Oj i nie tylko Twój.. różowy jest chyba najbardziej ulubionym kolorem w ogrodzie i jak by było głosowanie na kolor to chyba by wygrał...
Floksów szydlastych chyba nie masz.. wiec wstawiam swoje
I jeszcze raz cieszę oczy takim widokiem.. 3,5 miesiąca i znów tak będzie
Aniu, wytrzymaj jeszcze, zanim ci wyślę wzór czego chcę, bo zakręciłam się remontem
Nie, to nie jest drewno, tylko pochodne, komody z Ikei pod schodami na buty, ale farby A.S. są dlatego tak drogie i poszukiwane, bo dają cudny efekt na wszystkim, można i kafle i beton i skóry; będę czekoladowe skóry sof malować tym kolorem z jakimś ozdobnym pasem i detalami na środku, no ciekawa jestem, jak wyjdzie, ale już wiem, ze to jest możliwe; w domku letnim mam same drewniane meble, dębowe, więc z nimi na pewno będzie łatwiej, bo jeden mebel dałam córce, pasował jej i ona też poleciała tą farbą, wygląda cudnie bo ona ma shhaby shic w sypialni
Kontnuując projekt haha podam Ci podpowiedź może niewidoczną dla Ciebie, ale dla mnie tak
Te kulki są w trójkącie równobocznym a zrób je tak żeby się nie pokrywały jak patrzysz z różnych stron, czyli w trójkącie nierównobocznym ha
Takie coś niby nic ważnego, nie każdy widzi, ale ja spostrzegłam taki niuansik
mam dylemat roślinny
rosną Ci u mnie tutaj według projektu Rh sztuk 5 ale nie wiem czy ich nie zastapić różami w kolorze rózowym... otóż rh maja tam cały czas słońce, ciagle przypala im listki zimą wystawione są na mróz i słońce (teraz przykryłam je śniegiem) jak myslicie dobry to pomysł?
Czy jeszcze poczekać aż pisardii się rozrośnie...