Oj i nie tylko Twój.. różowy jest chyba najbardziej ulubionym kolorem w ogrodzie i jak by było głosowanie na kolor to chyba by wygrał...
Floksów szydlastych chyba nie masz.. wiec wstawiam swoje
I jeszcze raz cieszę oczy takim widokiem.. 3,5 miesiąca i znów tak będzie
Aniu, wytrzymaj jeszcze, zanim ci wyślę wzór czego chcę, bo zakręciłam się remontem
Nie, to nie jest drewno, tylko pochodne, komody z Ikei pod schodami na buty, ale farby A.S. są dlatego tak drogie i poszukiwane, bo dają cudny efekt na wszystkim, można i kafle i beton i skóry; będę czekoladowe skóry sof malować tym kolorem z jakimś ozdobnym pasem i detalami na środku, no ciekawa jestem, jak wyjdzie, ale już wiem, ze to jest możliwe; w domku letnim mam same drewniane meble, dębowe, więc z nimi na pewno będzie łatwiej, bo jeden mebel dałam córce, pasował jej i ona też poleciała tą farbą, wygląda cudnie bo ona ma shhaby shic w sypialni
Kontnuując projekt haha podam Ci podpowiedź może niewidoczną dla Ciebie, ale dla mnie tak
Te kulki są w trójkącie równobocznym a zrób je tak żeby się nie pokrywały jak patrzysz z różnych stron, czyli w trójkącie nierównobocznym ha
Takie coś niby nic ważnego, nie każdy widzi, ale ja spostrzegłam taki niuansik
mam dylemat roślinny
rosną Ci u mnie tutaj według projektu Rh sztuk 5 ale nie wiem czy ich nie zastapić różami w kolorze rózowym... otóż rh maja tam cały czas słońce, ciagle przypala im listki zimą wystawione są na mróz i słońce (teraz przykryłam je śniegiem) jak myslicie dobry to pomysł?
Czy jeszcze poczekać aż pisardii się rozrośnie...
jednak ogrodowych byloby mi szkoda bo masz przepiękne ja poza różami nic nie okrywam, muszą sobię radzić, a jak nie to trudno ba nawet mam kilka typów które dobrze by u mnie wymarzly tylko by bez zgrzytu wymienić...