Kupowałam tego kalocefalusa rok temu i swietnie w donicach wygladał. Czysciec Big EARS ma Justyna Stychaz
Szałwia wyglada idelanie!
A od czego jest kopiuj i wklej
Najpierw wpisuje "rosliny o srebrnych lisciach" , potem klikam na grafikę i lece po wujku google
Ja i łacina.... No moze ta kuchenna....
Czy o koloniach jeszcze mozna? Ja jezdzilam , czesto od najmłodszych lat, bo to była jedyna okazja na wyjazd , nigdy na wczasach z rodzicami nie byłam... Wiecie co najbardziej lubilam? Zakochiwać sie, niesty bez wzajemniści, oj jaka ja zawsze zakochana z kolonii i obozów wracałam
Juz pisłam, ze to nie jest moj teren, nie mam prawa nic tam sadzic, bo to jest las ochronny na instalacje. Problem polega na tym, ze 1 M od płotu nic nie przebiega tam gdzie rosna moje rosliny tylko koparka łyżki za szeroka... A nikt dla mnie nie będize kropla 2 M rowu łopata aby sie dostac do instalacji.....
A ekipa była w porządku, nawet obiecali dowieźć ziwrek, tylko lawenda przegrała walke z 36 stopniowym upałem w cieniu....
Ponadto odrośnie...
Ale jesli drogi nie naprawia to Gmina od nich to wyegzekwuje. Na razie czekamy, grunt sie musi osunąć, ubić aby ponownie dospypać ziemi.