Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Tess"

W Gąszczu u Tess 21:56, 01 mar 2013

Do góry
Kilka wspomnień z końca wiosny 2012 roku (prawie lato, bo czerwiec), ale wcześniejszych zdjęć ogrodu w zasadzie nie mam.

img size=360x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/30/307758/original.JPG[/img]

W Gąszczu u Tess 21:45, 01 mar 2013

Do góry
Agentko chyba też sobie kapelusik sprawię żeby ukłony odwzajemniać

Ewa, Magda - w pracy huk roboty, więc na O. czasu brak. Czasem podczytuję, ale bez logowania, bo wówczas kusi, żeby odpowiadać. A czasu brak, roboty huk.

Marzena2007 napisał(a)
Listę obecności podpisuję

O matko, Madżenko, małż mi embargo na Ogrodowisko wprowadzi, jak nic…

Haniu, buziaczki Nad Rozlewiskiem byłam tylko wirtualnie i tylko na chwilę, by wiosnę przywołać

W Gąszczu u Tess 21:43, 01 mar 2013

Do góry
Madżenko, lista zamówionych host jest na 205 stronie, ale już nieaktualna
Dwa dni temu zamówiłam 5 kolejnych No, i pewnie to też jeszcze nie koniec.

Kuszą mnie jeszcze inne. O kolejnych pięć wysłałam zapytanie.
I żeby tego było mało - właśnie siedzę w katalogu naszego Goniaka

Tyle odmian host jest, i tak wiele (zbyt wiele!) z nich mi się podoba. Zaznaczam, że jedynym kryterium wyboru był ich wygląd na fotografii, więc raczej się moimi wyborami nie sugeruj

Kuklik albo Goniak są odpowiednimi osobami – to specjalistki od host. No i chyba Recento.

Zeta , to jest nas już dwa misie, co hostowisko lubią najbardziej U mnie warunki dla hostowiska idealne – cień, cień, półcień, cień, cień….

Irenko, hostowisko fajna sprawa, ale Twojej rabaty angielskiej nic nie przebije
W Gąszczu u Tess 21:42, 01 mar 2013

Do góry
No i Grabie przepadły, filmy oglądają. A nie mówiłam, Kondziu, żeby nie podrzucać jej tyle na raz?

Evchen piękną różę kupiłaś (Aniu Monte dzięki za linka, Pauls Scarlet będzie pięknie z bluszczykiem wyglądała.

Madżenka, już blisko do ciepełka i słoneczka

Beatko – humorek jest, bo wreszcie łykend

Aniu (asc) – wpadaj z doskoku
Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów... 20:58, 01 mar 2013

Do góry
Kuklik napisał(a)
W tym roku chcę jeszcze przetestować metodę cięcia chelsea i w maju z bólem serca uciąć połowę tego co urośnie. Zobaczymy. Mają mieć więcej kwiatów

Czy to duży wstyd nie wiedzieć, co to metoda cięcia chelsea?
Bo ja nie wiem. I co chcesz ciąć? Te dalie?
Co z tym ogródeczkiem począć 20:36, 01 mar 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Ja rozrózniam tylko jedną odmianę zurawek... twoje się na moją wiedzę nie załapały...

No nie, Madżenko, litości.
Ja nie mogę się tak w domu śmiać.
Dopiero co zaczęłam wizyty w ogrodach, a zaraz będę musiała ich zaniechać, bo Małż dziwnie patrzy...

Ewo - melduję, że też żurawek nie rozpoznaję.
Pozdrów Mamę
Ogród nad Rozlewiskiem 19:29, 01 mar 2013

Do góry
Nie ma mnie tu choć bardzo, bardzo chciałabym być.
Marzy mi się już zobaczyć taki widok:

Wiosny chcę!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 19:00, 01 mar 2013

Do góry
Ja protestuję!

Foch

89 postów?

Foch

foch,
foch,
foch
i foch.

Idę czytać.
W Gąszczu u Tess 18:05, 01 mar 2013

Do góry
Wcięło Tess...
Kolorowe rabaty 21:59, 28 lut 2013

Do góry
Tess napisał(a)

Nic nie zrozumiałam, szyfr jakiś.
Ale buziam i tesiskam z całych sił

Martkam mocno Tesska
Co z tym ogródeczkiem począć 21:51, 28 lut 2013

Do góry
A, młoda to jest ta trzecia.
Co z tym ogródeczkiem począć 21:49, 28 lut 2013

Do góry
Pewnie obie prosto od fryzjera
Ale jedna z nich to chyba za młoda na mamę Ewy?
Co z tym ogródeczkiem począć 21:41, 28 lut 2013

Do góry
Ewa, też oglądam
A w dzień to ja pracuję, a nie na O. urzęduję
Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów... 18:31, 28 lut 2013

Do góry
Widzę, że sezon rozpoczęty
Muszę zobaczyć w necie, jak wyglądają te dalie.
edytuję, bo obejrzałam - są piękne!

I one w doniczkach będą mieszkały, czy to tylko tymczas?
Igiełkowy ogródeczek 17:10, 28 lut 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)

To ja skrót ci napiszę, Madżen prezesuje w szkółce Zety, ja sieję, Magda robi opryski, a Tess marzy żeby dostać się do naszej ekipy.
W moim ogrodzie cisza, słońca brak, jukka zrobiła mi psikusa i się przebarwiła na żółto, jak nie wróci do normy będzie przesadzona, tylko nie wiem gdzie, ale to już inny problem,
A ja siedzę i projektuję poszerzenie rabatek wzdłuż siatki, bo są bardzo wąskie, a chcę mieć piętrowo, wczoraj Żon się zgodził, bez żadnej dyskusji, a tak chciałam sobie pogadać, nawet się przygotowałam, bo nie wiedziałam, że tak łatwo pójdzie, żadnych argumentów nie musiałam używać, oprócz: "ja tak chcę.... i będzie ładniej mówię ci"...hihih.
Doszły dodatkowe chciejstwa, które Zbyszek zaproponował i przydałoby się sponsora znaleźć...
i to chyba tyle...
Buziaki

Rewelacja...takie skróty proszę częściej...a w tej szkółce to oprócz siania zajmij stanowisko rzecznika prasowego - koniecznie!

A u siebie rabaty sama poszerzasz czy Żon pomoże?, u mnie M unika, jak ognia, prac ogrodowych...najbardziej ze wszystkich prac lubi czytanie w cieniu drzewa, a dyskutować kto ma rację ja czy On - wręcz uwielbia - my dwa uparte koziorożce
Buziam i julciam popołudniowo
Igiełkowy ogródeczek 12:16, 28 lut 2013

Do góry
JulkAd napisał(a)
Gosia zlituj się...przyjdę jutro, bo nie dam rady 7-u stron nadrobić. Dobranoc

To ja skrót ci napiszę, Madżen prezesuje w szkółce Zety, ja sieję, Magda robi opryski, a Tess marzy żeby dostać się do naszej ekipy.
W moim ogrodzie cisza, słońca brak, jukka zrobiła mi psikusa i się przebarwiła na żółto, jak nie wróci do normy będzie przesadzona, tylko nie wiem gdzie, ale to już inny problem,
A ja siedzę i projektuję poszerzenie rabatek wzdłuż siatki, bo są bardzo wąskie, a chcę mieć piętrowo, wczoraj Żon się zgodził, bez żadnej dyskusji, a tak chciałam sobie pogadać, nawet się przygotowałam, bo nie wiedziałam, że tak łatwo pójdzie, żadnych argumentów nie musiałam używać, oprócz: "ja tak chcę.... i będzie ładniej mówię ci"...hihih.
Doszły dodatkowe chciejstwa, które Zbyszek zaproponował i przydałoby się sponsora znaleźć...
i to chyba tyle...
Buziaki
Igiełkowy ogródeczek 12:02, 28 lut 2013

Do góry
Tess napisał(a)
Stanowisko dyrektora w szkółce już obsadzone? Bo jakby co, to zgłaszam swoją kandydaturę
A co, kto nie ryzykuje, ten nie dowie się, ile może

Teresa nie ma szans, Madżen- nasz prezes już karty rozdała, chyba że nie zauważyła twojej kandydatury, ale stanowisko zastępcy prezesa jeszcze nie obsadzone
Rajski ogród Ani 22:59, 27 lut 2013

Do góry
Elu Tess zastosowałam się do Waszych rad i wczoraj zamknęłam kompa a dziś zajrzałam na chwilkę dopiero teraz, oczy mnie jeszcze pieką , dlatego zaraz zamykam
Jeszcze hobby czy już uzależnienie..? 22:02, 27 lut 2013

Do góry
Tess napisał(a)

Nie łaź za mną!

Hehehehe
A co Wy kobiety za spory ze sobą macie?
Dzięki nim i ja się nauczyłam jak zrobić
Bo i mnie to nurtowało...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:34, 27 lut 2013

Do góry
Tess napisał(a)
Wiem, jaka to radość zobaczyć słoneczko, bo u mnie wczoraj było
Cudowne uczucie.
Ta radośc, co to yupi, yupi było, to Danusi przyjazd?

tak Sherlocku
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies