Ana oświadczam że szykuje plagiat Twoich zestawień hortki już rosną, jeszcze żurawki i będę miała trochę Twojego ogrodu u siebie. Ja ostatnio strasznie nie czasowa i ledwie nadążam a wpisów ostatnio masa.
Pozdrawiam zimowo.
Aniu dziękuję za odwiedzinki, tak pod siatką są cisy, i rzeczywiście są za rzadkie,,ale to dlatego że 3 wypadły, na wiosnę będę dosadzać... Żurawki czerwone będą pod stopkami trzmielina na pniu, a pod śliwowiśnią myślałam o ostrokrzewach, biała już tam mam wrzośce, dosadzę jesienią troszkę żółtych i czerwonych wrzosów...
jak masz tam patelnie to żółte żurawki odpadają...zdechną Ci i żal będzię, lepiej daj trzmielinę żółtą, ktorą będziesz strzygła w dywan a po lewej stronie daj bordowe żurawki, mam takie zestawienie na rabacie i fajnie wygląda. Nie jestem pewna co masz na siatce? myślalam ze to jałowce kolumnowe ale z treści wynika że cisy??? jesli cisy to dosadż pomiędzy kolejne o tej samej wysokości (Danusi nie chodzilo chyba o wyższe odrazu), szybciej będzie efekt ściany, bo z takimi odstępami to sie nie doczekasz
cóż za sprawiedliwość...mój nie lnieje, czyli co u mnie do wiosny jeszcze daleko?
a prognozy nadają ocieplenie na początku lutego, a zaraz po nich mega mrozy...