Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Od nowa ... na przekór wszystkim 18:41, 06 lis 2015

Do góry
Wow !!! matko jakie one piekne ....
Moja codzienność - ogród Oli 18:40, 06 lis 2015

Do góry
KARL foester wymiata kolorem ))))
Tu ma być ogród :) 18:37, 06 lis 2015

Do góry
radzicie widze "_)))))

Edytko czy Ty masz skrzynke w murze? bo ja chciałam ale niestety jakos zeszło i dziury nie ma
Lawendowy zawrót głowy 18:33, 06 lis 2015

Do góry
jestem zadowolona Edytko ale .....zawsze ten X to X ))))))
Lawendowy zawrót głowy 18:31, 06 lis 2015

Do góry
Lawendowy zawrót głowy 18:27, 06 lis 2015

Do góry
Fotki robocze )))Wreszcie cos sie dzieje ))jest brama i furtka ...przesła jutro albo we wtorek ))
Lawendowy zawrót głowy 18:22, 06 lis 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

No ja też się już nie mogę doczekać pokazu płotka - coś czuję, że znowu nas powalisz na kolana.

Dwa dni temu też miałam akcję z sąsiadem... właściwie to wypadałoby go nazwać pasożytem, a nie sąsiadem, eh...

Edka jaaaasne to niestety nie jest Moj a Twoj wymarzony X ale nie jest zle ))
Lawendowy zawrót głowy 18:21, 06 lis 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Edytko ciągle myślę o Tobie hihi a domladniej o Twoim ogrodzeniu ....jest!!!! Polowicznie hahah mam bramę i furtkę czekam na przesla .....będą może jutro

Pod kamyczkami nic nie mam ale polecam mieć ''' wbijaj się w zimie zanikają....Iwonka kiedyś radzila cienka biala firane pod jasne kamyki

No ja też się już nie mogę doczekać pokazu płotka - coś czuję, że znowu nas powalisz na kolana.

Dwa dni temu też miałam akcję z sąsiadem... właściwie to wypadałoby go nazwać pasożytem, a nie sąsiadem, eh...
Lawendowy zawrót głowy 18:18, 06 lis 2015

Do góry
Ewa777 napisał(a)
Masz zdjęcia bramy i furtki?

Ewciu milo Cie widzieć hihi tez się stesknilam

Lawendowy zawrót głowy 18:17, 06 lis 2015

Do góry
Jagodaa napisał(a)
Temat liści znany mi . Kiedyś ex synowa sąsiada zaproponowała mi, że zapłacą za pozwolenie i wycinkę mojej wierzby, bo ich liście wnerwiają, nawiasem mówiąc ona tu nie mieszkała nigdy. Podziękowałam uprzejmie i powiedziałam, że nie z braku pieniędzy ta wierzba wciąż stoi tylko z braku chęci oglądania ich domu .

Normalnie zawodowo sobie radzisz hihihi
Lawendowy zawrót głowy 18:15, 06 lis 2015

Do góry
Karolinko haha nigdy nie wiadomo co lepsze lub co gorsze tak zasadzilam przecież haha pozdrawiam

Iwonko dzięki ...chodzili mi wylacznie o rabaty .....czyli zostawiać dla dobra ros linek tak? Bo ja nie z lenistwa pytam

Marzenka oszalalas nie lec tak z tym czasem bo zalowac będziesz

Goska a ciągle pod wrażeniem jestem Twoich trafiszczy

Edka u mnie barek pusty nawet czasu nie mialam na siedzenie padalam na .......bez smakowania , u mnie sloneczko piekne przesylam do Ciebie

Dorotko bardzo się cieszę ze są tacy dostawcy co przynajmniej po czasie się reflektuja

Amelko buziaczek masz uśmiechnięty jako markotny? Sloneczko cudne

Paulinko z braku czasu kupilam 6 tujek u mnie blisko juz są zasadzone. Potrzebuje jeszczev8 sztuk ale to juz chyba wiosna dokupie.

Szemusia no gdzie tam święta hihihi ja tez ciepeljo lubię jakoś przetrzymamy w kupnie raz niej. Fotki mam tylko w telefonie ......a to grzech maja

Kawa to zludzenie optyczne sąsiadów mam trudnych ale randze sobie juz tylko się uśmiecham rozplenice cudne są ale nie zrozum mnie źle one nie są male matko niektórych to potwory tylko pokrój maja taki dopasowywujacy się do otoczenia

Lawendowy zawrót głowy 17:38, 06 lis 2015

Do góry
bozaj napisał(a)
pięknie u Ciebie, zresztą jak zawsze, a sąsiada olać zdecydowanie olać

Dziękuje slicznie olac zdecydowanie mil ego weekendu
Lawendowy zawrót głowy 17:38, 06 lis 2015

Do góry
Ewkakonewka napisał(a)
Albo jak chcesz to wyślemy Ci wszyscy nasze worki z liśćmi i mu sypniesz, niech chłop ma o co furczeć Zołza z tego sąsiada, olej, nie stresuj się, jak go widzisz oddychaj głęboko

Ewka oplulam ekran ...... oddycham kochana buziol
Lawendowy zawrót głowy 17:36, 06 lis 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Witaj zgubo!
Płotek jest?

