Joasiu działasz w ogrodzie na całego
Śliczna magnolia
Czy posadziłaś już swoje Pisardi??
Ja posadziłam Nigrę, ale nie wiem co z nią będzie , bo coś mi marnieje
Asiu widziałam, że masz w planie podsadzenie magnolii runianką.Czy to dobre zestawienie?Też muszę moją czymś podsadzić w półcieniu.
Kasiu masz racje, trudno by mi sie było zdecydowac gdybym miała wybierac, te moją magnolie Susan dostałam w prezencie więc jest a na inne nie mam miejsca w moim małym ogródku
sasanki kup koniecznie, podsyp dolomitem albo piaskiem jak lawendy a na pewno ci sie odwdzieczą, one nawet po kwitnieniu sa slicZne z tymi swoimi owocnikami i puchatymi gałązkami.
Pozdrawiam!
Małgosiu- wiosna wkracza na całego. Sasaneczki to jak małe Calineczki- cudowne. JA jakoś im miejsca u siebie nie znalazłam- muszę poszukać, bo zachwycają.
Magnolia juz startuje- jest czym oczko nacieszyć. Czekając na Genie masz sie czego doglądać.One wszystkie są ładne - kuszą każdego.
Nie.. Nie siedzę własnie. Podlewam tylko. Trochę innych spraw ostatnio.. Ale dziś na obchodzie widziałam, ze dużą różankę muszę wypielić i obornika nawieźć. Więc to może jutro. Ma być ładnie. Zobaczymy..
Magnolia prawie kwitnie. Różowe tulipanki się obudziły. Trawa do koszenia się nadaje. Poza tym nic ciekawego Pozdrawiam Violuś!
O rany, czuję!! jak mnie w Polsce nie było, to musiałam tez łamać głowę, jak mu powiedzieć, aby magnolie sfocił, nazwy już nie mówiłam
już bliziutko do piątku, fajnie, ze podlał, u mnie tez podlewanie główne M. robi, wczoraj rodki wszystkie dostały pić