To siedzenie w domu mnie za chwilę wykończy
I tak przeglądam fotki z ubiegłego roku i na wspominki mnie wzięło
Ciekawe czy jeżówki przeżyły tę zimę? Bo w sumie to opadów sporo i ciągle mokro jest.
Zdravím po dlouhé době záhon vepředu před domem nakonec budu měnit. Rozhodla jsem se že všechno přesadím jinde a zasadím tam něco jiného. Chci ať je zahrada více zarostlá. Za plot do záhonku chci dát dva stromy Platany Alphen´s Globe a k nim nějaké traviny? Co myslíte?
Pokażę Wam, jak wyglądają po zimie moje trzmieliny... Mam je już kilka lat i nigdy dotychczas nic takiego im nie było...
Czy macie koncepcję, co z nimi sie dzieje? Wycięłam to co suche i paskudne i zastanawiam sie czy to jakaś choroba grzybowa? Jeśli tak - czy już pryskać? I czym?
Dzięki Tobie Asiu trochę pobuszowałam po letnich zdjęciach. Aż cieplej się zrobiło.
U nas teraz pada grad z deszczem. Nieprzyjemnie jest i zimno więc takie wspomnienia letnie są bardzo dla mnie miłe.
Asiu, może powojniki Ci jakiś pomysł nasuną na zagospodarowanie tarasu lub ściany budynku gospodarczego? Na wszelki wypadek pokażę moje z zeszłego roku.
no i na koniec pampasowa, ma iść na miejsce cedrówki, za duże drzewo w niebieskim zakątku
tak wygląda, żyje czy nie, nie wiem
będę ciąć, zobaczymy
miłego dnia, zajrzę do was później