Tess żurawki gęściej nie sadź, ja swoje takie mikrusy w zeszłym roku kupiłam, a teraz to bukszpanowych kul prawnie nie widać, tak się rozrosły, teraz wiem że trzeba trochę rzadziej sadzić. Słynne Rh mam i też mi tak pięknie kwitnie jak u ciebie, a żurawki bordowe to jaka odmiana?
Filip, w tym roku ide w roz Ale na ten roz to trzeba poczekac, te moje begonie to niemowlaczki jeszcze, ale podlalam im florovitu, wiec powinny szybciunio utyc
Ambitna bestyja ta Twoja dziecka Gratuluje corci Madzen,co nie... za naszych czasow to fszystko bylo inne
Anek, dzieki Koffana, ale do idealu to jeszcze hohohohoho...Kombinujem coby ozywic jedna czesc kolejowej. Jutro pokaze, bo skonczylam podlewac i nie chce mi sie lezc w to mokre
No i jak niemiecki? Bo, ze biologia OK to juz wiem
Cala przyjemnosc po mojej stronie
Tessi, tak mi dobrze tak mi pisz Dzieki, dzisiaj ja uzupelnilam o cosik i jutro pokaze. Jeszcze nie jestem w 100% zadowolona. Przeszkadza mi jalowiec, ale na razie musi zostac. Chce go wymienic na rodka, ale musze Zonowi dozowac emocje bo mi jeszcze szlaban na zielenine postawi
Czy ja wiem czy super ten prostokat... on tez jest do kasacji...
Jasne, zaraz zajrze
Nawijaj Madzen ile wlezie, ja lubie pgaduchy
O Kryste, Pani Psorka. Dzin dybry Tez uwazam, ze to przesada, ale nawet mnie nie dziwi, mnie juz malo co dziwi
...Marta ,kopiuj do woli....co do powiększenia rabaty, to chyba raczej odpada, to narożnik jest .
....tylko gospodyni gdzieś się podziewa
tak Ewo...pomocnik z palet...i witam w moich skromnych progach
Hej Milenko...być może jutro rusze na poszukiwania donicy.....bo chwilowo uziemiona jestem...a na dodatek patrzę wczoraj a w bukszpanie mrówki się zadomowiły:-/...co do rabaty to uporzadkować musze ...żurawek jaśniejszych poszukać...chociaż ta creme brule dość dobrze wygląda...ale mam ją tylko jedną...zakupu klona nie żałuję...przyda się w innym miejscu....wszak u mnie terenu do zagospodarowania trochę jest...buziolki
Rench, zapodaj przepis w kuchni ogrodowej, może się kiedyś skuszę i przekonam.
Magda, co masz na myśli pisząc "czary mary"???
Różanka od strony tarasu. To róże Bernstein, ok. 60 cm mają, więc bez podpór. Jest ich tam 21 szt.
Płotek zły nie jest, ale mógłby być lepszy
Tess, plecionka to niezły pomysł,ale kto znajdzie czas na plecienie, he he.
Tesiulka, zgapiaj Materydjo ależ jestem happy, że ktoś zgapia ode mnie! zwłaszcza, że pomysł na obsadzenie pojawił się od razu, bez namyślania i szkicowania. Wniosek - muszę zaufać intuicji
A serby pokażę, zwłaszcza, że oplotło je jakieś paskudztwo, chyba przędziorek?.. wygląda jak pajęczyna....
Gratuluję rocznicy. I męża, co rozumie i akceptuje potrzeby żony
Zakupy super, gdzie Ty to wszystko zmieścisz? Tyle nowych igiełek.
Zmiany bardzo mi się podobają, szczególnie ciurkadełko i zawijasek bukszpanowy.
Madżen, formowany buczek to jest to, co tygrysy lubią najbardziej! Tzn. tygrysy nie wiedziały, że lubią, ale jak zobaczyły, polubiły od pierwszego wejrzenia.
Jak ten buk ma na imię? Bo mi się chciejstwa włączyły...
Napisz u mnie, pliss, bo Twój wątek tak pędzi, że nie znajdę.
Mnie też się daje, że żurawki raczej jasne.
Beta, przypomnij mi, dlaczego ta rabata ma taki kształt? Chodzi mi o to, że kończy się na rogu domu.
Nie lepiej byłoby ją trochę powiększyć, jednocześnie "zawijając" za róg?