Jola czy Ty pod kamyczkiem na rabatach masz jakąś matę, czy sypany bezpośrednio na ziemię?

Edytko ciągle myślę o Tobie hihi a domladniej o Twoim ogrodzeniu ....jest!!!! Polowicznie hahah mam bramę i furtkę czekam na przesla .....będą może jutro

Pod kamyczkami nic nie mam ale polecam mieć ''' wbijaj się w zimie zanikają....Iwonka kiedyś radzila cienka biala firane pod jasne kamyki
Lawendowy zawrót głowy 17:31, 06 lis 2015

Do góry
Agatko Amelko

Platanów mam 9 sztuk są u mnie od kwietnia wiec jeszcze nie goscily cale go sezonu . Bardzo mi się podobają jednak bardzo się bPo szukam fot pierwszego cięcia żeby je zagescic. Prezentują się cudnie zwlaszcza jesienią byly pięknie zolte a liście są bardzo duże i lata o je zbierać. Pierwsze trzy kupilismy w kwietniu lata o się zaaklimatyzowaly, kolejne w maju i niestetybprzyszly upaly i spadku im liście. Teraz doszly do siebie i mam nadzieje ze wiosna dają czadu. Potrzebują dużo wody, nieźle pijoki

Ceny w widelkach od 250 do 350 zeta moje są szczepione na wysokości 250 niżej szczepione moja być nieproporcjonalnie jak u rośnie im korona.

Poszukam fot i w kleje Wam linki
Platany

Lawendowy zawrót głowy 17:20, 06 lis 2015

Do góry
Kochane dziewczynki zawsze humor poprawicie buziaczki i szybko odpisuje
W moim małym ogródeczku - Dorota 11:07, 05 lis 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
No tak wiecznie się trzeba z kimś szarpać o swoje ech

Trzymam kciuki za dietę i reklamacje

Po drugim emailu Pan napisał, że wkrótce dośle mi nowe róże, za te, uszkodzone. Ciekawe, czy dotrzyma słowa - czekam.

Tydzień diety za mną 1 kg też
Moje ukochane miejsce na ziemi 08:33, 05 lis 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
No piękne foty piękne

dzięki Jolu

troszkę kolorków jeszcze pokażę

kupiłam sobie wajgelę o pięknych przebarwionych liściach
polecam !!!

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 12:17, 04 lis 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Cudnie !!!

Jeszcze klony

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 10:26, 04 lis 2015

Do góry
Urszulla napisał(a)
Niezłe początki a teraz przydałoby się takie zdjęcie z lotu ptaka dla porównaniaPozdrawiam, klon Aurea się fajnie zabarwia na pomarańczowo

Z lotu ptaka nie mam fotek, chyba, że z drona, albo z balkonu, musze poszperać
lojalna_ napisał(a)
Ty dzis wrzucasz fotki archiwalne a ja wczoraj przegladalam 200 Twoich pierwszych stron. To wszystko przez Twoj wpis u żabki ze ona u Ciebie byla tak dawno.....I przepadlam a poczatek historii bardzo wzruszajacy ....to teraz piekny dojrzaly ogrod

Teraz dobry czas na wspominki
kasiek napisał(a)
Rany z butów mnie wyrwało - nigdy nie widziałam Twoich fotek z poczatków ogrodniczkowania - szok!!!!
Ale wszystko szybko rośnie, teraz to widac.
szał klonowy zawraca w głowie, piękne masz arboretum, jesień to Ciebie bardzo spektakularna pora roku - kolekcje hort, wrzosów i klonów niemal przyprawiają o omdlenie

Dużo fotek z początków ogrodniczkowania nie pokazywałam, bo ruszyłam z wątkiem, żeby pokazać już ogród, bo on już był...ale fajnie się wspomina budowę domu i ślady po koparce, po tym co traktor u mnie wyprawiał i pierwsze nasadzenia
Kindzia napisał(a)
Kawałek się cofnęłam ciekawa Twoich początków

Jejku jak to już dawno było
katel napisał(a)

Kolekcja klonów imponująca! Zdjęcia początków ogrodu oglądałam kilka razy - bo nie mogłam uwierzyć a jesienny ogród oczywiście cudowny.

Pamiętam, kiedy zaczynałam, to zdjęcia do początków wątku skanowałam z papieru
laurowisnia napisał(a)
O tak zgadzam się z Kasią i poprzednikami, porównanie jest niesamowite. Wrócę sobie jeszcze do palmowych bo coś teraz słabo mi się fotki otwierają.

Muszę coś poszukać dla porównania
Pinus Cembra Horak
zaraz po posadzeniu

teraz wiosną

teraz to jest już duuuuuża nie tylko sosna, ale cała rabata

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies