Kasiu, dzięki
Lubię ozdoby z naturalnych materiałów i na dodatek za darmo, własnej pracy nie liczę
A to koty - rezydenci
Zuzulka
I Burasek, przybłąkał się w zimie chory, wyleczyliśmy i już został
W podzięce zajmuje moje krzesło w altance
Zdobyczna stara deska, jest super, tylko muszę zaimpregnować, żeby choć trochę wytrzymała.
Zawiśnie na ścianie.
Przed wolierą postawiłam gałęzie i powieszę jajka /gumolit jest tymczasowo, póki nie wymyślę czegoś innego do zakrycia brzydkiego podłoża/.
Wianek z miskanta Morning Light
Kasiu, dzięki
Sama jestem zaskoczona wielkością tulipanów, oby wszystkie zakwitły.
Pierwszy, jak zawsze, narcyz skalny, choć co roku ma 2, 3 kwiatki /chwastów już nie ma/.
Ruszył szczaw krwisty, bardzo mnie to cieszy
Moje latarenki z patyków
A na płocie zawisły pierwsze ozdoby
Daria masz rację te rabaty na starej części już tak nie wymagają mega pracy ....jak pokończę na nowej -pewnie jeszcze ze 2 sezony to też pewnie nie będzie tak zle
prymulki te pwłne są przepiękne -jeszcze ze 2 sztuki dokupię po Świętach
Kostki jeszcze nie myłam -mam zamiar ,ale nie wiem ,czy się wyrobię teraz ....trudno -poczeka
Buziaki
Sylwia z rurek pex czy pcv -na YT oglądałam filmik -naturalnie o ogrodach i J.N.
z nich robił ,więc też tak spróbowałam -muszę jeszcze dokupić na pozostałe 2,lub 3 skrzynie ,bo łatwo się je wygina i jak narazie są super -koszt jednej ,to ok 5 zł -ja kupowałam takie gotowe 2 metrówki ,a można też rolkę 25 m -cenowo to samo wychodzi ,tylko trzeba je pociąć ....
kupiłam też większą włókninę ,ale klamerki zostały na te bez pałąków .....pięknie to może nie wygląda ,ale spełnia swoją rolę