Bardzo bardzo bardzo dziekuje..........juz zapisana do chciejstw, lece popatrzec na nowe zdjecia w wizytówce skoro jesien juz jest to beda i "moje-twoje" łany wanilek.........
Pozdrawiam
Ewa z róż zdjęłam agro i mate słomianą, kora którą były przykryte przymrożona, więc nie można było jej odgarnąć, jako że na gałązkach są nabrzmiałe pąki narzuciłam je jeszcze agro delikatnie na noc, chyba będe się bawić odkrywanie, przykrywanie a i czosnki główkowate które rosną na tej rabacie poszybowały ostro...
wyobraź sobie, że ja te róże kupiłam u nas w ogrodniczym z nazwą róża ecru, oczywiście nie miały wówczas kwiatów. Szukałam jeszcze takich róż ale niestety nie znalazłam, widziałam że ktoś na O robił sadzonki z uciętych gałązek może trzeba spróbować, skoro ona eksluzywna?
Zdaję sobie sprawę, że swoim zamiłowaniem do hurtowych ilości cebulowych trochę napędziłam ich sprzedaż, ale w tym roku u mnie nie będzie żadnych nowości. Wypatruję ich więc u Ciebie i Marzenki. Jestem przekonana, że będziecie miały przepiękne kompozycje
no wiem że u Ciebie wysoka, zastanawiam się jak wyrośnie po takim cięciu, ciekawość mnie zżera i pliiiis nie wywalaj hortki bo ona jest stworzona do tego miejsca
Właśnie ciągle myslę o podporach do swoich hortek by nie wyłożyły się za bardzo na trawnik jak w tamtym roku... masz pomysła poza kijkowymi patykami? bo przeciez trudno podwiązać każdą gałązkę