Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 20:55, 04 lip 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Kasiu ta biała hortensja to ogrodowa?

Tak, to ogrodowa. Ona nie jest biała W zeszłym roku była jasno różowa, teraz jasno niebieska
Mala_Mi 20:58, 04 lip 2013

Przyszłam obejrzeć straty... ostróżki jak zdechłe kwiatostany to przytnij i zgniłe liście... , lilie jak już nie dygną to je wykop.. floksy może stracą tylko liście.... tak czy siak podlej i opryskaj prvicurem, topsinem.. to magiczne środki na grzyba..... Jest szansa że wszystko odbije... nie spiesz się z likwidowaniem
JulkAd 21:05, 04 lip 2013

Aniu Ty naprawdę jesteś Guru
Kindzia 21:12, 04 lip 2013

asc napisał(a)
Przyszłam obejrzeć straty... ostróżki jak zdechłe kwiatostany to przytnij i zgniłe liście... , lilie jak już nie dygną to je wykop.. floksy może stracą tylko liście.... tak czy siak podlej i opryskaj prvicurem, topsinem.. to magiczne środki na grzyba..... Jest szansa że wszystko odbije... nie spiesz się z likwidowaniem

Tak zrobię.
Nie będę się spieszyć...nadzieja podobno ostatnia umiera
Ze zgniłymi lilijkami tylko trudno będzie,one tam gęsto, jakoś muszę sobie poradzić z nimi, delikatnie wykopać spróbuję, za tydzień, dwa. Jeżeli oznak żadnych dawać nie będą.

Uczę się cierpliwości...jedną różę mam, która za Chiny Ludowe współpracować nie chce...dwa miesiące w ziemi siedzi i nic, a zielony patyk ma...już ją przyciełam, żeby zobaczyć czy omomów zielonych nie mam...Asahi dostała...czekam

Kindzia 21:15, 04 lip 2013

JulkAd napisał(a)
Aniu Ty naprawdę jesteś Guru

Wiesz Julciu, że pocieszyła mnie Wyciągnęła mi nawet rodusia, a na fyto wyglądał, szpeciele z porzeczek przepędziła...

Cieszę się bardzo, że na żywo się z Nią u Alinki zobaczę Wyściskam to Maleństwo za wszystko
JulkAd 21:43, 04 lip 2013

Kindzia napisał(a)

Wiesz Julciu, że pocieszyła mnie Wyciągnęła mi nawet rodusia, a na fyto wyglądał, szpeciele z porzeczek przepędziła...

Cieszę się bardzo, że na żywo się z Nią u Alinki zobaczę Wyściskam to Maleństwo za wszystko

No to w moim imieniu też ściskaj, byle mocno, bo mój Kuba to chyba odwagi nie miał, żeby Ją wyściskać
Kindzia 21:50, 04 lip 2013

JulkAd napisał(a)

No to w moim imieniu też ściskaj, byle mocno, bo mój Kuba to chyba odwagi nie miał, żeby Ją wyściskać

Mocno nie mogę...ja kawał baby jestem, krzywdę bym Jej zrobiła
Ale dwa razy mogę...
Kindzia 22:12, 04 lip 2013

Uciekam już, dobranoc
Madzenka 22:32, 04 lip 2013

Kindzia chyba się musimy pogodzić, ze nie wszystkie rośliny w naszych warunkach sobie dadzą radę... dobrze, ze horti i trawy wodę lubią :0
Kindzia 08:25, 05 lip 2013

Marzena2007 napisał(a)
Kindzia chyba się musimy pogodzić, ze nie wszystkie rośliny w naszych warunkach sobie dadzą radę... dobrze, ze horti i trawy wodę lubią :0

Takie hortusie jak u Ciebie, to marzenie Chyba gadasz z nimi, albo co...

Zawsze mogę tam trawy posadzić, też ładne Na razie mam nadzieję, że ostróżki się pozbierają...