Basiu bardziej sprzet jak zdolnosci. Na moje nieszczescie nie potrafie ladnie rysowac, przerabiam wiec cudze rysunki, cos wytne, cos dodam i mam
Kasiu, Halinko oj kofam moje kaczki
musze Wam okazac co stworzylam.
Jedna taka znajoma ma coreczke, ktora namalowala jdnorozca. I mamie zachcialo sie go zachowac na zawsze. Z tego obrazka zrobilam projekt haftu i ta znajoma wyhaftowala i uszyje poduszke
Może być moudry, moja podobna. Z nią niestety jest tak, że często nie zdąża z kwitnieniem u mnie. W ciągu 5 lat zakwitła mi razWtedy jak była ta ogromna susza w lecie.
Znów miałam nalot na trawnik. Zryty tak samo.
I dodatkowo niezły podkop pod białą furtką tej samej nocy. Wygląda mi to na psią robotę( jakiś obcy,bo ja nie mam) Muszę tam położyć jakieś płytki lub wkopać niski krawężnik " w progu " furtki, bo widzę ślady na tej wykopanej ziemi że co noc się przedziera i wraca z powrotem. Czego on szuka w ogrodzie?
Chryzantemy na pewno Ci Grażynko zakwitły skoro widziałaś, że rosną po zimie.
Ja jeszcze nie wysadziłam do gruntu tegorocznych
Twoje i innych zachwyty bardzo mnie cieszą! A ostatnio zostałam doceniona, a raczej mój ogród w konkursie magazynu Mój Piękny Ogród "Ogrodnik doskonały 2020-Lato!" Szczegółami niebawem się pochwalę Bo przecież to wielka zasługa też Ogrodowiska, jego pośredni wpływ na wygląd mojego ogrodu
Sylwio, przesyłka z cebulkami tulipanów i liliami błyskawiczna. I wygląda nieźle wiosna pokaże resztę. Ale w planach były białe narcyze i krokusy wielkokwiatowe.....mmmm...człowiek robi zakupy czasami zupełnie inne niż planuje.
U Ciebie wrzucę fotkę jak pozwolisz....u mnie watek zatrzymał się z braku czasu.
Ciekawe jak Wam wyszły liściowe wyklejanki, trochę mam tyły na forum, może jutro pozaglądam i odezwę się do zaglądających do mnie. Na razie pozdrawiam i dziękuję za miłe słowa!
Dzięki różnym inspiracjom i moim zachciankom, jest w nim różnorodnie, ale ja tak lubię. Właśnie by nie wiało tą nudą, którą czuję trochę w przedogródku