Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

gierczusia 20:51, 16 maj 2013

Rabatę z różowymi tulipanami umieściłam w swoich inpiracjach ... Na potem .. Mam nadzieję ,że nie zbankrutuję przy opłacie za prawa autorskie .. Buziam Gośku , jest pięknie
bociek 21:26, 16 maj 2013

Rany Julka jakie zakupy... Jak Ty to wszystko zapakowalas to ja nie mam pojecia. Takich umiejetnosci nie posiadam
Gabisia 21:51, 16 maj 2013

Gosiu zestawienie tulipankowo-zórawkowe urzekło mnie!
I jeszcze ten klonik...
Wszystko takie mniamuśne
Welka 22:54, 16 maj 2013

Tak jak kiedyś obiecywałam - donoszę, że jutro wybieram się po pędy sosny i będę robiła syrop
Oczy nacieszyłam zdjęciami zakupowymi
Pozdrawiam
anna_g 23:31, 16 maj 2013

A Gosia sadzi i sadzi i sadzi bo też i ma co. Gosiu jak już posadzisz to koniecznie i szybciutko pokaż efekty bo jestem ich strasznie ciekawa. Pozdrawiam
Tess 23:49, 16 maj 2013

Gratuluję rocznicy. I męża, co rozumie i akceptuje potrzeby żony
Zakupy super, gdzie Ty to wszystko zmieścisz? Tyle nowych igiełek.
Zmiany bardzo mi się podobają, szczególnie ciurkadełko i zawijasek bukszpanowy.
Donia72 23:54, 16 maj 2013

Gosiniak napisał(a)
Tak było załadowane..hehe
I to była dopiero pierwsza czy druga szkółka wszystko się jeszcze elegancko mieściło najgorzej było w czwartej

O raju....ale zakupowe szaleństwo....a ja przedwczoraj kupiłam aż trzy lawendy ! Oj, zaszalałam
Gosiniak 14:30, 18 maj 2013

Dziś u mnie pogoda nie za bardzo, spodziewałam się upały a tu deszcz i dość mocno się ochłodziło, dla nowo posadzonych roślinek to jednak zbawienne.

agata19762 napisał(a)
ale zaszalałaś....KOBIETO !!!

micha mi się śmieje, gdybyś miała większy samochód....to dopiero byłyby zakupy

cudnie Gosieńko

Samochód i tak wzięłam większy bo mieliśmy jechać takim dwuosobowym, ale przecież pasażerów w drodze powrotnej trzeba było zabrać obowiązkowo

asc napisał(a)

A teraz interes mam.. nie zapisałaś / obfociłaś przykładowych bonzajków.. bo widziałam śliczne wystawione do sprzedaży.... a przynajmniej rząd wielkości bonzaja do wielkości cen

Ceny były wysokie ok 3-4 tys. były i wyższe, ja też szukam jakiegoś fajnego i niedrogiego.

GosiaJoanna napisał(a)
No no autko napakowane po brzegi, fajne zakupy tak mnie zainspirowałas tym japońskim ogrodem że przedogródek będe robiła w stylu japońskim ale to plan na przyszły rok Póki co mam plac budowy ale pomysł juz mi się rodzi w głowie Pozdrawiam Gosiku :*

Tak tak rób w stylu japońskim, uwielbiam te igiełki, u mnie to raczej nie do końca japoński, ale tak go nazywam, mieszczą się tam wszystkie chciejstwa igiełkowe i nie tylko

danuta_szwajcer napisał(a)
Ale zakupy) Klonik cudny no i cały Twoj ogrod tak pieknie kolorystycznie dobrany Brawo Nie tak jak moj misz-masz Mam pytanie, czy te Twoje żurawki dają rade w słoncu? bo wydaje się, że rosną w słoncu?

Żurawki nie są w słońcu, są od strony północnej, tylko z rana mają słońce, ale myślę, że dałyby radę to lime marmolade.
Gosiniak 14:40, 18 maj 2013

gierczusia napisał(a)
Rabatę z różowymi tulipanami umieściłam w swoich inpiracjach ... Na potem .. Mam nadzieję ,że nie zbankrutuję przy opłacie za prawa autorskie .. Buziam Gośku , jest pięknie

Ela mówisz że opatentować.....pomyślę
Gosiniak 14:49, 18 maj 2013

Bociek- nie było wyjścia, chciejstwa zawsze się zmieszczą, bo muszą

Gabisia- wszystko na razie maleńkie, ale jak się rozrośnie, bo taki jest plan......roślinki dopiero pokażą swój urok.

Ewelinko- o to będę podglądać, ja jeszcze swoich nie uszczykiwałam, ale w najbliższym czasie zajmę się tym, mam nadzieję, że zrobisz relację

Aniu- właściwie to już posadziłam, paru roślinek jeszcze brakuje, obfocę jak słonko wróci, pada u mnie, nie do uwierzenia a miał być upał.

Tess- zmieszczę, rabatki przecież poszerzałam, jeszcze mi brakuje trochę roślin, ale pomału się zapełnia

Donia- dobre i to, każde zakupy cieszą, ja dziś sobie 4 małe trzmielinki kupiłam i też jestem zadowolona