Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Ogród u stóp klasztoru 20:09, 03 lut 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
a może masz foteczki ?

och Aniu błagam nie wymagaj ode mnie już dzisiaj . Joasia tak mnie przećwiczyła z tymi fotami że na oczy nie widzę ....jak trafie przypadkiem to ci wstawię w twoim wątku żebyś nie przegapiła ok?

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:28, 03 lut 2014

Do góry
oby Marzenko, oby bo widzę, że po krótkim ociepleniu znowu mają nadejść mrozy.... niestety świstak zobaczył swój cień... więc według niego czeka nas jeszcze 6 tygodni zimy. grrrr
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:25, 03 lut 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
a u nas dzisiaj w południe było 0, piękne słońce i pomimo wszędobylskiego śniegu czuć wiosnę w powietrzu było

U mnie ptaki tak świergoliły rano, że nie ma odwrotu od wiosny!
Ogród u stóp klasztoru 19:01, 03 lut 2014

Do góry
alinak napisał(a)
ANIA ____A co ci macierzanka nie pasuje ? . możesz przecież połączyć z floksem ...ona rzeczywiście jest fajna ale kwiaty do zjawiskowych nie należą . raczej skromne . ja mam piaskową aurea ta choć ma złocistą barwę
a może masz foteczki ?
Ogród u stóp klasztoru 18:50, 03 lut 2014

Do góry
dzięki, tak sobie dumam o moich gazonach w których mam macierzankę. Fotki porównawcze mniodzio, uwielbiam bo dają kopa do roboty łan rozchodnika wymiata...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:37, 03 lut 2014

Do góry
a u nas dzisiaj w południe było 0, piękne słońce i pomimo wszędobylskiego śniegu czuć wiosnę w powietrzu było
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:36, 03 lut 2014

Do góry
irena_milek napisał(a)

Aniu, 5 pędów środkowych nie skracaj, zrób formę wachlarza i hortki razem z tobą będą

Irenko, właśnie tak ciełam hortki w tamtym roku
Ogród u stóp klasztoru 18:03, 03 lut 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
oświeć mnie co to te fioletowe na pierwszej fotce

Ania Sebek podpowiedział . ...floksy szydlaste .bajera na wiosnę .
Ogród u stóp klasztoru 17:59, 03 lut 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

Floksy szydlaste
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:28, 03 lut 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Dzisiejszy widok z okna, będę dążyła do tego by hortki bardziej zaglądały do domu

Aniu, 5 pędów środkowych nie skracaj, zrób formę wachlarza i hortki razem z tobą będą
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:10, 03 lut 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Irenko przyrost hakone obłędny

Myślałam, ze ona tak u wszystkich, bo z dziewczynami w jednym czasie zakup robiony
Ogród u stóp klasztoru 17:02, 03 lut 2014

Do góry
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:05, 02 lut 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
do ciązy wyglądałam identycznie jak Twoja córka a teraz jest tak jak napisane powyżej... 'najgrubszy' z moich chłopców to najstarszy 181 / 70, reszta to chudziny, takie że wszystkie spodnie muszą mieć gumy z regulacją na guziki, ale ja nie narzekam bo jak widzę dzieci w przedszkolu czy szkole u chłopaków to wole moje chudziny niż inne 'dobrze' wyglądające. W rodzinie mojej mamy przewaga chudzielców u ojca 'przy kości', zawsze psiocze na to że poszłam nie w tą rodzinę co trzeba

Takich grubych dzieci to coraz więcej... Ale to trzeba by zacząć od rozmów z rodzicami.... Nie do wszysrkich to dociera... A że mam z nimi na codzień do czynienia to wiem jak czasem trudno do nich dotrzeć... Choć ostanio trafiają się i tacy co proszą o poradę.... No i dobrze.... Aleśmy się w dysputę u Marzenki wzięly hihihi ....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:58, 02 lut 2014

Do góry
Pola napisał(a)

