Z lotu ptaka nie mam fotek, chyba, że z drona, albo z balkonu, musze poszperać
Teraz dobry czas na wspominki
Dużo fotek z początków ogrodniczkowania nie pokazywałam, bo ruszyłam z wątkiem, żeby pokazać już ogród, bo on już był...ale fajnie się wspomina budowę domu i ślady po koparce, po tym co traktor u mnie wyprawiał i pierwsze nasadzenia
Jejku jak to już dawno było
Pamiętam, kiedy zaczynałam, to zdjęcia do początków wątku skanowałam z papieru
Muszę coś poszukać dla porównania Pinus Cembra Horak
zaraz po posadzeniu
teraz wiosną
teraz to jest już duuuuuża nie tylko sosna, ale cała rabata
Spokojnie możesz go ciachną jak będzie już bez liści, tylko na wszelki wypadek posmaruj miejsca cięcia funabenem...ja też muszę zdobyć Falcona i Pro Agro na mszycę świerkową, zaopatruję się w środki ochrony roślin zawsze zimą.
Zaraziłam cię Esk Sunset
a już myslałam, że o mnie zapomniałaś
Dziekuję Ci bardzo, Twój jest piekny - jak wszystko zresztą
No mój jeszcze malutki porównując do Twojego - czyli mus okryć - okey
Ogrodowa kuchnia jest już na ogrodowisku, a u mnie jest w przenośni..dzięki dziewczyny....fajne porównanie....ja to tworzenie porównałam do bursztynu "Mój ogród jest jak znaleziony bursztyn, tajemniczy skarb, który mnie czasami więzi i nie mogę się z niego wydostać/to moje słabości/, ale przede wszystkim jest dla mnie schronieniem i ukojeniem, radością i mam nadzieję, że będzie długowieczny" ...i takiej długowieczności Wam życzę
dla Sylwi, popatrz jak to u mnie było, już tego nie pamiętam, nawet się nie obejrzysz jak ogród cię przegoni wzrostem