Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 10:28, 27 sty 2014

Aneta - brak miejsca dotknie wcześniej czy później każdego ogrodnika, a jak się siedzi na Forum..to szybciej niż później

Mirka - ciesz sie ze śniegu... to dobrodziejstwo dla ogrodu o tej porze roku.. Przeanalizowałam pogodę na moje miasto.. i od 2000 roku w lutym temperatury najniższe wynosiły od -28 do -8. Średnia z tych 14 lat to -16 stopni... I cudów nie ma.. to zima..

Bogusia - to, że u mnie raz kwitła nie oznacza, że tak będzie zawsze.. jak pisałam, trzymałam ja w doniczce i się pastwiłam nad nią cały sezon... Paniprzyroda ma u siebie w ogrodzie te inne serduszki.. trzeb ją zapytać jak sie u niej zachowują Patrząc po wielkości kępy rosna tam dłuuuugo.

Kasiek - oj mi do tych Wojsławic strasznie daleko.... 450km...w dwie strony 900.. zdam się na waszą relację

Eda - odmachuję, miłego tygodnia

Agata - mnie też śnieg cieszy... i zarazy dalej mnie dopadają, bo to już taki człek ma charakter podatny na uzależnienia..

Ania Monte, Ciocia M., Barbara M, Bawarka- Rubensowa-Kaśka - pająk śliczny, ale nie mój.... tylko Mariusza On ma piękne liliowce A ja będę mieć piękne... muszę tylko poczekać aż sie rozrosną I jak przestanę je przesadzać bez końca..

Gaga - w domu już mnie te moje chabazie denerwują.. zajmują całą powierzchnię, kurzą się ,a woda z kranu tak zakamieniona, że nie ma opcji by pod kranem je umyć.. dopiero przefiltrowana i przegotowana jest jako-tako.... każdy listek ścieram ręcznie.. kosmos.. teraz jak jakiś odmawia współpracy to do kosza.. ooo muszę je podlać, bo już 3 tygodnie wody nie widziały

Zbyszek - w czasach kryzysu, gdzie nic nie było... też bym skoczyła przez ten płot za szczepką takiego cuda A choroba jak widać jest przewlekła i nieuleczalna, jedynie co to tylko kolejny lek w postaci chciejstwa trzeba sobie zaaplikować i tak do śmierci

Bogdzia, Pszczółka - dziękuję, że tę paplaninę uznajecie za ciekawą.... ale zimę trzeba jakoś przetrwać.. luty krótki.. i tego sie trzymamy...

Mira - oj wczoraj był piękny dzień na narty.. szkoda, że te moje portki nie były na Jaworzynie.. albo gdziekolwiek indziej... Najważniejsze że dzieci dostały śnieg na ferie.. i właściciele wyciągów maja szansę jakoś przetrwać kolejny okres bez strat.. Dla żyjących z nart i dla nart.. to straszny był okres..

Madżen - dlatego lubię twój ogród, bo są w nim i kwiatki I to uporządkowanie z wariactwem... coś co mi sie chyba najbardziej podoba.. to samo odkrywam u Anety art...

Wnusio - pojechałam, wzięłam aparat.. i nie wzięłam karty... została sie w kompie, bo przecież sierpówki przy poidełku pokazywałam.... zresztą nie wolno pokazywać by nie zauroczyć Ale rozdarciuch krzyczy coraz głośniej.... po kim on to ma????????
Tusiala 10:30, 27 sty 2014

Ależ się cieszę, że jest już na świecie Na zdjęcia poczekam SUPER
ana_art 10:53, 27 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)

Madżen - dlatego lubię twój ogród, bo są w nim i kwiatki I to uporządkowanie z wariactwem... coś co mi sie chyba najbardziej podoba.. to samo odkrywam u Anety art...

ten tekst traktuje jak najwiekszy komplement
co do miejsca lub jego braku, szkoda ze ogród nie jest z gumy...
Tess 10:56, 27 sty 2014

Aniu, gratulacje
elzbieta_g 11:56, 27 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)
Ale rozdarciuch krzyczy coraz głośniej.... po kim on to ma????????

haha ten fragment najlepszy
kołderkę mamy, mróz nieco zelżył ... może wszystko nam nie wymroziło...mam na myśli wykiełkowane cebule
Milka 12:52, 27 sty 2014

U ciebie jest, co czytac i oglądać
Roslinki masz opatulone, u mnie śniegu prawie nie ma
z wnusiem pytanie w kogo się wdał?...no w kogo?

Cudne masz rośliny i wiem już w jaki styl uderzasz, on chyba idealny dla ciebie
cmokam i lecę dalej, nadrabiam, ale wiesz, że to nie łatwe, mam nadzieję, ze zdrówko lepiej?
malgorzata_s... 15:20, 27 sty 2014

Ja notorycznie aparat ostatnio bez karty noszę bo w kompie zostaje A roztrzepanie u mnie i zapominalstwogenetyczne Buziole.
Madziarzeszow 19:02, 27 sty 2014

Aniu ja ćwiczę pilnie zobacz efekty
To prezent dla tej co wrzuca do ogniska
Kindzia 19:19, 27 sty 2014

Czytam, że swoje Maleńkie Pachnidełko odwiedziłaś...nie nie pisz mi, że pielucha...

Pozdrawiam
P.S. Wierzysz w te mrozy lutowe???!!!
ana_art 19:48, 27 sty 2014

Madziarzeszow napisał(a)
Aniu ja ćwiczę pilnie zobacz efekty
To prezent dla tej co wrzuca do ogniska
Madzia praktyka czyni miszcza