze firletki
mam nadzieje, że nie nudziło ci się przy pilnowaniu/
Pozwiedzałam sobie Twój ogródek i spieszę Cię powitać! masz bardzo kolorowo.Piękne lilie, ciekawe zestawienia kolorystyczne. Na jednym ze zdjęć widać górę ładnej pergoli, co będzie się po niej pięło? Też planuję ustawić pergolę za ławeczką i bukszpanem, marzy mi się taka plątanina róż i powojników. W następnym sezonie może.
Fajnie że masz pomocnika.
Danusia dzięki za mile słowa
Praca w terenie w taki upał ! no nie zazdroszczę Ci.
Już wiem że impreza Ci się udała,fajnie choć przez chwilkę oderwać się od codzienności
A spotkamy się kiedyś napewno w jakimś ogrodowiskowym spotkaniu,zawsze z wielką przyjemnością oglądam relacje z tych spotkań.
U nas dzisiaj obyło się bez burz,raz tylko popadało,a na ogrodzie mam plagę komarów-strach wyjść na podworko.Z trawą już nie daję sobie rady,rośnie nawet na kostce,ale za tydzień przyjeżdża M i mi pomoże to wszystko ogarnąć
Pozdrawiam
Elu dziękuje bardzo i też pozdrawiam Łukasz no niestety ale lilie mam mocno poniszczone przzez grad no i zobaczymy jak zakwitna bo koncowki pakow dziury mają Bede obserwowac Twoj wątek i lilie. Aniu zapewne wkomponujesz pare roz u siebie
Aniołek przygrywa wchodzącym gościom..... z drugiej strony clematis - mimo półcienia idzie w górę i kwitnie !
serducha od Any_art dziękuję , są śliczne !!!
i latarenka też super ! wisi na czereśni - czekam na chwilę kiedy zapalę świeczkę.....
Aniu, jeszcze raz duży buziak !.................................. a na brzozowej zaczynają pękać lilie....