Jak miło
Skłamałabym gdybym powiedziała że czasami mam ochotę wyjść i nie wrócić gdy w domu wrzawa... ale jak sobie przypomnę miałam podobnie gdy był tylko najstarszy. Z drugiej strony gdy sporadycznie rozstaje się z dziećmi i jak tylko mija dzień to sobie myślę jaka okropna cisza...
Mam jednego brata i żałuję, że jest nas tylko dwoje... Zawsze chcieliśmy mieć dzieci (5lat tzw chodzenie przed ślubem) Gdy byłam w ciąży z pierwszym mówiłam dwa lata i kolejne. Potem było zawsze coś, a to wyjazd, a to bardzo absorbująca moja praca, ciągle coś. Aż przyszedł dzień gdy stwierdziłam albo teraz albo nigdy. Zawsze będzie coś do zrobienia, coś 'ważniejszego' ...
Zdjęć jeszcze kilka mam ale właściwie widać na nich to samo.
Basenik był wykończony tak samo jak mały element wodny, warstwy opisałem na str. 11, z tą różnicą że beton był lany w szalunki. Całość była również zbrojona.
Element wodny w jednym miejscu jest głębszy i tam jest ukryta pompa. W tym kierunku dno ma lekki spadek. Od środka basenik był smarowany specjalną mazią uszczelniającą. Góra obłożona jest zwykłymi płytami betonowymi, takimi samymi jak na ścieżkach.
Daj znać czy taki opis wystarczy i co mam ewentualnie bliżej obfocić.
między moim Maćkiem a Maksem jest 7 lat różnicy. Maciek zawsze prosił o braci i wymyślał sobie imiona. Pamiętam jak kiedyś przyszedł do domu i stwierdził dosłowne 'Paulina to szczęściara bo nie dość, że jej mama urodziła to jeszcze dwa dzieci naraz' zawsze się z tego śmieje, że motywacja była konkretna by dziecko nie czuło się 'gorsze' hahahah
wiecie z tą pogonią za córką to takie żartobliwe... takie trochę na 'odczep się' Często spotykamy się z reakcją ludzi w stylu 'czworo??? to patologia' jak mówimy że to w pogoni za córką to ludziom zazwyczaj robi się głupio i zamykają buzię... Staram się nie komentować i nie segregować ludzi przez pryzmat posiadanych dzieci. Jeśli ktoś ma jedno i to mu pasi to jego wybór. Moje wybory są moimi i mierzwi mnie gdy ktoś chce decydować za mnie
Nie powiem, że fajnie byłoby mieć dziewczynkę, ale kocham moje chłopaczydła nad życie i żadnego nie zamieniłabym na damę. A tak na marginesie to wydaje mi się że lepiej wychowuje się dzieci jednej płci A jak ktoś mi mówi że szkoda że nie mam dziewczynki bo tak byłaby parka to zawsze się śmieję, że ja dzieci nie zamierzam parować więc mi to bez różnicy
widze młode, prowadzi kontrole wykonanych czynności bardzo fajna ta drewutnia, my jesteśmy na etapie planowania, zdradź proszę co to za drzewo i ile Was kosztowało
edit
a mój kotek też psotek, lubi na skórzanych krzesłach leżeć, dlatego odkładam decyzje skórzanych kanap...
Gabisia tyś fariatka... Victoria... buachachaha jeszcze tak się nie uśmiałam...
a dasz gwarancje na małą córeczkę?????? Mój M mówi, że w pogoni za córką mamy czterech synów