Irenko, też mi się podoba Twój zakątek hortensjowy ze stolikiem i ławeczką bardzo fajny klimacik pod drzewami na gorący i słoneczny dzień. Hosty pod hortensjami też fajnie. A Twoja hosta niebieska nie ma u mnie ogromnych rozmiarów, przynajmniej na razie, ale jej kwiaty przewyższają hortki bukietowe, które tnę dość nisko
Bardzo zainspirował mnie Twój ambrowiec Zupełnie zapomniałam o tym drzewie, a wpadł mi w oko już na samym początku mojej przygody z ogrodnictwem. Wujek google odszukał mi jego zdjęcia u Ciebie z 2013 rok. Czy możesz mi powiedzieć coś więcej na jego temat? Czy szybko rośnie? Czy jest podatny na szkodniki? Jakies inne spostrzeżenia?
Pospacerowałam po Twoim wspaniałym parku,wnioskuję że jest ok pół miesiąca róznicy w rozwoju roslin mimo że upały wszędzie były doskwierające
Powiedz jakie te Carexy masz na tych głowach.
Odgapiłam od Ciebie w tamtym sezonie i kupiłam jedną taką głowę, trochę ponura paszcza,ale jest
Nie mogę jednak dobrać takiej fantastycznej trawki jak Twoja,kupiłam ostatnio amazon,ale taka marna,że wygladało jakby irokez koczował mi na schodach