Witam u mnie Agania! Obejrzałam Twój ogród - i stwierdzam, że sporo ciekawych rzeczy tam masz i raczej dość dojrzały to już ogród jest. Na pewno wiele radości Ci dostarcza.
Ja zamówiłam parę donic takich jak ma ana_art - chodzi mi o te białe a nie szamotowe. Kilka pomysłów mam na to jak będę mogła je obsadzić .... szkoda, że dopiero wiosną!
Już kilka tygodni temu kupiłam, też trochę nasion i domową szklarenkę-miniaturkę więc w lutym rozpocznę wysiew
Chwilowo nie mam weny do innego planowania naszego ogródka i chyba pomyślę o dokładnych nasadzeniach - co gdzie i za ile

i potem będę nastawiać się na Waszą krytykę i pomoc
pomału zaczynam myśleć o świętach i dekoracjach .,,, możliwe, że pojedziemy do Jordanii na urlop, ale i tak chce udekorować dom bo wrócimy przed sylwestrem.
czy macie jakieś fajne strony gdzie można się poinspirować? inspirowałam, się już w wątku dekoracji świątecznych robionych u Danusi w domu

cudeńka!!!
Muszę też kupić pistolet na ciepły klej - czy polecaie coś w rozsądnej cenie? na co uważać powinnam? czy mogę kupić jakiś tani i wszystko powinno być ok?