Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

gierczusia 08:45, 17 maj 2013

I dobrze ,że już jesteś , bo mi tęskno było bez Twojego poczucia humoru
Buziaki
Matka 08:47, 17 maj 2013

UkradnemCi wszystko co masz na tej kolejowej!!!zobaczysz
gierczusia 08:48, 17 maj 2013

Jeszcze pytam o ten jałowiec z kolejowej ... Co to za gatunek ,że tak fajnie prawie pionowo łodygi mu sterczą ..???... Bo rozumię ,że go tniesz.. Od góry ???!

A ta trawka to kłosówka ???? Jak się zachowuje , bo gdziesik doczytałam że fochy robiła

A marmoladki pierwsza klasa jak zawsze
Evchen 09:08, 17 maj 2013

I znowu clematisownię pokazałaś.... ... genialne jest to ujęcie - słońce, kulki i mata wiklinowa .. brakuje leżaka, kapelusza na głowę i mojito .. a może jest, tylko się w kadrze nie zmieścił?
Milka 12:05, 17 maj 2013

bociek napisał(a)
Milego dnia Panstwu zycze, ma byc bosko goraco i slonecznie Przed nami weekend

to jak z GAP! cudnie
ewa004 15:05, 17 maj 2013

Ależ piękne to zdjęcie
bociek 19:32, 17 maj 2013

Loosiuu napisał(a)
Aaaa to co innego jak begonie przy kulkach Tam wyglądały pięknie

Filip, w tym roku ide w roz Ale na ten roz to trzeba poczekac, te moje begonie to niemowlaczki jeszcze, ale podlalam im florovitu, wiec powinny szybciunio utyc

Marzena2007 napisał(a)
O Bociek znów przyleciał
Ja jestem też matką maturzystki... Bo moja postanowiła lepiej chemię rozszerzoną zdać.... I po co? Aby zmienić uczelnię..... Kto to widział, żeby można było maturę 5 razy zdawać!!! Za moich czasów......

Ambitna bestyja ta Twoja dziecka Gratuluje corci Madzen,co nie... za naszych czasow to fszystko bylo inne

asc napisał(a)
Bociuś, maturalne tematy przeskoczyłam, ale docofałam do podwójnego gazu.... przyciachane fryzury i zieloniutki trawniczek.... no po prostu w tym roku jest na podkładach idealnie Wszyscy kulki, a bociek w prostopadłościany... Naprawdę jest piknie

Anek, dzieki Koffana, ale do idealu to jeszcze hohohohoho...Kombinujem coby ozywic jedna czesc kolejowej. Jutro pokaze, bo skonczylam podlewac i nie chce mi sie lezc w to mokre

ewa004 napisał(a)

U mnie też gites, jeszcze jutro biologia i niemiecki i koniec koncertu ;D

No i jak niemiecki? Bo, ze biologia OK to juz wiem

JulkAd napisał(a)

Boćku dziękuję bardzo za próbę identyfikacji....czekać cierpliwie bendem

Cala przyjemnosc po mojej stronie

Tess napisał(a)
Bociek, czy ja już pisałam, że nowa rabata mnie powaliła?
Chyba tak...
Ten prostokąt na kolejowej jest super.

Tessi, tak mi dobrze tak mi pisz Dzieki, dzisiaj ja uzupelnilam o cosik i jutro pokaze. Jeszcze nie jestem w 100% zadowolona. Przeszkadza mi jalowiec, ale na razie musi zostac. Chce go wymienic na rodka, ale musze Zonowi dozowac emocje bo mi jeszcze szlaban na zielenine postawi

Czy ja wiem czy super ten prostokat... on tez jest do kasacji...

Evchen napisał(a)
Byłam Odciskam kciuk pod clematisem Fotki kostrzewy sinej będą u mnie wieczorem, wpadniesz?

Jasne, zaraz zajrze

Marzena2007 napisał(a)

To samo tylko na innej uczelni... Zresztą na tę na którą się dostała tylko nie złożyła dokumentów.... Dlatego nie rozumiem Sorki Bociuś za wywody

Nawijaj Madzen ile wlezie, ja lubie pgaduchy

gierczusia napisał(a)
Ale siem uśmiałam .. Ja szlam siem maturować , ale do komisji ... .. A jakby mój synuś kciał zdawać filozofię , to bym mu to chiba młotkiem z głowy wybiła .... A tak serio .. Dziwny przedmiot maturalny , przynajmniej moim zdaniem.. Zresztą potem u mnie w pracy rozgorzała dyskusja dlaczego ńie ma matury z wf.. ... Noo wiecie , szkoła sportowa

O Kryste, Pani Psorka. Dzin dybry Tez uwazam, ze to przesada, ale nawet mnie nie dziwi, mnie juz malo co dziwi

bociek 19:39, 17 maj 2013

gierczusia napisał(a)
I dobrze ,że już jesteś , bo mi tęskno było bez Twojego poczucia humoru
Buziaki

Ela, koffffffam :*

Bogda napisał(a)
UkradnemCi wszystko co masz na tej kolejowej!!!zobaczysz

Bogda, probuj, ale pamietaj, ze ja mam kota obronnego

gierczusia napisał(a)
Jeszcze pytam o ten jałowiec z kolejowej ... Co to za gatunek ,że tak fajnie prawie pionowo łodygi mu sterczą ..???... Bo rozumię ,że go tniesz.. Od góry ???!

A ta trawka to kłosówka ???? Jak się zachowuje , bo gdziesik doczytałam że fochy robiła

A marmoladki pierwsza klasa jak zawsze

Nie mam bladego pojecia jakiej masci ten jalowiec jest... Sprzed czasow ogrodowiskowych, sama rozumiesz

Tnem go do rownego prostokata - tylko boki

Klosowka, upierdliwe toto, rozlazi sie, trzeba ciac jak tylko chce zakwitnac bo brzydnie ekspresowo i na wiosne jest koszmarnie obrzydliwa

No wlasnie mnie draznia w tym miejscu, ale o tym jutro

Evchen napisał(a)
I znowu clematisownię pokazałaś.... ... genialne jest to ujęcie - słońce, kulki i mata wiklinowa .. brakuje leżaka, kapelusza na głowę i mojito .. a może jest, tylko się w kadrze nie zmieścił?

A kto mialby na tym lezaku zalec? Chyba tylko futro, bo ja nie umiem w ogrodzie tak po prostu lezec Dzieki, jakos mi tak wyszlo

irena_milek napisał(a)

to jak z GAP! cudnie

Irenko, Kochana jestes, ale do Gapa to jeszcze duuuuuuuuzo brakuje, oj duuuuuuuzo

ewa004 napisał(a)
Ależ piękne to zdjęcie

Dzieki, milo mi, samo siem takie zrobilo
bociek 19:42, 17 maj 2013

Pismo obrazkowe

Klon palnowy Dissectum garnet - trzecia wiosna u mnie, zaczyna mocno rosnac i chyba bede musiala mu zrobic wiecej miejsca kosztem traw

widoczki

Madzenka 19:45, 17 maj 2013

Śliczności