lojalna_
18:15, 06 lis 2015
Karolinko haha nigdy nie wiadomo co lepsze lub co gorsze
tak zasadzilam przecież haha pozdrawiam
Iwonko dzięki ...chodzili mi wylacznie o rabaty .....czyli zostawiać dla dobra ros linek tak? Bo ja nie z lenistwa pytam
Marzenka oszalalas nie lec tak z tym czasem bo zalowac będziesz
Goska a ciągle pod wrażeniem jestem Twoich trafiszczy
Edka u mnie barek pusty nawet czasu nie mialam na siedzenie padalam na .......bez smakowania , u mnie sloneczko piekne przesylam do Ciebie
Dorotko bardzo się cieszę ze są tacy dostawcy co przynajmniej po czasie się reflektuja
Amelko buziaczek masz uśmiechnięty jako markotny? Sloneczko cudne
Paulinko z braku czasu kupilam 6 tujek u mnie blisko juz są zasadzone. Potrzebuje jeszczev8 sztuk ale to juz chyba wiosna dokupie.
Szemusia no gdzie tam święta hihihi ja tez ciepeljo lubię jakoś przetrzymamy w kupnie raz niej. Fotki mam tylko w telefonie ......a to grzech maja
Kawa to zludzenie optyczne
sąsiadów mam trudnych ale randze sobie juz tylko się uśmiecham
rozplenice cudne są ale nie zrozum mnie źle one nie są male matko niektórych to potwory tylko pokrój maja taki dopasowywujacy się do otoczenia

Iwonko dzięki ...chodzili mi wylacznie o rabaty .....czyli zostawiać dla dobra ros linek tak? Bo ja nie z lenistwa pytam

Marzenka oszalalas nie lec tak z tym czasem bo zalowac będziesz

Goska a ciągle pod wrażeniem jestem Twoich trafiszczy

Edka u mnie barek pusty nawet czasu nie mialam na siedzenie padalam na .......bez smakowania , u mnie sloneczko piekne przesylam do Ciebie

Dorotko bardzo się cieszę ze są tacy dostawcy co przynajmniej po czasie się reflektuja

Amelko buziaczek masz uśmiechnięty jako markotny? Sloneczko cudne

Paulinko z braku czasu kupilam 6 tujek u mnie blisko juz są zasadzone. Potrzebuje jeszczev8 sztuk ale to juz chyba wiosna dokupie.
Szemusia no gdzie tam święta hihihi ja tez ciepeljo lubię jakoś przetrzymamy w kupnie raz niej. Fotki mam tylko w telefonie ......a to grzech maja
Kawa to zludzenie optyczne