szukałam u mnie maczki bazaltowej ..nie ma zostaje mi zamówić z netu ...moze dzisiaj z ta gnojówką M powalczy ...bo w sobote i wczoraj u mnie tez zimnica masakryczna była ..idzie kulepszemusłońce widzę
Zośka od tygodnia chodzi do przedszkola ufff nie myślę nawet by znowu miała siedzieć w domu, bo osiwieję Trochę spokoju potrzebuję hahaha
Zimno jest i ja też ogarniam prace domowe, zrobiłam porządki dzieciakom w szafach, rosną jak na drożdżach i małe ciuchy się zrobiły
teraz kawa i spadam do pracy zawodowej... nawet obiadu nie gotuję, bo została nam z wczoraj lazania
nie projekt to wiem ze nie tandeta
czyli nie bac sie kupowac takich tanich?
a jeśli piszesz ze juz zbyt oklepane to podpowiedziałabyś w co by teraz pójść?
zależy. jesli chodzi o sam projekt krzeseł to nigdy nie będzie to tandeta. to raczej klasyka designu.
i z tego co wiem to te "inspirowane " mają raczej dobra jakość. Inna rzecz to fakt że są juz w barrdzooo wielu domach i tu trzeba sobie odpowiedzieć czy ja tez chce je mieć czy jednak wszedzie ich za dużo i chce czegoś innego.
ja mam tapicerowane takie kubełkowe i jestem zadowlona
o takie mam http://www.krzesloteka.pl/sklep/krzesla-nowoczesne/tap-dsr-czarne/
Gosia planuje zakup eamsów, znalazłam w necie np takie za 169zł ty masz powiedz mi w takiej cenie warto brac?bo moze to tandetne jakieś?może masz jakis sprawdzony sklep? chce białe
ale tam super! nie wiedziałam o tym miejscu wcześniej..ode mnie z Łodzi troche dalej i z noclegiem by sie bardziej opłacało ale pewnie byłoby co zwiedzać. fajny pomysł
A Zosia już zdrowa? moja starsza tez cały tydzień siedziała w domu ze szmerami na oskrzelach ale przewalczyła bez antybiotyku na szczęście.
Zimno jest strasznie, wczoraj nawet kanny na garazu pochowałam bo wieczór wyjątkowo zimny był
odmachuje Kasia
u mnie też zimno, dzisiaj przynajmniej nie pada ale wieje strasznie brr.....
niestety nie pracowałam bo pogoda nie pozwoliła, mam nadzieję że w następny bedzie ciepło