Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lilie"

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 20:28, 24 cze 2013

Do góry

zakwitła lilia ... przepięknie zakwitła ... u mnie jedna ... jak ktoś chce kępę to u Ani ... a i u Irenki ... białostockie lilie mamy Ani ...

Ogrodnik Mimo Woli cd 16:48, 24 cze 2013

Do góry
Ola - kup sobie rozpław... Pan bylinowy na MIłocińskiej go ma.. jest śliczny i długo kwitnie.... na liliach mszyce rok temu grasowały, ale na nim nie widziałam..

Irenka - ja już tęskniłam w momencie wyjeżdżania...

Wracając do fotek.. po prawej pomarańczowe lilie, a po lewej pomarańczowa trojeść.... może nie jest tak głupio. Tylko teraz czerwone róże....... nie pasi... a pomarańcze takie ogniste i oczotegliwe że hej

Ogrodnik Mimo Woli cd 16:44, 24 cze 2013

Do góry
Tych lilii nie przypominam sobie bym sadziła..... w dodatku w tym miejscu..... czerwone róże.... i pomarańczowe lilie.... oj tylko u mnie eksperymentalne połączenia kolorów....

Ale lilie ładne.. wielkie kwiaty... kolor też intrygujący...

I tak sobie tu rosną.... ale tylko ja sadzę, wiec to moja robota.... nawet na M nie mogę zwalić winy

W tę stronę widok lepszy

Ogrodnik Mimo Woli cd 16:35, 24 cze 2013

Do góry
Irenka... szybko wskoczyłam w spodnie i bluzeczkę od Ciebie Ale foty nie mam Nie miał kto zrobić
Bo sukienka przy każdym obrocie była za wysoko..grrrrr ale i tak wolę spodnie

Anuś - to dal utrzymania porządku kilka fotek i wracam do pracy Czyli wszytko po staremu

Święto Róż obejrzałam calutkie Pozazdrościłam.... powzdychałam...... a do Was to po trochu też zajrzę Ale ulubionych wątków nawet już nie liczę że nadrobię.. podaję się.. walkowerem

Lilie kolejne..... teraz co dziennie będą chyba już nowe do pokazywania

Ogrodnik Mimo Woli cd 16:35, 24 cze 2013

Do góry
asc napisał(a)

W oczku zakwitły niebieskie kwiatki (nazwa znów mi wyleciała z głowy)... moje ulubione kwiatki oczkowe.. lilie i niebieskie to najpiękniejsze rośliny wodne

czy to nie jest przypadkiem rozpław sercowaty ? od dawna noszę się z zamiarem nabycia i jakoś do tej pory go nie mam
a wątek kochana to dzięki Tobie
Buziaki
Ogrodnik Mimo Woli cd 16:18, 24 cze 2013

Do góry
leon60 napisał(a)
Uwielbiam Twoje oczko i tą różnorodność roślinną cudnie masz
Pozdrawiam

Ola...super, że masz swój wątek Wstęp już przeczytałam.... w powiadomieniach
Wieczorkiem zajrzę.... bo nie bardzo intryguje Twoje oczko i super topiary.... i jaki ładny awatarek.. chociaż poprzedni też był super Ale poprzedni teraz pasuje pokazywać w wątku

W oczku zakwitły niebieskie kwiatki (nazwa znów mi wyleciała z głowy)... moje ulubione kwiatki oczkowe.. lilie i niebieskie to najpiękniejsze rośliny wodne

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:26, 24 cze 2013

Do góry
ewa004 napisał(a)

Irenko ty litości nie masz !!!!! takie piękne zdjęcie a z tego leżaczka to mnie nie zwalisz ,jedź sobie do Danusi a ja ci ogrodu popilnuję

Irenko firletkę od Ciebie i nie tylko zresztą pies rozkopał i poroznosił po podwórku

ojej, ale łobuz, u mnie Dżaga tez narozrabiała strasznie, wyłamała do końca lilie i paprocie i połowę traw, legowisko tam sobie zrobiła, widać piernaty jej potrzebne
jak się ogarnę, bo ciągle jestem do tyłu podeślę jeszcze firletki
mam nadzieje, że nie nudziło ci się przy pilnowaniu/
Ukochany ogród ;) 12:19, 24 cze 2013

