Aniu pytasz z jakiego drewna? Nie wiem. Zastanwiam się nad taką pergolą ale za bardzo zasłoniłabym sobie okno w kuchni zimą .
Myślę o przesuwanych panelach bocznych. Ale jeśli myślisz o wolnostojącej pergoli to idealna
Tzn na Mazurach... To troszkę daleko od ciebie ale dla mnie to i tak drugi koniec Polski. Będę słuzbowo i jak zwykle szybko, z zahaczeniem Warszawy .... Ale na miejscu mam nadzieję odpocząć w lesie na szkoleniu
Aniu mimo zachwytów nad norweską nigdy sie jeszcze u mnie ich zapowiedzi o mrozie nie sprawdziły... Od roku śledzę te prognozy dla Wroclawia i marna trafnośc.... Więc teraz też się tym nie przejmuję. Na twojapogoda.pl i onecie owszem zapowiadają ochłodzenie ale w dzień w okolicach 0 i kilka stopni na mrozie w nocy. Myślę, źe wpływy niżów atlantyckich w tym roku ma olbrzymie znaczenie dla Zachodniej Polski. Najgorsze, źe od czwartku będę na Twoim terenie i chyba muszę walonki zabrać ze sobą a myslalam, ze na sacery po lesie wystarczą hunterki....
przed chwilą w tv zapowiadali spore ochłodzenie i mówili że za parę dni cała Polska będzie biała. Liczę na to że jednak norweska się nie sprawdzi, od dwóch dni u mnie temperatura prawie się nie zmienia -4/-5
dzisiaj nie pada ale i tak jest dużo śniegu, pójdę strzepię śnieg z iglaków bo ogromne czapy mają, zawinę róże pod domem i grójecznika , a na rh chyba nagarnę śniegu bo przy -26 nadają pełne słońce w dzień....
na szczęście tylko jeden tulip wystartował, krokusy i szafirki mają tylko listki...
sprawdzałaś pogodę u siebie na norweskiej? u mnie oszaleli , jeszcze wczoraj najniższa temperatura na przestrzeni 2 tygodni to -12 a teraz widzę i -26....