Łoj tam łoj tam, poznamy się przecież. Sebek to wiadomo. Ren to wysoka laska- pewnie jako jedyna będzie na obcasie 13 cm. Asia... będzie taszczyła pod pachą beton... A mnie nikt nie pozna bo... nie istnieję :'( Nie ma mnie na spotkaniowych zdjęciach Ale jak coś to 5 kilo optyki na szyi uwieszone na czerwonym etnicznym pasku
Renia - my się widzieliśmy już u Szmitów, zresztą w moim przypadku identyfikator bez sensu... tak wszystkim już tu zalazłem za skórę, że każdy mnie kojarzy
no to jestes pierwsza osobą zadowoloną....Sebek chyba tez sie o nich zle wyrazał
Ja rok temu zamowilam 40 tujek 60 cm i inne rosliny
i przyszlo pudelko...o wymiarach 30x40cm a w srodku taki badziew ze odeslalam wszystko
laskawie po 3 tyg dostalam zwrot kasy (prawie 300 pln)
normalnie w szoku bylam, gorszego sprzedawcy nie widzialam
Kurcze, jakbym się uparł to i hortensje od Ewy mógłbym zabrać w sobotę... Z jedną doniczką nie opłaca się jechać, co nie? Tylko w K. niby-zima i boję się, że mogą się uszkodzić...
Ilu ciekawych rzeczy można się na forum dowiedzieć Mus wsiąść w auto i pozwiedzać Polskę Jeśli mam być szczery to pewnie prędzej odnalazłbym się w Paryżu niż w Warszawie - mało co znam polskie miasta nie licząc południowych
Macham do Was mocno i wracam do obowiązków... Miłego dnia wszystkim
To jest koło Limanowej nie tak daleko od Spytkowic. Ja też nie je jestem włóczykijem stokowym przeprowadzka ze świętokrzyskiego wymusiła poznawanie nowych miejsc
Och! Gardenia Z chęcią bym się wybrała, ale na tą chwile to niemożliwe. Nie mam z kim dzieci zostawić, a mąż do pracy zmyka :/ z dwójką to nic bym nie zobaczyła, tylko biegała za nimi....
Planuje w tym roku pojechać do Otmuchowa na święto kwiatów, wujek jeździ co roku i poleca.
Agata ta jejmość to QUEEN OF SWEDEN. Oczywiście wielkiego szu zazdroszczę....ale pozytywnie .
Kasiu ja mam ciężką rękę do cięcia, tnę wszystko na wysokość ok. 30 cm .
Są za to gęste i obficie kwitną, nie patyczkuje się z nimi, żadnego wielkiego halo -ciach i święto.
Zbyszku toż tak szaro i buro,że sobie sami słoneczko sprowadzimy.
Alicjo wpadaj -zapraszam . coś tam nauczyliśmy się przez te 15 lat, to się i podzielimy tym co wiemy.
MUZA
AGATA
SYLWIA SŁOMCZYŃSKA
URSZULLA------Ja również pozdrawiam i wpadajcie zaś.