Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

magnolia 20:37, 17 paź 2015

Ale się zmienia u Ciebie.
Rzeczywiście ładnie zestawiasz kolory i faktury roślin.
I bardzo bujnie u Ciebie- wszystko dorodne, piękne.

ren133 20:47, 17 paź 2015

Sebek napisał(a)

Na tym zdjęciu w ogóle nie widać u Ciebie jesieni
Jaka to róża?
WilczaGora 22:19, 17 paź 2015

Sebek napisał(a)

Marzenko, pomimo opadów śniegu był u nas jak na razie JEDEN przymrozek! To cud Nawet tak bardzo wrażliwe na niskie temparatury kanny są lekko muśnięte, także właściwie gdyby nie śnieg to nadal byłoby babie lato Moje The Fairy wypuściły mnóstwo pąków i sukcesywnie otwierają kolejne kwiaty - w zeszłym roku z tego co pamiętam kwitły do Świąt Tylko jednej hortensji serrata się mocniej dostało mrozem, Anabelle są nadal pistacjowe, a Silver Dollar ciągle różowieją Dziwna ta pogoda w tym roku

a moje hortensje "jak jeden mąż" wszystkie zbrązowiały ....
an_tre 22:21, 17 paź 2015

WilczaGora napisał(a)

a moje hortensje "jak jeden mąż" wszystkie zbrązowiały ....
to tak jak moje ale trudno, zostawiam dla śnieżnych czapeczek
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
sylwia_slomc... 22:46, 17 paź 2015

moje też
polinka 23:19, 17 paź 2015

Sebek napisał(a)

Poczekamy na festiwal kolorów do wiosny Jednak od czego mamy forum - będziemy wstawiać archiwalne zdjęcia A jak nie to w listopadzie będziemy sadzić ostatnie cebulowe i sprzątać ogrody, w grudniu będzie szał świąteczny, w styczniu zazwyczaj umawiamy się na narty, a w lutym kupujemy wiosnę do domu albo wypatrujemy jej pierwszych oznak w ogrodach Szybko zleci

Dobre podsumowanie Styczeń jakiś taki najmniej przyjemny ale póżniej już z górki
jazzy 01:44, 18 paź 2015

Sebek napisał(a)

Zbyt miła jesteś i tyle

Szczera. I tyle
Madzenka 08:30, 18 paź 2015

Sebek napisał(a)

Poczekamy na festiwal kolorów do wiosny Jednak od czego mamy forum - będziemy wstawiać archiwalne zdjęcia A jak nie to w listopadzie będziemy sadzić ostatnie cebulowe i sprzątać ogrody, w grudniu będzie szał świąteczny, w styczniu zazwyczaj umawiamy się na narty, a w lutym kupujemy wiosnę do domu albo wypatrujemy jej pierwszych oznak w ogrodach Szybko zleci

Cała prawda o zimie na forum
Filemon24 10:10, 18 paź 2015

u mnie już od około dwóch tyg wszystko brązowe od mrozu, kurde ile u mniej zimniejszy klimat niż u ciebie
piękną masz jesień
Sebek 10:14, 18 paź 2015

magnolia napisał(a)

Ale się zmienia u Ciebie.
Rzeczywiście ładnie zestawiasz kolory i faktury roślin.
I bardzo bujnie u Ciebie- wszystko dorodne, piękne.

Magnolio, lata tu spędzone na podpatrywaniu realizacji Danusi jak i innych ogrodów robią swoje Ja jestem wzrokowcem i jak mi się coś podoba to próbuję to przenieść do siebie Teraz staram się nie kupować nowych gatunków roślin, a nawet uszczplam to co mam A pochwała od Ciebie znaczy dużo, bo jesteś zawodowcem Więc dziękuję