Moja córa 167 i 51 waga, a mój syn wzrost 188 i waga 68 , chudziny, ale tak jak pisałam u nas to rodzinne, jak każda mama martwię się że za chude... Ale ponoć moja też tak miała ze mną ...
Dla mnie najważniejsze to zdrowieeeeee ....
do ciązy wyglądałam identycznie jak Twoja córka a teraz jest tak jak napisane powyżej... 'najgrubszy' z moich chłopców to najstarszy 181 / 70, reszta to chudziny, takie że wszystkie spodnie muszą mieć gumy z regulacją na guziki, ale ja nie narzekam bo jak widzę dzieci w przedszkolu czy szkole u chłopaków to wole moje chudziny niż inne 'dobrze' wyglądające. W rodzinie mojej mamy przewaga chudzielców u ojca 'przy kości', zawsze psiocze na to że poszłam nie w tą rodzinę co trzeba
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:52, 02 lut 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
a jaki ma wzrost Twoja córka?

Moja córa 167 i 51 waga, a mój syn wzrost 188 i waga 68 , chudziny, ale tak jak pisałam u nas to rodzinne, jak każda mama martwię się że za chude... Ale ponoć moja też tak miała ze mną ...
Dla mnie najważniejsze to zdrowieeeeee ....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:48, 02 lut 2014

Do góry
nieeee do salonu fajnie jest rano pić kawkę i widzieć limki w oknie... bloga wysłałam na pw
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:45, 02 lut 2014

Do góry
Pola napisał(a)

A Ja marzę by moje dzieciaki troszkę przybrały na wadze hihi , jak widzę moją córcie to ręce składam waga 51 kg, ale nic nie mogę mówić bo one to po mnie mają hihihi a poza rym wiem, że z wiekiem troszkę im przybędzie...
a jaki ma wzrost Twoja córka?
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:43, 02 lut 2014

Do góry
zaraz Wam wyślę wróciłam z godzinnego spotkania z Ewką. Powiem tylko, że moja mama szczuplutka, po ojcu jak to ładnie powiedziała Anita odziedziczyłam brazylijski zadek. Do pierwszej ciąży nie miałam problemu z wagą rozmiar 36, od 17 lat borykam się z wagą, przestudiowałam mnustwo różnych diet z różnym skutkiem, tylko racjonalne żywienie (zdrowe) i ruch powodowały że byłam zadowolona ze swojego wyglądu. Jak odpuściłam zaraz wracało z nawiązką każda z ciąż w tym 3 zagrożone to burza ... Teraz zawzięłam się ponownie na ćwiczenia. Ćwiczę od tygodnia zaczełam jeść ZDROWO 5 razy dziennie, uwielbiam słodycze, a za czekoladę z migdałami (zielona z Lidla) dałabym wiele w domu mam 5 chłopa, każdy lubi co innego, więc gotowanie to wyzwanie. Chłopcy są szczupli i jakoś mi z tym dobrze, bo lepiej jak szczuli niż grubi. Z racji ich refluksu, nabiał i słodycze jedzą sporadycznie, nie piją gazowanego i soków, ani żadnych chipsów.
I tak np dzisiaj ja zjadłam:
śniadanie musli z jogurtem i bananem, po 3 godzinach jabłko i 2 kawałki melona ,
Oni zupę a ja dwie kromki chleba pełnoziarnistego z wędzonym łososiem i 3 mandarynki.
na kolacje dwie roladki schabowe i czerwoną kapustę, a oni roladkę ziemniaki i kapustę.
niestety na co dzień kolacje są u nas to tzw obiadokolacje po 18 bo wtedy wszyscy wracają do domu....
Boćkowe perypetie ogrodkowe 22:11, 02 lut 2014

Do góry
gusiarz napisał(a)
BoćKasiu - macham niedzielnie... a u mnie wróble harcują na dachu... Czy ty wróblom jajeczka podrzucasz?
jak chcesz to Kasia nie odmówi ona życzliwa dziewczyna, pomimo tego, że cały czas trąbi że rude to wredne
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:59, 02 lut 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
może nie tyle przestać żreć, co odżywiać się racjonalnie
znalazłam fajnego bloga ze zdrowym odżywianiem, dzisiaj robiłam roladki schabowe ze szpinakiem i suszonymi pomidorami w białym sosie, pycha, 2 roladki to 260 kalorii, jeden schabowy w panierce 420...

To ja poproszę koniecznie linka na prive bo M od jutra przyłącza się do walki z wagą
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies