Mam pytanie.... znalazlam przez wyszukiwarkę naszą informacje u Tess na temat wapnowania kompostu. Czy takie niewywapnowany kompost też się będzie nadawał?? Czy on nie będzie kwaśny? Może to głupie pytania ale kompostu swojego nigdy nie robiłam, leży to to w Kubusiowie, nie wiem jak wygląda nawet i nie wiem co z tym dalej
Beata, nie wiem, ile masz tych tuj, i czy ich wystarczy na te wszystkie żywopłoty zaprojektowane przez Gosię (notabene pięknie zaprojektowane).
Ale gdybyś rozważała inne żywopłoty, to zobacz w wątku o żywopłotach liściastych - grabowy pięknie wygląda. I tanio wychodzi, kupujesz w nadleśnictwie, tak na oko po 1 zł
Ja przyznam szczerze - nie czekam z niecierpliwością, by być babcią. Za młoda jestem na to, by jakiś cudownie pulchny, okrąglutki i malutki człowieczek mówił do mnie "babciu".
Dzięki Ula Babcia chrzestna to kolejny etap po matce chrzestnej
Martek - skręcę, bliżej wiosny. Aniu Monte - odpozdrawiam Madżenko - no w mojej rodzinie też trochę się pokolenia pomieszały Najstarsze dziecko mojej starszej siostry ma 31 lat, a moja młodsza siostra ma trzyletnie bliźnięta. (Widzisz, też mam siostry, jak Ty)
Ale to mój pierwszy cioteczny wnuczek, w dodatku u chrześniaka, którego bardzo lubię.
Wszystkim zaglądającym i odwiedzającym buziaki Walentynkowe przesyłam