Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

jankosia 22:28, 06 mar 2016

Poszłam na początek wątku i spojrzałam na datę dołączenia. Kłamczuchy jedne To co tu się świętuje? Bo ja w tym momencie zgłupiałam
Sebek 22:55, 06 mar 2016

jankosia napisał(a)
Poszłam na początek wątku i spojrzałam na datę dołączenia. Kłamczuchy jedne To co tu się świętuje? Bo ja w tym momencie zgłupiałam

Asia 4 lata nas podglądala, ale w rok zrobiła tyle stron, że niektórzy w 4 lata tyle nie uzbierali
jankosia 22:57, 06 mar 2016

I jestem mądrzejsza
nawigatorka 07:24, 07 mar 2016

tusiawka napisał(a)
Ale super to jajo.
Zaglądam często i śledzę postępy ale zazwyczaj mam tyle stron do nadrobienia, że wszyscy są już 15 tematów dalej .
witaj u mnie znow.dziekuje za jajo.polecam przegladanie samych zdjec i wszystko bedziesz wiedziala
nawigatorka 07:27, 07 mar 2016

lindsay80 napisał(a)
Asiu, gratki, trafiłam do Ciebie pierwszy raz jak było niewiele ponad 20 stron, a tu teraz prawie 1300, masz chyba najbardziej pędzący wątek, ale warto tu wpadać, żeby naładować akumulatory, pooglądać Twoje własnoręcznie wykonane cudowności, nauczyć się czegoś, uwierzyć w siebie - uwielbiam tu przychodzić, mimo, że czasem jak widze ile mam postów do nadrobienia to robi mi się słabo.
Nic się nie zmieniaj!
Edyto jak ladnie mi napisalas... pamietam jak pojawilas sie u mnie a ja u Ciebie.tak sobie razem zaczynalysmy.
Czybja mam az faki wplyw na kogokolwiek...? Mybsie wydaje ze.to ja tutaj zaczynam wierzyc w siebie,ladowac akumualatory,szukac inspiracji a nie odwrotnie.jesli ktos cokolwiek pozytywnego ode mnie to jestem bardzo szczesliwa.dziekuje Edyto ze jestesbuziaki
Sonka 07:29, 07 mar 2016

Asiu, czy jest i ew. w jaki sposób można przeglądać wątek oglądając tylko zdjęcia? pozdrawiam
nawigatorka 07:32, 07 mar 2016

jankosia napisał(a)
4 lata masz wątek?! Ja cię! Schłodziłam winko i czekam a tu chyba posnęli wszyscy... Hmm
4 lata kawał czasu. I co? Nic ze wspominek nie będzie? No jak to tak? Tak się nie godzi Jakieś początki czy coś jako kop dla tych co zaczynają by się przydał
Widziałaś jajo u madżen? Na płasko co prawda, ale za to forma łatwiejsza do zrobienia
nie wiem jak wszyscy ale ja spalam u mnie do porownan i metamorfoz to jeszcze troche pracy trzeba. Jak juz Sebek wyjasnil ja forum czytam od juz pieciu teraz lat.dluuugo nie moglam zdecydowac sie na zalozenie watku.wlasciwie jak zaczynalam czytac to nawet.dzialki jeszcze nie mialam
Co do jaja to nie.widzialam.zaraz nadrobie.wczoraj mialam poligraficznemateriały go goscia i noszenie.jajek betonowych ze stroika i rzucanie nimi zajelo mi cala wizyte...
nawigatorka 07:35, 07 mar 2016

jankosia napisał(a)

Roczek
nawigatorka 07:35, 07 mar 2016

Sebek napisał(a)

Asia 4 lata nas podglądala, ale w rok zrobiła tyle stron, że niektórzy w 4 lata tyle nie uzbierali

Brawo rzeczniku zrobilam dzieki Wam
nawigatorka 07:36, 07 mar 2016

jankosia napisał(a)
I jestem mądrzejsza