Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

agata19762 19:24, 05 lis 2015

Ola siedzę i kolejny już raz oglądam jaki piękny kawałek ziemi stworzyliście
marzę, by kiedyś na żywo go obejrzeć
ewa004 22:41, 05 lis 2015

Buziaczki
inag 00:30, 06 lis 2015

leon60 napisał(a)

sadziłam jesienią dość późno, wyszły początkiem stycznia i też miały z 10cm
nie przejmuj się nic im nie będzie

Uff, to dobrze
Dzięki!
Mala_Mi 09:36, 06 lis 2015

leon60 napisał(a)

Ja się pytam... jak można tak dołować innych???? Ja po wyjściu od Ciebie łapię jednego wielkiego doła.. jest po prostu obrzydliwie perfekcyjnie.
A oczko to już szczyt szczytów obrzydliwości...

Przez Ciebie to zaoram to co mam.. co chwila tak się odgrażam. i w końcu to zrobię

Ale spoko.. u mnie na grożeniu się wszytko kończy Masz pięknie, czysto, schludnie, pomysłowo.... jesteś jedną z tych co jak Zielona (bo jej to ostatnio napisałam) wykorzystały czas na ogród siedząc na forum na maksa.. Samo forum nic nie da, jak się nie ma pracowitych rąk i zmysłu estetycznego.. ale ręce i głowa plus umiejętność czytania ze zrozumieniem i podpatrywania fajnych rzeczy to klucz do sukcesu. Z ogrodów forumowych chyba twój ma najwięcej zapinsowanych ujęć

Ja się Twoim ogrodem zachwycam. Z moim charakterem takiego mieć nie będę.. brak mi konsekwencji.. ale podziwiam szczerze
leon60 18:24, 06 lis 2015

agata19762 napisał(a)
Ola siedzę i kolejny już raz oglądam jaki piękny kawałek ziemi stworzyliście
marzę, by kiedyś na żywo go obejrzeć

Marzyć to można o wyjeździe na drugą półkulę do mnie masz rzut beretem, pakujesz dupkę do auta i niebawem jesteś

ewa004 napisał(a)
Buziaczki

tulam Ewcia

Mala_Mi napisał(a)

Ja się pytam... jak można tak dołować innych???? Ja po wyjściu od Ciebie łapię jednego wielkiego doła.. jest po prostu obrzydliwie perfekcyjnie.
A oczko to już szczyt szczytów obrzydliwości...

Przez Ciebie to zaoram to co mam.. co chwila tak się odgrażam. i w końcu to zrobię

Ale spoko.. u mnie na grożeniu się wszytko kończy Masz pięknie, czysto, schludnie, pomysłowo.... jesteś jedną z tych co jak Zielona (bo jej to ostatnio napisałam) wykorzystały czas na ogród siedząc na forum na maksa.. Samo forum nic nie da, jak się nie ma pracowitych rąk i zmysłu estetycznego.. ale ręce i głowa plus umiejętność czytania ze zrozumieniem i podpatrywania fajnych rzeczy to klucz do sukcesu. Z ogrodów forumowych chyba twój ma najwięcej zapinsowanych ujęć

Ja się Twoim ogrodem zachwycam. Z moim charakterem takiego mieć nie będę.. brak mi konsekwencji.. ale podziwiam szczerze

Kochana jak coś napiszesz to mnie z kapci wyrywa i jak zwykle nie wiem co powiedzieć
DZIĘKUJĘ !
Dodam tylko, że jak się za coś biorę to chcę zrobić to dobrze. Nie lubię fuszery podobnie jak mój eM i nieważne czy u siebie czy u klienta stara się robić tak by wszyscy byli zadowoleni.
siakowa 18:26, 06 lis 2015

Zielona napisał(a)

Haha! Dobre! Uśmiechnęłam się szczerze.
/Córka zapytała, co mnie tak rozbawiło/

A mnie to nie dziwi...u mojego taty taki zakaz byl
leon60 18:31, 06 lis 2015

molinia dla navigatorki

Edith Dudszus sadzonki były malusie ale troszkę przybrała, liczę że w przyszłym sezonie się rozrośnie

przy okazji Karl Foerster w jesiennym kubraczku ulubienica eMa
lojalna_ 18:40, 06 lis 2015

KARL foester wymiata kolorem ))))