Buty z bukszpanów i u mnie z trawy red baron. Magnolie nie lubią grzebania w ich korzeniach.. A ja ciagle coś pod nimi dłubie. Teraz sadizłam równiez silver screptre ale bez obwódek bukszpanowych
Z innych które by wystawały nad bukszpanami to stipa, roplenice, sesleria
Czuje się zaszczycona takim porównaniem mojego ogrodu
To własnie dzieki bukszpanom trafiłam na forum do Ogrodu Danusi. Od tego czasu w moim ogrodzie podwoiła sie liczba bukszpanow, ktore zawsze uwielbiałam bo sa piekne przez cały rok a najbardziej lubie ich zielen od jesieni do wiosny.
Nie stosuje grzybni, raczej musze ich unikać bo stałam sie alergikiem na wszelkie grzyby...
Polecam film Świat wg Monsanto, tam jest szczegółowo podana hronologia dlaczego i kiedy nakazano Monsanto usunac z opakowan zapisy dot. biodegradowalnosci. Od 2008 r nie powinni uzywac zapisów o biodegradowalnosci produktu...
Znakomite poidełko dla ptaszkow. Musze o takim u mnei pomyślec bo z oczka wodnego nie korzystają mimo wystających kamieni nad wodą...chyba z powodu srodkow przeciwko glonom.
Zaczynam o 7 , kończe o 18... Lekka praca biurowa..... Lecę na 7 do roboty coby do 9 popracować, poki skwaru w biurze nie ma....
Zmęczenie materialu u wiekszości na forum widac ale to lato bedziemy wpsominać długo
Mam nadzieję, ze susza odchodzi w zapomnienie. Szczerze chyba wole susze niz ulewne deszcze... Bo susza to mniejsze straty wy w mojej glinie niz ulewne opady