Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

gierczusia 07:17, 14 lut 2014

Aniu .. Spóżnione życenia z okazji urodzin .. I buziaki z uściskami na św. Walentego .. W pakiecie dołączam masażystę dla relaksu

Mala_Mi 11:04, 14 lut 2014

Kochani Ogrodmaniacy.... odwyk od forum mam i koniec... odwyk przymusowy

Anna_g - "life is brutal" mnie też dopadło.... nie wszystko i nie u każdego to trudno .. da sie z tym żyć.. to tak jak nie można mieć wszystkiego w ogrodzie.. też można z tym żyć.. A Ty którego świętujesz... ?? W naszej ekipie podpakpackiej to ja świętuję 11, 12-go Madzia, a 13 Rench....

Mirka - patyczki zapisane i pamiętam, ale jeszcze nie tnę, bo to nie pora... ja sie nigdy nie spieszę z wiosennymi robotami, bo marzec to okres jeszcze niebezpieczny i zaskakujący. a to dopiero połowa lutego..

Irenka - ale wiadomosć.... weselisko Ci sie szykuje.. ale już najwyższa pora Cieszę sie razem z Tobą.

Madżen - u Ciebie nawet troszkę poczytałam.. ale tylko troszkę.. a przyspieszać nie będę sadzenia, bo mam tam cebulowe i najpierw mi muszą przekwitnąć... na razie róże pójdą do donic..

Gosiu - niekokosiu.. ależ jesteś miła dal takiej ostrojęzycznej wredoty

Jagódka - nikt nie lubi zimy, a u Was w tym roku szaleje na całego.... najbardziej mi sie podobał dowcip na FB z sentencje w stylu "W Polsce jest już tak źle, że nawet zima uciekła do Ameryki".

Bożenka - moje ciemierniki na razie w pąkach, więc nie ma co pokazywać... a mi w taki brzydki czas.... nie che sie wychodzić do ogrodu

Bociuś - ty mi tu za dużo love nie dawaj, bo młodzi na razie nie myślą o drugim.... tego rozdarciucha odespać nie mogą..bo nie che spać.. a ja już fizycznie za stara jestem..

Aniu Monte - pokoleniowe foto na tle totalnego bałaganu remontowego Idę ogarniać zaraz trochę tu i tam..

Bogdzia - na razie kwiatków nie ma to jest Felek..

Marta - inne niż rok temu.. faktycznie... dobra pamięć, ja musiałam chwilkę pomyśleć co było rok temu.... jak widać nie jestem pamiętliwa i szybko zapominam.

Celinka - przysłałaś mi życzenia jak trzeba... odezwałaś sie w końcu... było to bardzo miłe

Ania DS, Ula, Madzia ta co 12-go świętuje -

Gierczusia - u Ciebie kuknęłam na wątku wesolutko... nadrobię, bo porcji usmiechu sobie odmawiać nie będę... za masażystę dziękuję
Mala_Mi 11:08, 14 lut 2014

viva napisał(a)

Mówisz Aniu, że raz kozie śmierć
Będzie Pani zadowolona
W.Cover wystarczy, że posadzisz co 70 cm. Dzisiaj swoją pooglądałam i tyle mniej więcej ma.
U Ciebie będzie pewnie jeszcze większa.
Mme Hardy też w tym roku zakupiłam

Viva - to w takim razie zamówione 5 powinno mi wystarczyć.. Ale jak dokładnie sie zastanowię to mam czas z domówieniem... Pani mi powiedziała, że do czasu wysłania mogę modernizować zamówienie

Mme Hardy kwitnie raz.. ale piwonie też kwitna rz i nie wyobrażm sobie by ich mogło u mnie nei być.. wiec dokupiłam kolejna piwonię tam gdzie róże
Boziu gdzie ja to upchnę.... ale jeszcze nie pora by tym sie martwić ...

Jak Twój remoncik... bo mój jak krew z nosa, ale coś tam do przodu.....
ewsyg 13:16, 14 lut 2014

Pozdrawiam walentynkowo
mira 13:22, 14 lut 2014

Aniu dobrze zaryzykowałaś zakup róż już tam kilka razy kupowałam z gołym korzeniem - piękne przychodziły a jak coś nie wyszło to moja wina bo jak przychodzą to trzeba je zaraz posadzić w najgorszym razie zakopczykować a nie trzymać w wiadrze że jutro na pewno

w tym roku zamówiłam w doniczkach i chcę dostawę w maju bo do tego czasu się uporam z przygotowaniami na przyjęcie królewien

Robisz mi smaka na M Hardy - tyle się okombinowalam i zamówiłam Artemis - coś trzeba na potem zostawić

pozdrawiam walentynkowo
Pszczelarnia 13:30, 14 lut 2014

Ściskam Cię, Maleńka. Mocno. Zamówiłam Mme Plantier (między innymi).

ana_art 13:34, 14 lut 2014

a ja Wam zazdroszcze tego zamawiania... bo ja nie mogę, nie mam gdzie sadzić róż ależ to przykre
gaga 15:07, 14 lut 2014

Aniu ściskam walentynkowo
Magda70 15:22, 14 lut 2014

Ania...nie denerwuj się...czy masz odwyk czy nie i tak obecność u Ciebie obowiązkowa...
Życie...i już.

A ja mam mniej nadrabiania u Ciebie
Buziaki urodzinowe zaległe....
I przy okazji walentynkowe...a co tam
agniecha973 16:00, 14 lut 2014

mira napisał(a)
Aniu dobrze zaryzykowałaś zakup róż już tam kilka razy kupowałam z gołym korzeniem - piękne przychodziły a jak coś nie wyszło to moja wina bo jak przychodzą to trzeba je zaraz posadzić w najgorszym razie zakopczykować a nie trzymać w wiadrze że jutro na pewno

w tym roku zamówiłam w doniczkach i chcę dostawę w maju bo do tego czasu się uporam z przygotowaniami na przyjęcie królewien

A jak Wy się dziewczyny z tą panią komunikujecie, bo mi na maila nie odpowiada już kilka dni?