Jola - te posadzone jesienią jeszcze się u mnie nie rozwinęły, te starsze startują wcześniej Zobaczysz jak będzie u Ciebie w przyszłym roku
Naciesz się moimi, a potem ja będę wzdychać do Twoich jak mi same liście zostaną
Ja z tych szczerych do bólu... Kłamanie mi niezbyt dobrze wychodzi
Nawet nie zauważyłem, że przeszedłem w kolejny etap zabawy w ogrodnika, ale skoo tak twierdzisz to przyjmuję to na klatę z miłą chęcią
Z dekoracjami też w lesie jestem... 4 bratki i doniczka z ciemiernikiem wsadzona w trawy się nie liczy Muszę koniecznie przejechać się na giełdę, tylko nie mam kiedy... Wolę się wyspać
nie wiem jak wszyscy ale ja spalam u mnie do porownan i metamorfoz to jeszcze troche pracy trzeba. Jak juz Sebek wyjasnil ja forum czytam od juz pieciu teraz lat.dluuugo nie moglam zdecydowac sie na zalozenie watku.wlasciwie jak zaczynalam czytac to nawet.dzialki jeszcze nie mialam
Co do jaja to nie.widzialam.zaraz nadrobie.wczoraj mialam poligraficznemateriały go goscia i noszenie.jajek betonowych ze stroika i rzucanie nimi zajelo mi cala wizyte...
Pilnuj, Kasiu, żeby im łby nie zmarzły. Bo jak je chwyci mróz, to będą tylko liście bez kwiatu. Jeżeli zapowiadają przymrozki, lepiej na nie coś narzucić.
Sebek, ja tam na wszystko czekam! U każdego coś innego ciekawego widzę.
Jakbym mieszkał w jednym z najdroższych miast świata jeśli chodzi o nieruchomości to cieszylbym się i z tych 8 metrów
Na stałe ten pobyt? Czy tylko w ramach prowadzenia działalności?