Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "magnolia"

Nieforemny ogród na przodzie 19:37, 26 kwi 2015

Do góry
Cześć, przyszłam się wiosennie przywitać
Śliczna magnolia
Pozdrawiam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:34, 26 kwi 2015

Do góry
fasolka napisał(a)
Witaj ana przybywam się przywitać, cały czas jestem na bieząco a u Ciebie z dnia na dzień coraz piękniej, ahhh można tylko oglądać i oglądać ... i jeszcze raz oglądać
witaj przepiękna magnolia w awatarku
Ogród z łezką II 19:26, 26 kwi 2015

Do góry
Magnolia kwitnie, zupełnie nie wiem, jak można jej było nie zauważyć...

Kwiatowy ogródek Monteverde 18:39, 26 kwi 2015

Do góry
Bogdzia napisał(a)
aniu Ty jestes czarodziejka . Jak można w malym ogrodzie miec wszystko co mnie sie nie miesci w dużo większym . I wszystko tak pięknie Ci rośnie.
Znalazłam w internecie Laurę.

http://www.magnoliastore.com/en/the-collection/menu/magnolia/page/5

Bogdziu śliczna jest ale rozwinięty kwiat Laury Sailor bardziej mi się podoba a Twoja Laura podobna jest do mojej Galaxy
Bogdziu mam problem przy jednym z moich rh pokazały się grzyby czy mam zdjąć wierzchnia warstwę i wymienić ziemię, czy czymś opryskać? co z tym zrobić?
Leśne Wzgórze 18:12, 26 kwi 2015

Do góry
Magnolia sąsiadki

Liliowo i kolorowo:) 18:10, 26 kwi 2015

Do góry
Urszulla napisał(a)
Jaką masz magnolkę? Na Rh i azalie poczekam będą niedługo kwitły.

Rh już czerwone zaczyna kwitnąc i azalie japońskie fioletowe a magnolia ma 15 lat i chyba to rustica rubra jest, ma nasiona jak chcesz
Ogród pod trzema dębami 18:00, 26 kwi 2015

Do góry
Moja druga magnolia.

I klonik z drugiej strony.

Rododendronowy ogród II. 16:28, 26 kwi 2015

Do góry
Magnolia rzeczywiście powala urodą Pięknie się wybija na ciemnym tle
Dwa ogrody 15:23, 26 kwi 2015

Do góry
Zielona Marto. Do wcześniejszego postu odniosę się w bardziej sprzyjających okolicznościach czasowych. Zawilce gajowe dadzą radę pod jeżówkami, tylko czy za bardzo ich później nie zdominują? Spróbować zawsze można, a potem zobaczysz. Poproszę o adres.
yolka - lubimy niebieskości O kancikowaniu nawet nie mam czasu pomyśleć. Jeszcze przesadzanie u mnie trwa.
Aniu, Zielona ma dobre oko oto co zastałam dziś rano, kiedy pojechałam otworzyć folię

mam judaszowca, co miał być pierwszym grujecznikiem rośnie trzeci rok i postanowił zakwitnąć, fotka kiepska, bo pochmurno było, może po południu uda mi się lepszą zrobić to zamienię

magnolia po deszczu

Kwiatowy ogródek Monteverde 14:59, 26 kwi 2015

Do góry
aniu Ty jestes czarodziejka . Jak można w malym ogrodzie miec wszystko co mnie sie nie miesci w dużo większym . I wszystko tak pięknie Ci rośnie.
Znalazłam w internecie Laurę.

http://www.magnoliastore.com/en/the-collection/menu/magnolia/page/5

Moja działka na Dębowym Lesie 14:27, 26 kwi 2015

Do góry
Pięknie i wiosennie się zrobiło. Masz tyle kwitnącego kwiecia aż się serce na taki widok raduje.
Magnolia Ann zachwycająca.
Bardzo ładne fotki robisz Aniu.
pozdrawiam
Do raju daleko - u Ewy 14:00, 26 kwi 2015

Do góry
Fajnie Was zobaczyć Dziewczyny pozdrawiam serdecznie...magnolia "gienia" oj piękna
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 13:59, 26 kwi 2015

Do góry
Magnolia buchnie zaraz czterema kwiatami

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 13:50, 26 kwi 2015

Do góry
hehe, zubrówka, mówisz? piékna nie jest, ale moze uzytek z niej mozna zrobic?

ta Lennei to magnolia soulangea? chyba taka kupilam, z 2 kwiatkami, niewielka ale cieszy pozdrawiam!!
Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 13:39, 26 kwi 2015