Do góry
Pozwiedzałam sobie Twój ogródek i spieszę Cię powitać! masz bardzo kolorowo.Piękne lilie, ciekawe zestawienia kolorystyczne. Na jednym ze zdjęć widać górę ładnej pergoli, co będzie się po niej pięło? Też planuję ustawić pergolę za ławeczką i bukszpanem, marzy mi się taka plątanina róż i powojników. W następnym sezonie może.
Fajnie że masz pomocnika.
W cieniu - zacieniona 12:10, 24 cze 2013

Do góry
JoannA napisał(a)
dziękuję
bardzo kwieciście w Twoim ogrodzie, u mnie zaczynają kwitnąć lilie i róże już w pełnym rozkwicie
Właśnie jestem u Ciebie...
W cieniu - zacieniona 12:09, 24 cze 2013

Do góry
dziękuję
bardzo kwieciście w Twoim ogrodzie, u mnie zaczynają kwitnąć lilie i róże już w pełnym rozkwicie
Piaskownia na zakręcie 11:47, 24 cze 2013

Do góry
Kolejne róże

lilie zaczynają swój spektakl

lawenda też już kwitnie

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek 22:45, 23 cze 2013

Do góry
danuta_szwajcer napisał(a)
Ale cuda nam tu pokazujesz A kompozycja krzesła i węglarki rewelacja Pieknie no i jeszcze w dodatku surfinie własne. Tez Marta ledwo zipie i kreci mi sie w glowie jak na karuzeli Ani nalewki nie trzeba, dzis jezdze od rana zawodowo i jeszcze musze jechac a wieczorkiem na impreze wiec dla kwiatkow nie za wiele czasu mysle, ze jutro odrobie Zazdroszcze im tego spotkania na świecie róż no ale coz moze kiedys tez pojedziemy? No nie? Lilie masz boskie no i biała dalia cudna: U mnie dalie cos slabo rosly przez te deszcze i daleko im do kwitnienia,No romantycznie u Ciebie

Danusia dzięki za mile słowa
Praca w terenie w taki upał ! no nie zazdroszczę Ci.
Już wiem że impreza Ci się udała,fajnie choć przez chwilkę oderwać się od codzienności
A spotkamy się kiedyś napewno w jakimś ogrodowiskowym spotkaniu,zawsze z wielką przyjemnością oglądam relacje z tych spotkań.
U nas dzisiaj obyło się bez burz,raz tylko popadało,a na ogrodzie mam plagę komarów-strach wyjść na podworko.Z trawą już nie daję sobie rady,rośnie nawet na kostce,ale za tydzień przyjeżdża M i mi pomoże to wszystko ogarnąć
Pozdrawiam
Liliowo i kolorowo:) 21:35, 23 cze 2013

Do góry
Elu dziękuje bardzo i też pozdrawiam
Łukasz no niestety ale lilie mam mocno poniszczone przzez grad no i zobaczymy jak zakwitna bo koncowki pakow dziury mają Bede obserwowac Twoj wątek i lilie.
Aniu zapewne wkomponujesz pare roz u siebie
Trawiasto-hortensjowe ranczo ze stawem 20:28, 23 cze 2013

Do góry
Wyczyniec łąkowy

Lilie wodne
Mój kawałek raju II 19:49, 23 cze 2013

Do góry
Jeszcze lilie
W cieniu - zacieniona 19:42, 23 cze 2013

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Ładnie Tobie się wykwieciły lilie! Pozdrawiam
Bardzo lubię Martagony...moje cebulki są chyba sprzed 20 lat...to stare odmiany...w przyszłym roku pomyślę o nowych odmianach...
Mój mały raj na ziemi :) 19:41, 23 cze 2013

Do góry

Aniołek przygrywa wchodzącym gościom..... z drugiej strony clematis - mimo półcienia idzie w górę i kwitnie !

serducha od Any_art dziękuję , są śliczne !!!

i latarenka też super ! wisi na czereśni - czekam na chwilę kiedy zapalę świeczkę.....
Aniu, jeszcze raz duży buziak !.................................. a na brzozowej zaczynają pękać lilie....
Mój kawałek raju II 19:38, 23 cze 2013

Do góry
Zakwitł irys sibrica Harpswell Happiness

dziewanna
kolejne lilie
ostrogowce białe
trzykrotka biała
W cieniu - zacieniona 18:41, 23 cze 2013

Do góry
Ładnie Tobie się wykwieciły lilie! Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies