Niby zimno, a tyle kwitnie, wspaniała magnolia
co do tulipanów, te zwykłe się mnożą, wymyślne nie, dlatego podziwiam twoje narcyzy i głównie o nich pomyślę jesienią
Trawy do róż mogą być, ale nie wszystkie pasują, chyba te fontannowe najbardziej, strzeliste i wysokie nie, ale najbardziej byliny i powojniki, tak myślę
Sabinko, naprawdę dużo nadrabiania? To chyba dobrze
No właśnie mnie ta atrakcyjna cena przekonała, że nie ma co czekać i dobrze zrobiłam, bo na drugi dzień wszystkie magnolie Genie zniknęły
Black Tulip też jest cudny. Jak mi te dwie się przyjmą, to kto wie, czy nie dokupię kolejnych
Wisteria wręcz oblepiona pąkami kwiatowymi czeka na swój występ
Nie wiem co to jest ale ładnie wygląda więc pokażę
No i jak u wszystkich niezawodna magnolia i migdałek
Oj Ewka, ale miałam nadrabiania u Ciebie Magnolie kupiłaś naprawdę wypasione Na Genie miałam ostatnio chrapkę, ale u nas ceny z kosmosu - od 180 zł. wzwyż tak za prawie 1,5 m. Podoba mi się też magnolia Black Tulip no i wszystkie żółte Jak na razie będę podziwiać u Ciebie
Cieszę się Anitko z tych odwiedzin U mnie w tym roku w skrzyniach tulipany tylko jako akcent a królują bratki ... oczywiście w moim ulubionym kolorze Widziałem że u Ciebie w tym roku skrzynia obsadzona cała żonkilami Pięknie wygląda
Z drugiej strony chodnika pojawiły się 3 kulki bukszpanowe i 3 niby trawy. W miejscu wbitego patyka planujemy posadzić właśnie coś, co będzie robiło za choinkę. Czy myślicie, że świerk biały conica dałby w tym miejscu radę, jeśli jest tam słońce od ok. 13-16.00?
Dzisiaj posadziliśmy 3 trzmieliny na pniu, strasznie nam się podobają
A to mój najśliczniejszy kwiatuszek i magnolia, która rośnie z tyłu domu