Ania poczytaj wątek o herbicydach. Tylko nie roundup Uszkadza układ hormonalny człowieka i wcale nie jest biodegradowalny, zostaje toto cholerstwo w ziemi wiele lat. Nie używam.
zajrzymy na pewno ale to juz chyba wspólnie ustalimy u Agaty
strasznie ci współczuje tej roboty, moje męczarnie to mały pikuś, malusienienieńki w porównaniu do tego co Ty robisz..
złamałaś widły, nieźle nie masz randapa w domu? ja zrobiłam w spryskiwaczu po ajaxie roztwór i psikam tylko na perz, za 2 tyg metr dalej tez zdycha
dziękuje i tobie też ulgi życzę
ja w nocy źle spalam to teraz jeszcze z małą spalam 2 godzinki, mniej boli to napewno
wiesz mnie przeraża to że ja młoda jestem w sumie a taki brak kondycji, muszę wrócić na jogę koniecznie
dzisiaj nic nie zrobię , jutro do Rogowa to akurat do soboty mam czas na regeneracje
edit: jezu przecież dzisiaj sroda, jestem nie przytomna..to pojutrze do Rogowa
no ja też dużo liczę na Rogów i tą Twoja trawkowa szkółkę
do Opatowka to gdybym zdecydowana była a czytam o tych magnoliach i niewiem czy miejsce, które wybrałam sie nadaje a w innym nie chce. powinna być w osłoniętym a ja myślałam o niej tutaj PRZY TARASIE PO PRAWO. co sądzisz?
Aniu ja kupiłam Amanogawę u Sobienia, tylko 1 zł więcej niż w Rogowie, ładne drzewko, a jak coś nie tak to bliżej reklamacja
ambrowca nigdzie nie znalazłam a choruję na niego, to Rogów pozostaje,
nigrę też chciałam i grujecznika ale wokoło nas to nic ciekawego nie ma
szukałam Magnolii Piruette to nawet o takiej nie słyszeli
w piątek trzeba duże auto wziąć
Agata jak ostatnio robiłaś ziemie pod hortki?
bo mam jeszcze worek kwaśnego torfu po rodkach to myślałam wymieszać go z kompostem i ziemią rodzimą. będzie dobrze?