Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 15:28, 25 lut 2016

Sebek napisał(a)
Kurcze, jakbym się uparł to i hortensje od Ewy mógłbym zabrać w sobotę... Z jedną doniczką nie opłaca się jechać, co nie? Tylko w K. niby-zima i boję się, że mogą się uszkodzić...

Tylko nie wiem co Ewa na to? Ja chetnie jakby cos
Kasya 15:36, 25 lut 2016

nawigatorka napisał(a)

Wiesz ja troche zarobiona jestem ale moge Ci podeslac to...

Zima jest uparta ale ja tez

tak sobie patrze jaki ty masz fajny duzy teren i jak sie zastanawiam jak bym go zagospodarowala...to nie wiem
nie wiem czy poszlabym w rabatki czy cos z rozmachem bardziej jednolitego na calej przestrzeni

a przypomnialo mi sie teraz jak ci proponowalam kiedys glediczje sunburst ze chcialam powiedziec ze one maja taki pokroj sawannowy

no ciekawa jestem tych swidosliw...

chyba w poprzednim odcinku Mai pokazywali swidosliwy
nawigatorka 15:39, 25 lut 2016

Kasya napisał(a)

tak sobie patrze jaki ty masz fajny duzy teren i jak sie zastanawiam jak bym go zagospodarowala...to nie wiem
nie wiem czy poszlabym w rabatki czy cos z rozmachem bardziej jednolitego na calej przestrzeni

a przypomnialo mi sie teraz jak ci proponowalam kiedys glediczje sunburst ze chcialam powiedziec ze one maja taki pokroj sawannowy

no ciekawa jestem tych swidosliw...

chyba w poprzednim odcinku Mai pokazywali swidosliwy
dlatego takie poczucie spokoju dal mi pomysl traw.poza rym to nie jest caly teren,
Tez jestem ciekawa swidosliw...bardzo.i juz drzew nie szukam.postanowione.
Maje musze nadrobic w wolnej chwili.
Konieczki 16:33, 25 lut 2016

nawigatorka napisał(a)

Wiesz ja troche zarobiona jestem ale moge Ci podeslac to...

Zima jest uparta ale ja tez

Aśki już tak mają HAHAHA
nawigatorka 16:35, 25 lut 2016

Konieczki napisał(a)

Aśki już tak mają HAHAHA

U mnie juz nie ma
blyxa 20:25, 25 lut 2016

Pozdrawiam znad kieliszka czerwonego wina
10 dni nieobecności i bez szans na nadrobienie.

U mnie też zima przychodzi i odchodzi (jakby co najmniej marzec był ) no ale jak ostatnio z 30 dziewczynek, na tańcach córy, chórem śpiewało "Mam tę mooooooc" to i nic dziwnego, że następnego dnia spadł śnieg
Zakwitł mi jeden przebiśnieg (z 50 posadzonych 4 lata temu) - jak to zapowiedz tegorocznych plonów to się potnę.

Przytuptałam się ogrzać przy Twoim zapale nawigatorko z nadzieją, ze to zaraźliwe i mnie się coś z niego udzieli
nawigatorka 20:31, 25 lut 2016

Sluchajcie mam do oddania oplacone wejsciowki do centrum nauki kopernik na jutro na 12,20 do centrum dla dwoch osob doroslych i dwoje dzieci i na 13,50 do sali Bzzz (dzieci 2-6 lat).
Co prawda na bilecie (w formie elektronicznej) jest moje nazwisko ale to chyba nie ma wiekszego znaczenia.chcialam to sprawdzic w Centrum ale telefonow juz nie odbieraja ale mozna upewnic sie jeszcze jutro.

Mielismy jechac my ale dzieci chyba jeszcze w za slabej formie

Piszcie w razie czego na priv
nawigatorka 20:34, 25 lut 2016

blyxa napisał(a)
Pozdrawiam znad kieliszka czerwonego wina
10 dni nieobecności i bez szans na nadrobienie.

U mnie też zima przychodzi i odchodzi (jakby co najmniej marzec był ) no ale jak ostatnio z 30 dziewczynek, na tańcach córy, chórem śpiewało "Mam tę mooooooc" to i nic dziwnego, że następnego dnia spadł śnieg
Zakwitł mi jeden przebiśnieg (z 50 posadzonych 4 lata temu) - jak to zapowiedz tegorocznych plonów to się potnę.

Przytuptałam się ogrzać przy Twoim zapale nawigatorko z nadzieją, ze to zaraźliwe i mnie się coś z niego udzieli

Ale ladnie napisalas.ogrzewaj sie ogrzewaj mysle ze dla wielu wystarczy

Ja tez moge spiewac:mam te mooooc.....corka by sie ucieszyla
Przebisniegami sie nie martw.nie ma za duzo sniegu to i im nie chce sie wychodzic
Jedno jest pewne.wiosna przyjdzie nieuchronnie jak ta w krainie lodu
Zielona 20:42, 25 lut 2016

Czyli u Was też nadal chorobowo My na wyjeździe i konsultacje z lekarzem przez telefon. A miało być tak pięknie...
Zdrówka dla Dziewczynek, Asiu.
nawigatorka 20:50, 25 lut 2016

Zielona napisał(a)
Czyli u Was też nadal chorobowo My na wyjeździe i konsultacje z lekarzem przez telefon. A miało być tak pięknie...
Zdrówka dla Dziewczynek, Asiu.

A dziekuje i nawzajem
My trzymalismy sie cala zime (wiem ze u Was juz jakias choroba krążyła) do teraz.choc wlasciwie dziewczyny juz wychodza na prosta ale jeszcze wigor i nastroj nie ten wiec nie bedziemy ich meczyc.choc troche nam oczywiscie szkoda