Do góry
Malgosik napisał(a)
ale piękne tulipany!
moje papuzie jakoś się wyginały ale jak je podlałam to stoją na baczność
jak dasz bordowe pod klona to się zleje i nie będzie go widać

Moje też lubią się kłaniać ale nie zdawałam sobie sprawy że woda im pomoże więc nie podlewałam... ale myślę że to też część ich uroku .
Też miałam podobne przemyślenia, ale chciałam zapytać bo mogę się przecież mylić. Dzięki

anabuko1 napisał(a)
Przepiekne tulipany
Te rococo to artystyczne dzieła.Ja mam tylko czerone
ale innych sporo.
Magnolia Nigra podobna do mojej Ann

Ale ja nie mam rokoko ja mam pinocchio no i parę innych. Ale cieszą a i owszem. Tak je podglądam przez okna jak pada i nie jestem w ogrodzie W podglądacza się zamieniłam.

tusiawka napisał(a)
Mi też kontrast się podoba. Jak bym miała wymieniać to na pewno nie samą bordową. Może jakaś dwukolorowa z dodatkiem bordo lub czerwieni.

Tulipany mnie zachwycają. Wszystkie masz śliczne. U mnie masa pomyłek z kolorami.

No to zostaną zielone, ale wymienię mniejsze okazy na większe [małe nie były widoczne na zdjęciu]
Joaśki ogród z wyobraźni - początki 13:31, 26 kwi 2015

Do góry
Mysza napisał(a)
Joasiu działasz w ogrodzie na całego
Śliczna magnolia
Czy posadziłaś już swoje Pisardi??
Ja posadziłam Nigrę, ale nie wiem co z nią będzie , bo coś mi marnieje

Asiu widziałam, że masz w planie podsadzenie magnolii runianką.Czy to dobre zestawienie?Też muszę moją czymś podsadzić w półcieniu.

Gosiu nie wiem czy runianka to najlepsze rozwiązanie ale na razie nic innego nie wymyśliłam, no chyba że kilka kulek bukszpanowych i ściółkowanie korą... pewnie jak to u mnie wyjedzie to w praniu, przystawie kulki jak mi się spodoba to tak zostanie , jak nie to będzie runianka
Moje Pissardi jeszcze stoją w doniczkach i tez nie wyglądają najlepiej.... kupiłam je bez pąków bo myślałam że lada moment wypuszczą pączki kwiatowe, a tu czas mija a one ... śpią...
Rododendronowy ogród II. 13:12, 26 kwi 2015

Do góry
Kasiek napisał(a)
Bozenko, i ja przeczytalam o Twoim szczesciu i bardzo sie ciesze ze to wlasnie w Twoim ogrodzie,ogrodzie prywatnym, jako jedynym w Polsce, bedzie rosla ta cudowna magnolia
Pozdrawiam cieplutko

Kasiu zeby tylko chciała rosnąc , tak mi na niej zależy że az się boję o nią i o pozostałe równiez ale dostalysmy foldery i w jednym jest instrukcja ,,obsługi" magnolii. Niestety pisze ze na zimę ocieplac korzonki a jak mróz to i reszte. Będe to robic choc nigdy nie byłam zwolenniczką.Pozdrówka serdeczne.
Ogród w skali mikro cz.II 12:38, 26 kwi 2015

Do góry
Ania Mathildis tak mi zmyła głowę ,źe nic tylko fotki wstawić
Mozga sobie szaleje

Wiąz camperdownii ..śliczne ma te kffiatuchy choć gdyby miał takie jak magnolia to byłby drzewem idealnym

Mój wiciokrzew ja nie wiem co to za wariat , ale miał kwiaty chyba do listopada teraz wnet będą znów to najdłużej kwitnąca roślina w moim ogrodzie powinna dostać medal

To będą moje anźeliki mam przynajmniej taka nadzieję

Kwiaty skimmi z bordowo - różowych zrobiły się białe

Dobrej niedzieli życzę

Jak więcej błędów nie popełnić...... 11:57, 26 kwi 2015

Do góry
Magnolia, którą przesadziłam jesienią przeżyła i chyba ma się dobrze

Rododendronowy ogród II. 11:51, 26 kwi 2015

Do góry
Bozenko, i ja przeczytalam o Twoim szczesciu i bardzo sie ciesze ze to wlasnie w Twoim ogrodzie,ogrodzie prywatnym, jako jedynym w Polsce, bedzie rosla ta cudowna magnolia
Pozdrawiam cieplutko
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies