Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 18:15, 06 lis 2015

Karolinko haha nigdy nie wiadomo co lepsze lub co gorsze tak zasadzilam przecież haha pozdrawiam

Iwonko dzięki ...chodzili mi wylacznie o rabaty .....czyli zostawiać dla dobra ros linek tak? Bo ja nie z lenistwa pytam

Marzenka oszalalas nie lec tak z tym czasem bo zalowac będziesz

Goska a ciągle pod wrażeniem jestem Twoich trafiszczy

Edka u mnie barek pusty nawet czasu nie mialam na siedzenie padalam na .......bez smakowania , u mnie sloneczko piekne przesylam do Ciebie

Dorotko bardzo się cieszę ze są tacy dostawcy co przynajmniej po czasie się reflektuja

Amelko buziaczek masz uśmiechnięty jako markotny? Sloneczko cudne

Paulinko z braku czasu kupilam 6 tujek u mnie blisko juz są zasadzone. Potrzebuje jeszczev8 sztuk ale to juz chyba wiosna dokupie.

Szemusia no gdzie tam święta hihihi ja tez ciepeljo lubię jakoś przetrzymamy w kupnie raz niej. Fotki mam tylko w telefonie ......a to grzech maja

Kawa to zludzenie optyczne sąsiadów mam trudnych ale randze sobie juz tylko się uśmiecham rozplenice cudne są ale nie zrozum mnie źle one nie są male matko niektórych to potwory tylko pokrój maja taki dopasowywujacy się do otoczenia

Ewa777 18:15, 06 lis 2015

Masz zdjęcia bramy i furtki?
lojalna_ 18:17, 06 lis 2015

Jagodaa napisał(a)
Temat liści znany mi . Kiedyś ex synowa sąsiada zaproponowała mi, że zapłacą za pozwolenie i wycinkę mojej wierzby, bo ich liście wnerwiają, nawiasem mówiąc ona tu nie mieszkała nigdy. Podziękowałam uprzejmie i powiedziałam, że nie z braku pieniędzy ta wierzba wciąż stoi tylko z braku chęci oglądania ich domu .

Normalnie zawodowo sobie radzisz hihihi
lojalna_ 18:18, 06 lis 2015

Ewa777 napisał(a)
Masz zdjęcia bramy i furtki?

Ewciu milo Cie widzieć hihi tez się stesknilam

lindsay80 18:21, 06 lis 2015

lojalna_ napisał(a)

Edytko ciągle myślę o Tobie hihi a domladniej o Twoim ogrodzeniu ....jest!!!! Polowicznie hahah mam bramę i furtkę czekam na przesla .....będą może jutro

Pod kamyczkami nic nie mam ale polecam mieć ''' wbijaj się w zimie zanikają....Iwonka kiedyś radzila cienka biala firane pod jasne kamyki

No ja też się już nie mogę doczekać pokazu płotka - coś czuję, że znowu nas powalisz na kolana.

Dwa dni temu też miałam akcję z sąsiadem... właściwie to wypadałoby go nazwać pasożytem, a nie sąsiadem, eh...
lojalna_ 18:22, 06 lis 2015

lindsay80 napisał(a)

No ja też się już nie mogę doczekać pokazu płotka - coś czuję, że znowu nas powalisz na kolana.

Dwa dni temu też miałam akcję z sąsiadem... właściwie to wypadałoby go nazwać pasożytem, a nie sąsiadem, eh...

Edka jaaaasne to niestety nie jest Moj a Twoj wymarzony X ale nie jest zle ))
lojalna_ 18:27, 06 lis 2015

Fotki robocze )))Wreszcie cos sie dzieje ))jest brama i furtka ...przesła jutro albo we wtorek ))
lojalna_ 18:31, 06 lis 2015

lindsay80 18:32, 06 lis 2015

Ślicznie jest - nie masz co rozpamiętywać, że to nie X... bo wygląda idealnie!
Bardzo mi się podoba
lojalna_ 18:33, 06 lis 2015

jestem zadowolona Edytko ale .....zawsze ten X to X ))))))