Kasia to miejsce na serby to z tym blokiem??
to rzeczywiście widoki nie ciekawe jeszcze jakiego ambrowca zapodaj w róg zebyś kosić w bikini kiedyś mogła
pomysł Ani z choina tez dobry, ja bym wybrała to co szybciej rośnie. ale coś mi sie zdaje że serby...
a jesli chodzi o tuje to miałam takie dylematy rok temu, tez myślałam o aureospicacie. stanęło na kórniku, on zima ma odcień brązowy. sadziłam go co metr i w zupełności wystarczy bo on taki "bombiasty" jest
ale aureospicaty też baardzo ładny
anabu rozwazalam kanadyjska.... mam jedna i jest piekna ale jesli kiedys jeszcze bedzie jakas to w niewielkiej ilosci
Anna_t_ tak serby będą tam gdzie widok na tl osiedle... moze to tak zle wyglada ale ludzie nie sa jacyś namolni w gapieniu sie jednak tam chce duuuzy parawan. Aureospicata to drugim parawan na lewej stronie ogrodzenia tj ten maly widoczny kawalek ale dalej. Obecnie tam sa same drzewa ale za pare lat nie wiem co bedzie Może jakies nowe osiedle? Wiem jjz tez, ze bedziemy porzerzac rabate pod katem wlasnie przyszlosciowym czyli jak thuje sie rozrosna, rosliny beda szły do przodu... teraz widok mam taki jak na zdjeciu, a tak nie chce.
Widzialam u Enya73 kornik IV piękny i o barwie zblizonej do aureospicaty
Działka jest prywatna. Termin pozwolenia na budowę małego osiedla juz minal... Mają być domki w zabudowie bliźniaczej. Obecnie trudno powiedzieć kiedy... Na razie 20 lat działka stoi.