Jeszcze pytam o ten jałowiec z kolejowej ... Co to za gatunek ,że tak fajnie prawie pionowo łodygi mu sterczą ..???... Bo rozumię ,że go tniesz.. Od góry ???!
A ta trawka to kłosówka ???? Jak się zachowuje , bo gdziesik doczytałam że fochy robiła
I znowu clematisownię pokazałaś.... ... genialne jest to ujęcie - słońce, kulki i mata wiklinowa .. brakuje leżaka, kapelusza na głowę i mojito .. a może jest, tylko się w kadrze nie zmieścił?
Filip, w tym roku ide w roz Ale na ten roz to trzeba poczekac, te moje begonie to niemowlaczki jeszcze, ale podlalam im florovitu, wiec powinny szybciunio utyc
Ambitna bestyja ta Twoja dziecka Gratuluje corci Madzen,co nie... za naszych czasow to fszystko bylo inne
Anek, dzieki Koffana, ale do idealu to jeszcze hohohohoho...Kombinujem coby ozywic jedna czesc kolejowej. Jutro pokaze, bo skonczylam podlewac i nie chce mi sie lezc w to mokre
No i jak niemiecki? Bo, ze biologia OK to juz wiem
Cala przyjemnosc po mojej stronie
Tessi, tak mi dobrze tak mi pisz Dzieki, dzisiaj ja uzupelnilam o cosik i jutro pokaze. Jeszcze nie jestem w 100% zadowolona. Przeszkadza mi jalowiec, ale na razie musi zostac. Chce go wymienic na rodka, ale musze Zonowi dozowac emocje bo mi jeszcze szlaban na zielenine postawi
Czy ja wiem czy super ten prostokat... on tez jest do kasacji...
Jasne, zaraz zajrze
Nawijaj Madzen ile wlezie, ja lubie pgaduchy
O Kryste, Pani Psorka. Dzin dybry Tez uwazam, ze to przesada, ale nawet mnie nie dziwi, mnie juz malo co dziwi