Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 23:58, 26 kwi 2015

Ivvvona napisał(a)
Fajne spotkanie miałyście i jakie owocne
Oj tak, oj tak Iwonko
pozdrawiam !
paniprzyroda 00:14, 27 kwi 2015

Wszystko poczytałam u dziewczyn, cudnie było, a zakupy magnoliowe przejdą do historii forum Już za tydzień do zobaczenia
Margarete 00:23, 27 kwi 2015

paniprzyroda napisał(a)
Wszystko poczytałam u dziewczyn, cudnie było, a zakupy magnoliowe przejdą do historii forum Już za tydzień do zobaczenia

A ja kupiłam ......nieplanowanie...oczywiście.......magnolie pirouette, ona jest sliczna, zobacz tu : http://www.magnoliastore.com/en/prices/menu/prices/article/magnolia-x-loebneri-mag-s-pirouette-2
( cytuję link ze strony Magnoliastore)bo moja choć pieknie rozkrzewiona ma kwiatków sztuk 1. Ale bedzie piekna, i do 2, 5 m tylko czyli do mojego małego ogrodu w sam raz.
popcorn 12:15, 27 kwi 2015

U nas tez jak piszesz - z wierzchu zrosilo, glebiej piach. No trudno, moze jeszcze popada pozdrawiam, Malgosiu!

masz juz miejsce na magnolke??
Margarete 15:08, 27 kwi 2015

popcorn napisał(a)
U nas tez jak piszesz - z wierzchu zrosilo, glebiej piach. No trudno, moze jeszcze popada pozdrawiam, Malgosiu!

masz juz miejsce na magnolke??

Zamierzam z nią dzisiaj polatać po ogrodzie, mysle że posadze ja w tyle rabaty, na tle lasu, bo jak magnolia kwitnie to tam właściwie jeszcze wtedy niczego nie ma tylko konary ciemne i las a ona biała jest to powinna fajnie wyglądac i z okien salonu i jadalni byłoby ja dobrze widac....zobaczymy.......tak to jest jak człowiek najpierw kupi a potem mysli..
Milka 15:36, 27 kwi 2015

Śliczna ta magnolia i jak czytam, nie będzie wielka, znowu mam kolejna pokusę ciekawa byłam, co kupiłaś, bo Bogdzi zdobycze słynne już
Robertop 20:17, 27 kwi 2015

Małgosiu, dziękuje za spotkanie

I słynna już Laura:

Bogdzia 22:00, 27 kwi 2015

Małgos macham , fajne zakupy zrobiłyśmy a jeszcze fajniej bedzie jak podrosną i bedą co rok cudnie kwitły.
malgorzata_s... 22:11, 27 kwi 2015

Gosiu poczytałam, obejrzałam wasze spotkanie i macham do uśmiechniętej ekipy
Margarete 22:43, 27 kwi 2015

Bogdzia napisał(a)
Małgos macham , fajne zakupy zrobiłyśmy a jeszcze fajniej bedzie jak podrosną i bedą co rok cudnie kwitły.

Miałam dzis robić przymiarki do posadzenia tej Pirouette ale w tym miejscu co planuje ja posadzic cały czas czekam az wyjda wszystkie hosty i zawilce japonskie które kupowałam jesienią w Wojsławicach i szkoda by mi było robic tam rewolucji tracąc jakąś roslinke, poczekam jeszcze z tydzien i dopiero ja wkopię we właściwe miejsce. Ale juz nabieram apetytu na przyszła wiosne i ej kwitnienie..