Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Bea 22:54, 02 lut 2014

Pola napisał(a)
MarZenko na wyciętą tarczyce nic nie poradzisz mus do końca życia brać hormony, a one powodują mnóstwo problemów z tuszą, to nie jest mój problem, ale mam niestety w gabinecie takie pacjentki.... u mnie waga wmiarę stabilna chodź po paskudnej chorobie...

No to jak bym siebie widziała. Dwa uśmiechy człowiek posiada ) i jak tu żyć?
ana_art 22:58, 02 lut 2014

Pola napisał(a)

Moja córa 167 i 51 waga, a mój syn wzrost 188 i waga 68 , chudziny, ale tak jak pisałam u nas to rodzinne, jak każda mama martwię się że za chude... Ale ponoć moja też tak miała ze mną ...
Dla mnie najważniejsze to zdrowieeeeee ....
do ciązy wyglądałam identycznie jak Twoja córka a teraz jest tak jak napisane powyżej... 'najgrubszy' z moich chłopców to najstarszy 181 / 70, reszta to chudziny, takie że wszystkie spodnie muszą mieć gumy z regulacją na guziki, ale ja nie narzekam bo jak widzę dzieci w przedszkolu czy szkole u chłopaków to wole moje chudziny niż inne 'dobrze' wyglądające. W rodzinie mojej mamy przewaga chudzielców u ojca 'przy kości', zawsze psiocze na to że poszłam nie w tą rodzinę co trzeba
Pola 23:05, 02 lut 2014

ana_art napisał(a)
do ciązy wyglądałam identycznie jak Twoja córka a teraz jest tak jak napisane powyżej... 'najgrubszy' z moich chłopców to najstarszy 181 / 70, reszta to chudziny, takie że wszystkie spodnie muszą mieć gumy z regulacją na guziki, ale ja nie narzekam bo jak widzę dzieci w przedszkolu czy szkole u chłopaków to wole moje chudziny niż inne 'dobrze' wyglądające. W rodzinie mojej mamy przewaga chudzielców u ojca 'przy kości', zawsze psiocze na to że poszłam nie w tą rodzinę co trzeba

Takich grubych dzieci to coraz więcej... Ale to trzeba by zacząć od rozmów z rodzicami.... Nie do wszysrkich to dociera... A że mam z nimi na codzień do czynienia to wiem jak czasem trudno do nich dotrzeć... Choć ostanio trafiają się i tacy co proszą o poradę.... No i dobrze.... Aleśmy się w dysputę u Marzenki wzięly hihihi ....
agniecha973 23:06, 02 lut 2014

U Marzenki o wszystkim jest. Salonik.
Nikita 23:21, 02 lut 2014

Marzenko info o latarenkach u mnie
Pozdrawiam wieczorowo.
Madzenka 23:23, 02 lut 2014

Hi hi salonik
Dziękuję za wymianę opini, wszystkie cenne, wszystkie waźne, wszystkie mądre.
Mala_Mi 12:30, 03 lut 2014

Teściowa mojego eMa..... po 30 latach... na szczęście jeszcze nie jestem to ja ...
Skończę remont i też ćwiczę.. na razie ćwiczę pożytecznie...
Milka 16:18, 03 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)

Irenko własnie jak się wozi tyłek ciagle samochodem, siedzi za biurkiem , jada dwa razy dziennie i podżera słodycze na spotkaniach w pracy to pozostaje:
- inensywny ruch wspomagany detoxem
- racjonalizacja diety

Od piątku karmię rodzinę zmiksowanymi deserami owocowymi. Zamiast słodyczy banany z kiwi, malinami, mango, truskawki. Jestem smacznie objedzona
Ewka mówi, źe 70 % to racjonalna dieta, 30 % ćwiczenia... Więc jak zjem fryty i ciastka w pracy to choćbym się skatowała potem organizm nie wie co ma z tym począć magazynować na gorsze czasy czy spalić.....

Zdrowo karmisz się słodyczami, przy okazji rodzinę i to jest super, fakt, że życie siedzące i brak ruchu najgorszy, zatem, jak się katujesz ćwiczeniami, jedz, bo to spalisz
Osobiście już poczułam wiosnę i wracam do szejków, zdrowe i nie tuczą, a syte
Właściwie nie jem dużo, tyle ile czuję, nie wtedy kiedy trzeba, tylko wtedy kiedy czuję głód; poza wodą, nie pijam innych napoi, no kawa rano i herbata, uwielbiam posiłki gotowane, więc pieczywa właściwie też nie jem, chyba że jestem w gościach, to wszystko robię na odwrót
Madzenka 19:31, 03 lut 2014

No to ja jeszcze dodam 3-5 kaw z mlekiem i cukrem...
Madzenka 19:31, 03 lut 2014

Mala_Mi napisał(a)
Teściowa mojego eMa..... po 30 latach... na szczęście jeszcze nie jestem to ja ...
Skończę remont i też ćwiczę.. na razie ćwiczę pożytecznie...

Daj spokój , odpocznij!