Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Polinka"

Miejsko & sielsko 23:37, 17 paź 2015

Do góry
Buziaki kochana Odezwij się.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:19, 17 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Poczekamy na festiwal kolorów do wiosny Jednak od czego mamy forum - będziemy wstawiać archiwalne zdjęcia A jak nie to w listopadzie będziemy sadzić ostatnie cebulowe i sprzątać ogrody, w grudniu będzie szał świąteczny, w styczniu zazwyczaj umawiamy się na narty, a w lutym kupujemy wiosnę do domu albo wypatrujemy jej pierwszych oznak w ogrodach Szybko zleci

Dobre podsumowanie Styczeń jakiś taki najmniej przyjemny ale póżniej już z górki
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 23:15, 17 paź 2015

Do góry
siakowa napisał(a)
Matko 13 ! Jak to brzmi ....toc to olbrzymia liczba, musze jeszcze raz policzyc

Ja dzisiaj liczyłam swoje smaragdy... doszłam do 35 i przestałam A jeszcze czyszczenie mnie czeka tych wspaniałych tujek
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:13, 17 paź 2015

Do góry
Luki na nornice dziewczyny polecają Nornix. Ola Leonek tępi tak swoje

Z podjazdami jestem w podobnej sytuacji jak Ty. Mam kawałek tłucznia a reszta to trawnik i jest problem przy parkowaniu dwóch samochodów. Ułożenie pasów do garażu i całego wjazdu z kostki granitowej zaplanowane dopiero na 2017 r. Po zimie mam taką samą akcję jak Ty z regeneracją trawnika...Wiem co to za ból.
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 23:03, 17 paź 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Tych od dzwigu? A właśnie inwestycja już ukończona?
nie ukonczona ale coraz wyzsza...bylammostatnio blizej na spacerze i powstaje stajania na conajmniej 50 koni...ale nie moze patrzyc na innych
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 23:00, 17 paź 2015

Do góry
siakowa napisał(a)

To nie byl jego cel...na sasiadow nie moze patrzyc

Tych od dzwigu? A właśnie inwestycja już ukończona?
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 22:57, 17 paź 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Och! Zazdroszczę miejsca! Brzozy też muszę mieć ale to dopiero za kilka lat. eM wie jak uszczęśliwić żonę

To nie byl jego cel...na sasiadow nie moze patrzyc
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 22:49, 17 paź 2015

Do góry
siakowa napisał(a)

Ja juz nie mysle o cebulach...zwlaszcza ze moj eM dzis powiedzial ze musimy kupic jeszcze 3 drzewa !!!!!! Aaaaa caly dzien chodze z bananem na buzi sam tak z siebie !!!! Ze konieczjie!! Ze mam cos wymyslic a najlepiej brzozy

Och! Zazdroszczę miejsca! Brzozy też muszę mieć ale to dopiero za kilka lat. eM wie jak uszczęśliwić żonę
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 22:46, 17 paź 2015

Do góry
siakowa napisał(a)
I stwierdzam że to nie dla mnie

Też dzisiaj to stwierdziłam...
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:40, 17 paź 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Dzisiaj przy sadzeniu cebulowych a raczej kopaniu zastanawiałam się jak Ty dajesz radę w swoim ogrodzie z tymi cebulami? Szacun Madżen, że masz siłę na przedzieranie się między roślinami!

Dlaczego Red Baron u Ciebie taki wyblakły?

Za kazdym razem o tym samym mysle...nawet niesmialo zaproponowalam fotorelacje u madzenki
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:39, 17 paź 2015

Do góry
Dzisiaj przy sadzeniu cebulowych a raczej kopaniu zastanawiałam się jak Ty dajesz radę w swoim ogrodzie z tymi cebulami? Szacun Madżen, że masz siłę na przedzieranie się między roślinami!

Dlaczego Red Baron u Ciebie taki wyblakły?
Ogródek Iwony 22:33, 17 paź 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)

Chyba Nawigatorka swoją Id ogoliła, ja się nie odważyłam

Potwierdzam, Asia Nawigatorka też u mnie wczoraj o tym mówiła. Ścieła nisko i uśmierciła sadzonki. W następnym tygodniu jak będę miała czas to poszukam o tym punkcie krytycznym, na bank gdzieś to u nas czytałam ale tak to jest jak się nie robi notatek gdzie, co i u kogo Jak nie znajdę to będę męczyć Toszkę
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:06, 17 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

W Katowicach raz byłem między blokami i zostały dwa kartony, chyba znów się tam wybiorę I do paru innych Tutaj Janin jest mnośtwo

Niby Śląsk a jaka ta Janina popularna Nie wiedziałam, że to śląskie imię

U mnie też sporo Janinek ale cebul już nie mają.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:04, 17 paź 2015

Do góry
Dzisiejsza przygoda z cebulami.

Pół godziny spędziłam na ławce w ogrodzie rozmyślając o szafirkach w ID. Zrobiłam kawę i kolejne minuty upłynęły na myśleniu...Swierdziłam, że nic ciekawego nie wymyślę na tej ławce, idę sadzić. Zbliżając się do ID dalej nie byłam pewna swojej decyzji...Uklękłam, wzięłam do ręki łopatkę i problem rozwiązał się sam!
Niby gdzie i jak miałabym wbić tą łopatkę?! Ice Dancy tak się rozrosły, mają tyle nowych odnóg i są tak gęste, że nie sposób coś tam wkopać

Narcyzy, które miały iść na przedpłocie poszły za ID a przed RB jak radziła Toszka. Hiacynty zgodnie z planem posadziłam w bukszpanach a 200 szt.szafirków w Silverach.

Ogródek Iwony 21:57, 17 paź 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Problem w tym, że u Madżenki po takim cięciu niskim padły. A ja mam pierwszy sezon. Dlatego się dopytuję o ich traktowanie. Polinka przycinała, ale nie całe i odbijały. Podobno jest punkt krytyczny cięcia. Poniżej można je uśmiercić.

Chyba Nawigatorka swoją Id ogoliła, ja się nie odważyłam
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:57, 17 paź 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Sebek pospiesz się Chyba, że mieszkasz tam gdzie mało osób zainteresowanych cebulami. U mnie już dzisiaj pustki...

W Katowicach raz byłem między blokami i zostały dwa kartony, chyba znów się tam wybiorę I do paru innych Tutaj Janin jest mnośtwo
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:55, 17 paź 2015

Do góry
Mathildis napisał(a)
Jak tam, cebulki posadzone? dekoracja subtelna i śliczna

Posadzone! Dekoracja dziękuje
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:54, 17 paź 2015

Do góry
Zielona napisał(a)
Moje jedyne cebule do wsadzenia do hiacynty i narcyzy - dokładnie takie, jak Twoje
A strach... ma TYLKO wielkie oczy
Z dobrymi fluidami - ściskam!

Też byłaś w Janince?

Buziaki Martuś
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:53, 17 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Mus na Janinę napaść

Sebek pospiesz się Chyba, że mieszkasz tam gdzie mało osób zainteresowanych cebulami. U mnie już dzisiaj pustki...
Ogródek Iwony 14:54, 17 paź 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Problem w tym, że u Madżenki po takim cięciu niskim padły. A ja mam pierwszy sezon. Dlatego się dopytuję o ich traktowanie. Polinka przycinała, ale nie całe i odbijały. Podobno jest punkt krytyczny cięcia. Poniżej można je uśmiercić.

Do ziemi nie tnę, może się źle wyraziłam, ścinam na jeżyka.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies