Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród niby nowoczesny ale... 22:13, 24 lut 2016

Do góry
Stolik cudowny - przy ciemnej podłodze i szarej sofie idealnie wygląda ta biel Też mam przy takim zestawie białe, aczkolwiek Lack'i z ikei Ale takie coś mnie mega kusi!
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 21:57, 24 lut 2016

Do góry
Wiosna, tak jakby U Ciebie jakaś taka bardziej zaawansowana
Typografia ogrodu 20:50, 24 lut 2016

Do góry
MariBere napisał(a)
Asiu
Przyznam się, że zaproponowałam patyczki jak Sebek Cię przekonał, że Gardenia jest w sobotę, a nie w niedzielę. Gdybym miała wysyłać pocztą ... to pewnie bym nie zaproponowała.

Jak się odwdzięczyć?
Wklej fotkę jak coś z nich wyrośnie.

Kiedys gardenia dla smiertelnikow byla w niedziele dlatego sie pomyslilam.
Obiecuje wkleic a jakbym migla jakos to daj znac.
Typografia ogrodu 20:46, 24 lut 2016

Do góry
Asiu
Przyznam się, że zaproponowałam patyczki jak Sebek Cię przekonał, że Gardenia jest w sobotę, a nie w niedzielę. Gdybym miała wysyłać pocztą ... to pewnie bym nie zaproponowała.

Jak się odwdzięczyć?
Wklej fotkę jak coś z nich wyrośnie.
Mój ogród pod górkę... 20:45, 24 lut 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Balety do rana z Tobą i Ewcią?
Na taką okazję to nawet dwa drzewa mogę Ci kupić!

Nie kuś, nie kuś!
Mój ogród pod górkę... 20:19, 24 lut 2016

Do góry
Balety do rana z Tobą i Ewcią?
Na taką okazję to nawet dwa drzewa mogę Ci kupić!
Coś jeszcze, coś więcej... 20:16, 24 lut 2016

Do góry
LenaMagda napisał(a)

Ok, dzięki, już sprawdzam co to za miejsce
Od nas niestety za daleko 270km mi wychodzi, w lutym byliśmy na 5 dni, teraz tylko na 1 dzień co jakiś czas jedziemy A byłeś w Laskowej (Laskowa-Kamionna)? jak mieszkaliśmy w świętokrzyskim tam często jeździliśmy, przyjemny stok

W życiu 3 stoki wypróbowałem - nawet nie wiem gdzie to...
Narty juz mi nie w głowie, w sobotę w Poznaniu na Gardenii inauguracja sezonu Może chcesz się wybrać? W końcu pociąg tez przez opolskie jedzie
Miejsko & sielsko 20:13, 24 lut 2016

Do góry
Wróciłem 5 minut temu z pracy i taki widok dla mych oczu działa niczym balsam Fajna ta wiosna u Ciebie
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 17:54, 24 lut 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Tak ... z nożem do darni przyjadę

PS Dobrze,że Sebek uściślił, że w sobotę jest Gardenia

Pewnie ze dobrze
A ja slomiany wieniec na glowe zaloze.ale sie ciesze
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 17:48, 24 lut 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
a znaki rozpoznawcze to co? Renia będzie miała fiskarsa w dłoni rozumiem?

Tak ... z nożem do darni przyjadę

PS Dobrze,że Sebek uściślił, że w sobotę jest Gardenia
Mój ogród pod górkę... 14:17, 24 lut 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
U mnie za oknem zielono, ale sypie... Zresztą to nic dziwnego, że i u mnie zima skoro między Wami mieszkam
Zrobiłaś tą listę? Czy rodzi się w bólach pt. z czego zrezgnować?

Lista w głowie, ale masz rację - chyba zbyt długa
Coś jeszcze, coś więcej... 12:40, 24 lut 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

W Spytkowicach od pewnego czasu tylko jeździmy Bez tłumów, a od 18 do 21ej płaci się chyba 20 zł - i jesteś w stanie w tym czasie zjechać kilkanaście razy (lub więcej) Wg mnie opłaca się Duży plus u mnie mają za tipi - gdy Cię zmrozi możesz się schować i ogrzać

Ok, dzięki, już sprawdzam co to za miejsce
Od nas niestety za daleko 270km mi wychodzi, w lutym byliśmy na 5 dni, teraz tylko na 1 dzień co jakiś czas jedziemy A byłeś w Laskowej (Laskowa-Kamionna)? jak mieszkaliśmy w świętokrzyskim tam często jeździliśmy, przyjemny stok
Coś jeszcze, coś więcej... 12:27, 24 lut 2016

Do góry
LenaMagda napisał(a)

Kiepsko ze stokami w okolicy, najbliżej mamy do Siennej (Czarna Góra), fajne stoki i atrakcje dla dzieci, wszyscy wracają zadowoleni polecam.
Póki dzieci małe dalej z nimi się nie wybieramy... chyba, że do rodziny uderzymy w świętokrzyskie to dzieciaki z dziadkami zostają, a my jedziemy zaszaleć na stoku
A Ty jakiś fajny stok polecasz?

W Spytkowicach od pewnego czasu tylko jeździmy Bez tłumów, a od 18 do 21ej płaci się chyba 20 zł - i jesteś w stanie w tym czasie zjechać kilkanaście razy (lub więcej) Wg mnie opłaca się Duży plus u mnie mają za tipi - gdy Cię zmrozi możesz się schować i ogrzać
Coś jeszcze, coś więcej... 12:21, 24 lut 2016

Do góry
alinak napisał(a)
Sebek takie przeżycia pamięta się na całe życie .
Mój przód ogrodu był kiedyś ( 2000 rok)cały w wełnianych starych sweterkach,żeby było jeszcze śmieszniej, we wszystkich kolorach świata.Do dziś pamiętam sąsiadów którzy spacerowali ulicą i ubaw pewno mieli po pachy.
Ja jeszcze nart nie schowałam a buty stoją w pogotowiu.
W sobotę wieczorem leczyłam zakwasy po całym dniu na stoku, pigwówką z rezultatem celującym.

Szkoda, że zdjęcia nie masz -a może?
Ja mam zakwasy po wczorajszym treningu - trener takie ABS'y nam zrobił, że ledwie nogami przebieram, co jest dziwne, bo nie o tę część ciała chodziło by bolała
Coś jeszcze, coś więcej... 10:54, 24 lut 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Z ciekawości - w Opolskim za bardzo nie ma gdzie śmigać?

Kiepsko ze stokami w okolicy, najbliżej mamy do Siennej (Czarna Góra), fajne stoki i atrakcje dla dzieci, wszyscy wracają zadowoleni polecam.
Póki dzieci małe dalej z nimi się nie wybieramy... chyba, że do rodziny uderzymy w świętokrzyskie to dzieciaki z dziadkami zostają, a my jedziemy zaszaleć na stoku
A Ty jakiś fajny stok polecasz?
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 23:38, 23 lut 2016

Do góry
Anda -Dobrze,że z wózkiem się do domu nie wybrałam,bo mam całkiem bliziutko
Kasya -

wodzyn - kurka,to ja do kańcików nie mam jeszcze
Ale w moich sklepach ogrodniczych nie mają takich,nawet nie słyszeli o takich.Wytrzeszczają na mnie oczy,kiedy pytam

eee_taam - Masz rację,już się nie mogę doczekać kiedy zacznę ryć w ogrodzie
Ja też ścinałam stipy,łatwiej się później wyskubuje te suche.Nie wiem tylko,czy w tym sezonie będzie co skubać,same suche kłaki.

Urszulla - Ja mogę zapisać,ale i tak zapominam
Albo kartka zostaje w domu

Mala_Mi - Mam tak badziewny trawnik,że jak go nie będzie wcale,to się nie zmartwię

ana_art - Dobrze,że szukałaś własnego Bo ja pojechałam samochodem eMa,a szukałam swojego

Sebek - Dobre

Mira - Póki co, u mnie siąpi codziennie i długoterminowa tak pokazuje aż do 8 marca.Więc ogrodowe prace odpadają.Pozostaje mi uprawa na parapecie
Zamówiłam sobie pomidorki Black Cherry. Z tamtego sezonu mam podłoże kokosowe,może mi coś z tego wyjdzie.
Cała reszta moich zdobyczy do siania,prosto do gruntu.

Lewkonie powinny Ci się udać.Fachowcy potrafią odróżnić po kolorze siewki,czy są pełne czy puste,ale wszystkie pięknie pachną

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 23:00, 23 lut 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Takie mały te trawy były? Mięsem pewnie je nakarmiłaś? O ile to te przy ścieżce...
tak to te. Nic do jedzenia nie dostaly nic a nic.
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 22:57, 23 lut 2016

Do góry
Takie mały te trawy były? Mięsem pewnie je nakarmiłaś? O ile to te przy ścieżce...
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 22:55, 23 lut 2016

Do góry
ana_art napisał(a)
hahha kiedyś w Krakowie pod jakimś centrum handlowym GODZINĘ szukaliśmy auta

Pamiętam jak raz na parkingu poszliśmy do auta i ujrzeliśmy, że rejestracje nam podmienili... Dodatkowo stwierdziliśmy, że musieli coś pogrzebać w zamkach, bo auto nie chciało się otworzyć... Po kilku minutach nieudanych prób odpuściliśmy, rozejrzeliśmy się po parkingu w panice celem poszukania pomocy i nagle samochód się otwarł... zaparkowany 2 rzędy dalej... O dziwo też w Krakowie to było
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:52, 23 lut 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Będziesz z Małgosią i Bogdzią? Ktoś jeszcze?
Proszę się dopisać do listy w wątku spotkaniowym

Jak zwykle świetnie zorientowany jeszcze będzie Renia rozark i jankosia
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies