Własnie wczoraj kupiłam nasiona. Pospacerowałam po sklepie zadowolona że już mogę popatrzeć na ludzi. bo ponad miesiąc siedziałam sama w domu zabierając paczuszki spod drzwi .Zdrówka Haniu .jeszcze będzie normalnie.
Cos takiego kiedyś wymyśliłam, ale tam gdzie palenisko i drewniana część to plany na przyszłość. Chcąc bukszpany, lawendę i trawy to mam zagwozdkę jak to rozmieścić, może jutro coś porysuję
Danusiu! Bardzo dziękuję za odwiedziny w moim ogrodzie i miłe słowa, to miód na moje serce! Szefowa u mnie to wielka radość.
A jeśli chodzi o zwierzaki, to mam dwa białe koty i miałam dwa psy. Niestety Vega odeszła od nas przed świętami (była 16 lat z nami), została jej córka Masza. Pozdrawiam!
Mirella planuję posadzić bukszpany, lawendę i rozplenice. Jeszcze nie zdecydowałam się jak je usytuować, ale chciałam dwie niższe na poziomie gruntu tam gdzie kulki na pniu i dwie na kostce na tarasie. Będą biale i szare. Nie wiem jeszcze jak to skomponuję
Robiłam wcześniej plany, ale muszę to jeszcze przemyśleć. Wciąż zastanawiam się czy tam gdzie jest grunt nie odpuścić donic tylko poszerzyć rabatę, co grunt to grunt Myślałam też o wykorzystaniu donic do sezonowych kwiatów. Ta wysoka donica jest tutaj tymczasowo.