to tym bardziej Aniu przemyśl czy warto ryzykować jak mi ostatnio koleżanka pokazała internetowe zakupy to normalnie nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać...... ten ciemiernik o zielonych kwiatach śliczny już mi wcześniej wpadł w oko
Ja mam parkę, to będę i teściową i świekrą (chyba tak to się nazywa ) Aniu śliczne róże, pięknie będzie jak zakwitną Przepraszam kochana, że u Ciebie, ale ostatnio tu namieszałam przy okazji rozmowy o przytulaniu tysiaka, a nie mogę już edytować posta. Pisałam z tel i wcięło mi pół wypowiedzi. Sprostowanie: pierwsze dziecko jest do 18 lat, ale do wyliczenia dochodu, jakby się ktoś łapał w te progi do wypłaty na pierwsze, czyli drugie liczy się to pierwsze, prawdziwe pierwsze do 25 lat Chyba zamotałam jeszcze bardziej
świekra?pierwszy raz słyszę takie słowo. jak mam dwie córki to jestem świekrą dla zięcia tak?
zobacz to http://allegro.pl/ciemiernik-korsykanski-zimowe-kwiaty-i6107040059.html
Nie, teściową Świekra to matka męża Teściowa to matka żony.
Ania Ładne są Zamawiasz je?
Ania ale super te kwadraty kanciki miodzio
Małgoś nie pojadę do Opatówka, szkoda mi soboty. ja naprawdę mam dużo roboty w ogrodzie dzisiaj układałam troche puzzle to tak mnie coś walło w kręgosłupie że od 15 leże. juro mam dzień stracony bo pewnie mi nie przejdzie